Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: در میان افراد شناخته شده، هیلاری کلینتون آخرین فردی است که در روزهای گذشته از جو بایدن برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری پشتیبانی کرده است. مانند دیگر پشتیبانی کنندگان از جمله باراک اوباما، الیزابت وارن، برنی ساندرز، پیت باتیگیگ، و تعداد بی‌شماری افراد دیگر. رسانه‌ها، استراتژیست‌های سیاسی، و دنبال کنندگان شبکه‌های اجتماعی، تأثیر حمایت خانم کلینتون از معاون رئیس جمهور سابق را بررسی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


 در میان افراد شناخته شده، هیلاری کلینتون آخرین فردی است که در روزهای گذشته از جو بایدن برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری پشتیبانی کرده است. مانند دیگر پشتیبانی کنندگان از جمله باراک اوباما، الیزابت وارن، برنی ساندرز، پیت باتیگیگ، و تعداد بی‌شماری افراد دیگر.
به گزارش آریا سعادتمند از سرویس ترجمه نواندیش، موئی ولا در مورد تاثیر حمایت کلینتون از جو بایدن در ایندیپندنت نوشت:  رسانه‌ها، استراتژیست‌های سیاسی، و دنبال کنندگان شبکه‌های اجتماعی، تأثیر حمایت خانم کلینتون از معاون رئیس جمهور سابق را بررسی می‌کنند. 
به زبانی ساده، پرسشی که به ذهن بسیاری از مردم می‌آید این است که پشتیبانی هیلاری کلینتون، به جو بایدن زیان خواهد رساند یا کمک خواهد کرد؟
از آنجایی که من قبل از تولد، دمکرات خواه بوده‌ام، علاقه چندانی به فیل ها ندارم؛ به ویژه کمتر، وقتی آنها در اتاق باشند. بگذار با واقعیت ناخوشایند مواجه شویم. عوامل و محرک‌های زیادی از جمله روسیه، «اف بی آی»، زن گریزی، بی شوری، کمبود استراتژی‌های کارزاری و نیز دیگر عوامل در شکست هیلاری کلینتون به دونالد ترامپ در سال ۲۰۱۶ میلادی نقش داشتند. او بسیاری از این مسائل را در طول سال‌ها با خود یدک کشیده بود. یک واقعیت که اکثر دمکرات‌ها مانند طاعون از آن گریزانند، میزان نامحبوبی بالای خانم کلینتون قبل از کاندید شدن در بار دوم او برای ریاست جمهوری بود.
رویکرد بسته و محفوظ خانم کلینتون، شاید به درک غلط از عدم اصالت شیوه مزبور منجر شد. لحن او شاید گاهی به تکبر، سوء تعبیر می‌شد. می‌توان گفت خانم کلینتون در برخی قضاوت‌ها علیه خود نقش داشته است. چه کسی می‌تواند او را بابت کشیدن دیواری اطرف احساسات خود پس از دهه‌ها حمله‌های بیرحمانه که در بسیاری از مواقع شخصی و ظالمانه بوده‌اند، سرزنش کند؟ در بسیاری از محافل، خانم کلینتون یکی از تحسین برانگیزترین زنان در تاریخ آمریکا بوده و در محافل دیگر، منفور بوده و مورد توهین قرار گرفته است. 
چیزی که راجع به او می‌توان گفت این است که او شخصیتی جنجال برانگیز و درعین حال قدرتمند است. 
اما روی دیگر سکه این است که خانم کلینتون طلسم را شکسته و به عنوان اولین زن، نامزد ریاست جمهوری از سوی یک حزب سیاسی اصلی در آمریکا شد. او رهبری نمونه، حامی مادم العمر بچه‌ها، زنان و محرومان از حقوق شهروندی بوده و خدمات زیادی به عنوان بانوی اول، سناتور و وزیر خارجه کرده و از مهارت فوق العاده سیاسی برخوردار بوده است. به همین دلیل خانم کلینتون در میان یکی از مقام‌های برجسته و شکل دهنده افکار به‌شمار می‌آید. 
پشتیبانی خانم کلینتون یادآور به موقع خصوصیات مثبت و بینشی است که او و جو بایدن مشترکا دارند. باورهای دینی خانم کلینتون و آقای بایدن درخور تحسین است. باورهایی که در شکل‌گیری زندگی و در تعهد آنها برای ساختن جهانی برتر هنگام پایان زمامداری نقش داشته است. آنان به آمریکایی فراگیر و متنوع با تعهد مشترک به برابری و شکوفایی برای همگان اعتقاد دارند. 
به باور من خانم کلینتون اولین شخصی است که به پیشینه ناخوشایند خود اذعان کند؛ مگر میان ما کسی می‌توان یافت که چنین چیزی نداشته باشد؟ هیلاری کلینتون نیز مانند ما انسانی بدون عیب نیست. من می‌دانم که همیشه قضاوت ها راجع به خودم باید در کل باشد و باور دارم این حق به خانم کلینتون ادا، و این فرصت برای او فراهم خواهد شد. او صدای بی صدایان بوده حامی آنان که جایگاه اندکی میان ما داشته‌اند. او همچنین حامی محرومان و در ابراز ایده‌آل‌های بشریت نمونه بوده است. در مجموع او بی‌امان و قدرتمند است. تأثیر مثبت پشتیبانی او از جو بایدن به مراتب ارزشمندتر از نظرات کم اهمیت منتقدان اوست. برچسب ها: کلینتون ، جو بایدن

