Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در یزد؛ محمد نعیمی نژاد در بازدید از صدا و سیمای مرکز یزد با اشاره به ارتباط خوب دادسرای یزد با صدا و سیما گفت: در سال ۹۸ قریب به ۳۰ برنامه رادیویی و چند برنامه تلویزیونی در حوزه جرائم استان خصوصا با موضوعات فضای مجازی، جرائم مالی و اخلاقی تولید شد.
وی با اشاره به امنیت خوب استان یزد در حوزه جرائم خشن اظهار داشت: نباید این مسئله سبب غفلت در حوزه  فرهنگسازی شود و به همین جهت  دادسرای یزد به این موضوع ورود کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نعیمی نژاد با بیان اینکه مقابله با جرم و جنایت دو بعد دارد تصریح کرد: یک بعد هر جرمی ورود آن به پروسه خشک برخورد کیفری و مجازات است اما بعد دیگر آن بحث پیشگیری و آگاه سازی است که در سال پیش رو دادسرای یزد به جد در این حوزه سرمایه گذاری کرده است.
وی با اشاره به برگزاری سلسله نشستهای پیام، توسط دادسرای یزد گفت: پیام مخفف پیشگیری، آگاه سازی و مشارکت است و این جلسات با موضوعاتی چون بحث جرائم و آسیب های اخلاقی و مالی فضای مجازی، آسیب های اخلاقی در محیط شهری، گونه شناسی سرقت و قتل در یزد، اصناف و معزل ربا، اصناف و معزل کلاه برداری، آسیب های جسمی و روحی زوجین و فرزندان در دوران اختلافات منجر طلاق، گونه شناسی جرائم خشن اعم از آدم ربایی، ضرب و جرح در یزد و پیشگیری از آن که هر کدام مخاطب خاص خود را دارد اما معمولا مخاطب عام است برگزار می شود.
معاون دادستان یزد ابراز امیدواری کرد: برگزاری سلسله نشست های پیام در افزایش آگاه سازی اقشار مختلف و کاهش جرم و به طبع آن ورودی پرونده به دستگاه قضا موثر باشد.
وی از برگزاری اولین همایش ملی پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی به عنوان دومین برنامه دادسرا در سال ۹۹ در جهت پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و گفت : این همایش با همکاری دانشگاه یزد و دانشگاه آزاد اسلامی و کانون وکلا تا اوایل پاییز برگزار می شود.
نعیمی نژاد اظها رداشت: هدف از برگزاری اولین همایش ملی پیشگیری از بزه دیدگی زنان و کودکان در فضای مجازی حمایت از بزه دیدگی مخاطبان خاص حوزه فضای به ویژه زنان و کودکان است.
وی با اشاره به ایجاد چند واحد ارشاد و مشاوره در دادسرای یزد گفت: در این واحدها سعی می شود تا از همان ابتدا بحث حقوقی و کیفری بودن موضوع برای طرفین مشخص و در حد امکان موضوع به جای ورود به داخل پروسه با دعوت طرفین حل و فصل شود.
نعیمی نژاد تصریح کرد: جهت تسریع در روند رسیدگی به پروند ها تعیین قضات تخصصی برای برخی موضوعات خاص همچون حوزه فضای مجازی، اصناف، امنیتی، پولی ومالی، زمین خواری، سرقت و... در دستور کار دادسرا یزد قرار گرفته است.

46

کد خبر 1383998

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان یزد دادسرای یزد نعیمی نژاد فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • استقرار ۱۸ تیم اطفای حریق در مناطق حفاظت شده کرمانشاه
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • هشدار به برگزارکنندگان لایو‌های غیراخلاقی در اینستاگرام
  • طرح ویژه پلیس فتا برای پاکسازی فضای مجازی از جرائم اخلاقی
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا