Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد نعیمی نژاد معاون دادستان یزد در بازدید از صدا و سیمای مرکز یزد با اشاره به ارتباط خوب دادسرای یزد با صدا و سیما، گفت: در سال ۹۸ قریب به ۳۰ برنامه رادیویی و چند برنامه تلویزیونی در حوزه جرائم استان خصوصا با موضوعات فضای مجازی، جرائم مالی و اخلاقی تولید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به امنیت خوب استان یزد در حوزه جرائم خشن، افزود: نباید این مسئله سبب غفلت در حوزه فرهنگسازی شود و به همین جهت دادسرای یزد به این موضوع ورود کرده است.

نعیمی نژاد با بیان اینکه مقابله با جرم و جنایت دو بعد دارد، تصریح کرد: یک بعد هر جرمی ورود آن به پروسه خشک برخورد کیفری و مجازات است، اما بعد دیگر آن بحث پیشگیری و آگاه سازی است که در سال پیش رو دادسرای یزد به جد در این حوزه سرمایه گذاری کرده است.

او با اشاره به برگزاری سلسله نشست‌های پیام، به همت دادسرای یزد گفت: پیام مخفف پیشگیری، آگاه سازی و مشارکت است و این جلسات با موضوعاتی، چون بحث جرائم و آسیب‌های اخلاقی و مالی فضای مجازی، آسیب‌های اخلاقی در محیط شهری، گونه شناسی سرقت و قتل در یزد، اصناف و معزل ربا، اصناف و معزل کلاه برداری، آسیب‌های جسمی و روحی زوجین و فرزندان در دوران اختلافات منجر طلاق، گونه شناسی جرائم خشن اعم از آدم ربایی، ضرب و جرح در یزد و پیشگیری از آن که هر کدام مخاطب خاص خود را دارد، اما معمولا مخاطب عام است برگزار می‌شود.

معاون دادستان یزد ابراز امیدواری کرد: برگزاری سلسله نشست‌های پیام در افزایش آگاه سازی اقشار مختلف و کاهش جرم و به طبع آن ورودی پرونده به دستگاه قضا موثر باشد.

او از برگزاری اولین همایش ملی پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی به عنوان دومین برنامه دادسرا در سال ۹۹ در جهت پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و گفت: این همایش با همکاری دانشگاه یزد و دانشگاه آزاد اسلامی و کانون وکلا تا اوایل پاییز برگزار می‌شود.

نعیمی نژاد اظ‌ها رداشت: هدف از برگزاری اولین همایش ملی پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی حمایت از بزه دیدگی مخاطبان خاص حوزه فضای به ویژه زنان و کودکان است.

او با اشاره به ایجاد چند واحد ارشاد و مشاوره در دادسرای یزد گفت: در این واحد‌ها سعی می‌شود تا از همان ابتدا بحث حقوقی و کیفری بودن موضوع برای طرفین مشخص و در حد امکان موضوع به جای ورود به داخل پروسه با دعوت طرفین حل و فصل شود.

نعیمی نژاد تصریح کرد: برای تسریع در روند رسیدگی به پروند‌ها تعیین قضات تخصصی برای برخی موضوعات خاص همچون حوزه فضای مجازی، اصناف، امنیتی، پولی ومالی، زمین خواری، سرقت و غیره در دستور کار دادسرای یزد قرار گرفته است.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دادگستری استان یزد آسیب های اخلاقی فضای مجازی دادسرای یزد نعیمی نژاد فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۳۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران از کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ابوالفضل نیکوکار اظهار کرد: امروزه به لحاظ پیچیدگی روابط اجتماعی و وجود رابطه اجتناب‌ناپذیر در زندگی شهروندان، سرقت نه تنها شخص مال‌باخته، بلکه به‌موازات آن امنیت جامعه را نیز متزلزل می‌کند و انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‏گذاری را در بین مردم از بین می‌برد.

وی افزود: سرقت موجب افزایش هزینه‌های تولید می‏‌شود و بخش‌های زیادی از بیت‌المال و سایر امکانات کشور باید صرف پیشگیری از سرقت و مبارزه با تبهکاران و سارقان، اداره زندان‏‌ها‬ و تأمین زندگی خانواده‌های زندانیان شود‬ که آثار زیان‌بار آن بر مصرف‌کننده‌ها و شهروندان تحمیل و اضطراب و نگرانی دامن‌گیر خانواده‌ها می‌‏شود و از لحاظ سیاسی، امنیت داخلی مخدوش شده و موجبات نارضایتی و اعتراض مردم را فراهم می‏‌کند.‬

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران تصریح کرد: در راستای ارتقای هماهنگی بین دستگاه قضائی و نیروی انتظامی در پیشگیری از جرم به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری تهران در پیگیری مصوبات جلساتی برگزار شده که اقدامات صورت گرفته منجر به کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر در شهر تهران شده است.

منبع: فارس

کد خبر 748380

دیگر خبرها

  • بیشترین و کمترین سرقت‌ها در کدام شهرهای استان کرمان رخ می‌دهد؟
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
  • آغاز یک صبح با نشاط همراه با برنامه «صبح صبا»