Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بیماری کرونا در فرانسه همچنان قربانی می‌گیرد و مشکلات اقلیت‌های قومی را در این کشور آشکارتر می‌کند. تاریخ انتشار: 12:01 - 14 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۷۵۵۶ خبرگزاری میزان – دولت فرانسه که اکنون در جایگاه پنجمین کشور بحران زده جهان در موضوع شیوع «کرونا» قرار دارد، اعلام کرد تمامی مسافران وارد شده به فرانسه ۱۴ روز قرنطینه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

   
براساس جدیدترین گزارش‌ها از بحران کرونا در فرانسه، تاکنون ۱۶۸ هزار و ۳۹۶ فرانسوی به این بیماری مبتلا شده‎اند و ۲۴ هزار و ۷۶۰ نفر نیز جان خود را بر اثر این بیماری از دست داده‎اند.
به گزارش «رویترز و نیویورک تایمز»، «الیویه وران»، وزیر بهداشت فرانسه، می‎گوید تمامی مسافران ورودی به فرانسه اعم از شهروندان این کشور به هنگام ورود به خاک فرانسه به مدت ۱۴ روز قرنطینه خواهند شد.   این مقام پزشکی فرانسه اعلام کرد «این قرنطینه اجباری خواهد بود و برای هر دو دسته افراد بدون علائم و دارای علائم کرونا اجرا می‌شود.»
وی تاکید کرد «این تصمیم در راستای مقابله با شیوع کرونا و براساس لایحه تمدید وضعیت اضطراری تا ۲۴ جولای (۳ مرداد) که به دولت اجازه آزادی عمل و تصمیم گیری در این مورد را می‌دهد، اتخاذ شده است.»      
ضمن اینکه قرنطینه سراسری در فرانسه که تا ۱۱ ماه می (۲۲ اردیبهشت) تمدید شده بود، به مدت ۲ ماه دیگر ادامه خواهد داشت.
از سوی دیگر، گزارش‌ها از تداوم تبعیض نژادی در فرانسه در میانه شیوع کرونا حکایت دارد.   این کشور که در هفته گذشته با موج گسترده اعتراض به برخورد خشونت بار و تبعیض آمیز پلیس با اقلیت‌های قومی در میانه شیوع کرونا مواجه بود، اکنون اقدام به اعمال سخت گیری‌هایی در مورد خاکسپاری قربانیان مسلمان کرده است.      بیشتر بخوانید:  تمدید حالت فوق العاده در فرانسه مسلمان فرانسه که در چند دهه اخیر با بحران کمبود قبرستان مواجه بودند، اکنون به دنبال بسته شدن مرز‌ها به دلیل اقدامات مقابله‌ای با شیوع کرونا، مشکل بازگرداندن متوفیان خود به کشور‌های مبدا را پیش رو دارند.   ضمن اینکه آنها حتی برای یافتن محل مناسب به خاک سپردن متوفی (رو به قبله) نیز با مشکل مواجه هستند؛ همچنین قبرستان‎های در نظر گرفته شده در مسافتی بسیار دورتر از محل زندگی آنان قرار دارند.
«شمس الدین حافظ»، رییس مجلس جامع پاریس بر این باور است که «ویروس کرونا با تمام قوا به جامعه مسلمانان آسیب وارد کرده است؛ این وضعیت سال‌ها ادامه داشته و اکنون ما هزینه بالایی برای آن پرداخت می‌کنیم.»  
وی در ادامه گفت «تنها ۲ درصد از کل قبرستان‌های فرانسه متعلق به مسلمانان است.»
این در حالی است که براساس آخرین آمار ارائه شده توسط موسسه تحقیقات «پیو»، حدود ۶ میلیون مسلمان در فرانسه زندگی می‌کنند که حدود ۹ درصد جمعیت این کشور است.   این میزان سبب شده تا فرانسه دارای بالاترین جمعیت مسلمان در میان کشور‌های اروپایی باشد.
تاکنون آمار مشخصی از شمار قربانیان مسلمان کرونا در فرانسه ارائه نشده است، اما گزارش‌های غیر رسمی از سیر صعودی قربانیان کرونا در مناطق مهاجرنشین فرانسه حکایت دارد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا فرانسه امانوئل مکرون شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • تشدید موج اعتراضات علیه رژیم صهیونیستی در دوسالانه هنر ونیز
  • سقوط اندلس با یک تار مو
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • منتظری: حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • حجاب در ایران قانون است؛ همه باید از آن پیروی کنند، حتی کسانی که مسلمان هم نیستند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • نظامیان فرانسوی کنار اوکراین علیه روسیه می‌جنگند