Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@05:36:06 GMT

کاشت ۳۹۰۰ هکتاری محصولات دیمی در شهرستان جوین

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۴۷۸۳

کاشت ۳۹۰۰ هکتاری محصولات دیمی در شهرستان جوین

مریم حمیدی راد در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در سال زراعی ۹۸-۹۷ سطح زیرکشت دیم در شهرستان جوین ۸۰۰ هکتار بود، اظهار کرد: با توجه به بارش‌های اخیر سطح زیرکشت گندم و جو با افزایش بیش از دو برابری نسبت به سال گذشته به دو هزار هکتار رسیده است.

مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی جوین با اشاره به اینکه تاکنون حدود دو هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان جوین به کشت گندم و جو اختصاص پیدا کرده و پیش بینی می‌شود در سال زراعی به بیش از دو هزار هکتار افزایش یابد، افزود: از این میزان هزار و ۵۰۰ هکتار به کاشت گندم و ۵۰۰ هکتار به جو اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حمیدی راد با اظهار اینکه کاشت دیم در باغات شهرستان جوین حدود ۱۹۰۰ هکتار شامل ۴۰۰ هکتار بادام و هزار و ۵۰۰ هکتار انگور دیم است، اضافه کرد: کشاورزان جوینی با تولید ۵۰ هزار تن محصول گندم در سال زراعی ۹۸ به عنوان یکی از قطب‌های تولید این محصول استراتژیک تبدیل شد.

وی با اشاره به اینکه این محصول دارای ۱۲ هزار بهره بردار در حوزه کشاورزی است، ابراز کرد: شهرستان جوین با دارا بودن ۳۸۴ حلقه چاه عمیق ،۷۲ رشته قنات و ۱۶ رودخانه دائمی و فصلی دارای دارای ۲۴ هزار و ۵۰۰ هکتار زراعت و ۹ هزار و ۷۰۰ هکتار باغ است که عمده محصولات آن گندم، جو، چغندر قند، زیره، پیاز، هندوانه و پسته است.

کد خبر 4915512

منبع: مهر

کلیدواژه: سبزوار گندم دیم برداشت محصولات کشاورزی ویروس کرونا ماه مبارك رمضان شیراز بوشهر شیوع کرونا ایلام قزوین شهرکرد بیرجند کمک به نیازمندان گرگان مواسات بارش باران جهش تولید شهرستان جوین ۵۰۰ هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۴۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به ضرورت شناسنامه‌دار کردن باغات مازندران گفت: تاکنون ۱۵ هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شده‌اند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، حسن رزاقی در همایش باغداران شهرستان قائم شهر، با اشاره به لزوم اطلاع رسانی به باغداران درباره اهمیت شناسنامه کردن باغ و دریافت پروانه کسب و کار گفت: شناسنامه دار شدن باغات در 22 شهرستان مازندران اجرا می‌شود و هم اکنون با همکاری مسئولان و کارشناسان اتاق اصناف کشاورزی مازندران در حال انجام است.

وی افزود: در طرح شناسنامه دار کردن باغات که در راستای تحقق اصل 44 قانون اساسی و با هدف واگذاری فعالیت کشاورزی و باغی به مردم انجام می‌شود، ساماندهی فعالیت باغداران مازندران و تولید محصول سالم که قابلیت صادراتی داشته باشد، اجرا می‌شود.

رزاقی گفت: تاکنون 15 هزار هکتار از باغات مازندران شناسنامه‌دار شدند.

وی تاکید کرد:  پیش بینی می‌شود قبل از برداشت مرکبات امسال در شهریور، باغات مرکبات شناسنامه دار بشوند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: 230 هزار بهره بردار مرکبات در مازندران داریم و در 160هزار هکتار باغات استان سالانه بیش از سه میلیون تن محصول مرکبات برداشت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: میزان تولید در باغات مازندران قابل توجه است و ارتقای کیفیت محصول برای صادرات ضرورتی است که باید به آن توجه شود.

رزاقی گفت: باغداران مازندران با شناسنامه دار کردن باغات می‌توانند در تولید مرکبات نقش ایفا کنند.

وی یادآور شد: عضویت باغداران و کشاورزان در اتاق اصناف کشاورزی هم یک فرصت برای باغداران بوده که می‌توانند در تعیین قیمت عادلانه محصولات مطالبه گری کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند
  • کشت کلزا در ۳۲۷۰ هکتار از اراضی آذربایجان شرقی
  • برنامه‌ریزی برای توسعه ۱۶۰۰ هکتاری باغات
  • خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم در خرمشهر
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود