Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران در واکنش به فضاسازی رسانه‌ای اعلام کرد: شروع مجدد طرح انتقال آب بهشت‌آباد منوط به اخذ مجوزهای قانونی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با صدور بیانیه‌ای نسبت به فضاسازی‌های رسانه‌ای در باره شبهات ایجاد شده در خصوص طرح های انتقال آب واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیانیه این شرکت تاکید دارد: طرح انتقال آب به فلات مرکزی ایران(بهشت آباد) با هدف تامین آب شرب، پس از مطالعات اولیه و اجرای یک کیلومتر تونل آب‌رسانی با تصمیم متخذه در سیزدهمین جلسه شورای عالی آب در سال ۱۳۹۳ به این شرکت برای اجرا ابلاغ شد.

بیانیه مذکور ادامه داده است: شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران با بکارگیری خدمات مشاوره ای و تشکیل پانل های تخصصی با حضور صاحب نظران داخلی و خارجی فقط تامین آب شرب استان اصفهان از طریق طرح بهشت آباد را مورد تایید قرارداد.

بیانیه شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران ادامه داده است: بر این اساس بارگیری بر روی زاینده‌رود به نسبت مطالعات قبلی به کمتر از نصف کاهش  یافت.

این بیانیه تاکید دارد: این مطالعه و بازنگری در چهلمین جلسه شورای عالی آب مطرح و مقرر شد تا این شرکت مطالعات را تا مرحله نهایی به انجام برساند.

بدیهی است وزارت نیرو همچون سایر طرح ها با استفاده از کارشناسان و مشاوران صاحب صلاحیت گزینه های مختلف را بررسی و پس از انتخاب گزینه برتر در مراجع ذیصلاح نسبت به اخذ مجوز های قانونی اقدام خواهد کرد.

اجرای طرح بهشت آباد از سال ۹۳ متوقف بوده و شروع مجدد آن منوط به اخذ مجوز های قانونی است./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران آب انتقال آب شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران بهشت آباد انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۴۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد

امتداد - عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران گفت:عملکرد چند ماه اخیر بانک نشان می دهد که در مسیر جهش تولید، درست گام موثر برمی داریم و امیدوارم در ادامه راه، تحول بزرگی برای این بانک رقم بخورد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید مرتضی ذکاوت عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران در دومین همایش سراسری بانک توسعه صادرات ایران که در مشهد برگزار شد، تغییر سیاست های مدیریتی و حضور نیروی متخصص را فرصت مناسبی برای یک شروع دوباره بانک توسعه صادرات ایران عنوان کرد.
وی، ضمن تبیین جایگاه این بانک در سیستم بانکی در سه بازه زمانی مختلف، گفت: بانک توسعه صادرات ایران در بدو تاسیس در دهه هفتاد تا سال ۱۳۸۶، با بهره مندی از نیروی انسانی جوان و سرمایه قابل توجه ارزی و ریالی مسیر بالندگی را طی کرد.
ذکاوت افزود: در دهه اول فعالیت بانک توسعه صادرات ایران، عمده سرمایه بانک شامل منابع ارزی بود که با تکیه بر این منابع ارزی غنی، دایره فعالیت های بین المللی بانک، نیز گسترده و قابل توجه بود.
به گفته عضو هیات مدیره بانک توسعه صادرات ایران، از سال ۸۸ به بعد فعالیت بانک تحت تاثیر تحریم ها قرار گرفت که موجب ایجاد تنگناهایی در مسیر نیل به مقاصد و اهداف بانک گردید.
ذکاوت تصریح کرد: از سال ۱۴۰۲ با حضور مدیر عامل بانک جناب آقای دکتر خانی، روح تازه ­ای به کالبد بانک دمیده شد که نوید تغییرات مثبت در روندهای بانک را می دهد.
وی، دوران جدیدکه از میانه سال ۱۴۰۲ آغاز شده است را دوره احیاء و خیزش بانک نامید و افزود: بر این باورم که آثار و نتایج این دوره را به زودی خواهیم دید.
عضو هیات مدیره بانک در این همایش با بررسی نمودار رشد صادرات غیرنفتی و اعطای تسهیلات در بازه زمانی ۱۳۸۳ تا ۱۴۰۰، گفت: شباهت این دو نمودار نشان می­ دهد که انباشت تسهیلات ارزی بالا و گردش پایین است که تحریم ها آن را تشدید کرده است.
وی با بیان اینکه در رویکرد جدید بانک، هدف افزایش گردش تسهیلات ریالی است، گفت: در سیاست- های جدید، جذب منابع در دستور کار قرار گرفته و این فرصت بسترساز ظرفیت های جدید برای بانک توسعه صادرات ایران است تا بتواند جایگاه خود را در شبکه بانکی به عنوان یک بانک توسعه ای بازیابی کند.
ذکاوت با اشاره به اینکه بانک توسعه صادرات ایران تا پیش از ۱۴۰۲ ، سیاست حفظ وضعیت را در پیش گرفته بود،گفت: خوشبختانه با مدیریت جدید و در پیش گرفتن سیاست جذب منابع به جای سیاست تخصیص صرف، فرصت یک جهش دوباره برای بانک فراهم شده است.
این مقام ارشد بانک توسعه صادرات ایران، یادآور شد: بحران ناترازی در بانک های کشور، باعث ایجاد یک ظرفیت خالی در حوزه بانکداری تجاری شده و در ادامه مشتریان اقبال بیشتری به بانک توسعه صادرات ایران نشان می­دهند و این یک فرصت مناسب برای جذب منابع برای بانک است.
ذکاوت در پایان «تغییر نگرش مدیریتی در بانک»، «برخورداری از نیروی متخصص وکارآمد» و «ایجاد ظرفیت جدید در سیستم بانکی» را فرصتی مناسب برای جهش بانک عنوان کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • تحریم های جدید انگلیس علیه صنایع نظامی ایران / اسامی
  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • بازداشت بیش از یک هزار پناهجوی غیر قانونی در ترکیه
  • انتقال مالکیت شرکت هفت تپه به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی تسریع شود
  • بانک توسعه صادرات درمسیرجهش تولید گام موثر برمی دارد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • اقتصاد دیجیتال وضعیت بیکاری و اقتصادی را کردستان بهبود می بخشد
  • طرح کنترل کوچ ومدیریت چرای دام تا پایان اردیبهشت