منبع: خرداد

کلیدواژه: کلینتون جو بایدن هیلاری کلینتون خانم کلینتون ریاست جمهوری جو بایدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۵۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا

به گزارش خبرگزاری مهر، شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان در گزارشی با استناد به بیانیه «ژن بلاک»، رئیس دانشگاه کالیفرنیا، اعلام کرد که در طول اعتراضات حمایت از فلسطین، بیش از ۲۰۰ نفر در محوطه دانشگاه کالیفرنیا بازداشت شدند.

از سوی دیگر، بازداشت بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ غزه در دانشگاه‌های آمریکا تائید شده است.

در همین ارتباط نیز، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اعلام کرد طی دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ در غزه در جریان تظاهرات‌های دانشگاه‌های آمریکا بازداشت شدند.

اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا از دو هفته پیش در دانشگاه‌های مختلف برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه آغاز شده و علی‌رغم سرکوب شدید پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا این تظاهرات ادامه دارد و الهام‌بخش اعتراض‌های دانشجویی در دیگر کشورهای جهان بوده است.

ساعاتی پیش شبکه «سی‌ان‌ان» هم اعلام کرد که پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا به تجمع و تظاهرات دانشجویان تگزاس حمله و ۱۸ دانشجو را با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

با اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی از لس‌آنجلس تا نیویورک در حمایت از مردم فلسطین در غزه، موج ضدصهیونیستی نوپا چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند.

از سوی دیگر، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادرهایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیروهای امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعارهای حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعاها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیروهای امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده اما واشنگتن هرگز تأمین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

کد خبر 6095421

دیگر خبرها

  • نامه ۸۶ قانونگذار دموکرات به بایدن: اسراییل قوانین ما را نقض می‌کند
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • هشدار دموکرات‌ها به بایدن نسبت به نقض قوانین آمریکا توسط تل‌آویو
  • بازداشت بیش از ۲۰۰ دانشجو فقط در یکی از دانشگاه‌های آمریکا
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • هشدار ۵۷ عضو کنگره آمریکا به بایدن درباره حمایت تسلیحاتی از تل‌آویو
  • افزایش فشار دموکرات‌های آمریکا به بایدن؛ «نگذارید اسرائیل به رفح حمله کند»
  • درخواست نمایندگان دموکرات از بایدن برای ممانعت از حمله به رفح