Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام علی ذوعلم در برنامه‌ای رادیویی با اشاره به آموزش‌های ضمن خدمت فرهنگیان گفت: ارتقای توانمندی معلمان تاثیر مستقیمی بر ارتقای کیفیت آموزشی ما دارد. معلمان، هنرآموزان و مربیان پرورشی عاملان اصلی انتقال مهارت‌ها، تربیت و دانش هستند.

وی افزود: همکاران ما خودشان مشتاق هستند که دائماً برای آنها فرصت‌های جدید ایجاد شود تا بتوانند توانمندی، دانش و تجربه خود را ارتقا دهند، بنابراین چنین مطالبه‌ای وجود دارد و تاثیر آن نیز انکارناپذیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوعلم با بیان اینکه متاسفانه در ساختار فعلی آموزش و پرورش به علت محدودیت‌های مختلفی که وجود دارد آنچنان که باید به این بخش از کار مهم پرداخته نمی‌شود گفت: در دهه‌های گذشته تشکیلات مفصلی در سطوح مختلف به عنوان آموزش ضمن خدمت داشتیم که به تدریج ضعیف و محدود شدند.

وی درباره این محدودیت‌ها توضیح داد و گفت: آموزش‌وپرورش با سایر وزارتخانه‌ها مقایسه می‌شود به همین جهت وقتی از نظر سطوح مدیریتی مضیقه‌هایی می‌گذارند خود به خود برخی بخش‌ها تحت فشار قرار می‌گیرند. محدودیت در افرادی که می‌توانند در این زمینه به کار گرفته شوند و محدودیت در منابع مالی نیز از دیگر مسائل است. منابعی که برای کیفیت بخشی تعلیم و تربیت باید لحاظ شود به اندازه کافی نیستند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه آموزشی افزود: در سال‌های گذشته بورسیه فرهنگیان برای دانشگاه‌های داخل و خارج وجود داشت که در دولت اخیر حذف شد؛ همه این موارد به محدودیت در اعتبارات و منابع مالی برمی‌گردد.

ذوعلم با بیان اینکه در هفته و روز معلم همه از معلم و ارزش و جایگاه و نقش او سخن می‌گویند ولی در عمل و در مجموعه ساختار اجرایی کشور، جایگاه آموزش‌وپرورش آن طور که باید باشد نیست گفت: این طنز تلخی است و این گلایه را ما بارها از زبان رهبر معظم انقلاب نیز شنیده‌ایم.

وی تصریح کرد: دولت، مجلس و مراکز سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی کشور آنچنان که باید به بنیه اساسی تعلیم و تربیت توجهی نکردند. آنها به این بخش اعتقاد دارند ولی در عمل به اولویت‌های دیگری می‌پردازند.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه آموزشی ادامه داد: همچنین گستردگی آموزش‌وپرورش موجب می‌شود که در عمل توجه به آن کم شود. اخیراً در ضریب افزایش حقوقی که قرار بود انجام شود خوشبختانه افزایش خوبی اعمال شد ولی وقتی پایه ضعیف نهاده شده است، این درصدها نیز اگرچه خوب است ولی پایه را تغییر نمی‌دهد.

ذوعلم درباره جذب بیشتر معلمان و کمبود سرانه آنها نیز گفت: کلاس‌های ۳۰ یا ۴۰ نفره‌ای داریم که خارج از استانداردهای مصوب است و معمولاً اول سال تحصیلی همکاران ما در استان‌ها و شهرستان‌ها با این مسئله دست به گریبان هستند. عدم توازنی در نسبت بین نیازها، موجودی معلمان و دبیران و ورودی دانشگاه فرهنگیان و پردیس‌های مختلف و ظرفیت محدودی که تربیت معلم دارد از جمله مصائبی است که وجود دارد.

وی افزود: در این مناسبتی که برای روز معلم است باید این بحث‌ها موشکافی شوند و به تصمیمات شجاعانه تاثیرگذار بیانجامند. در حال حاضر به خاطر کرونا این نوع از مباحث جدی به محاق رفته است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه آموزشی اظهار کرد: کاری که سازمان ما بر عهده دارد توجه به ارتقا و توانمندی سرشاخه‌های تعلیم و تربیت است؛ یعنی مسئولان گروه‌های آموزشی در استان‌ها و انجمن‌ها، معلمان و دبیرانی که به عنوان مدرس در سطح مناطق استان‌ها باید به آموزش سایر معلمان بپردازند.

کد خبر 4915750

منبع: مهر

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش معلم ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران شورای شهر تهران کمیته امداد امام خمینی ماه مبارك رمضان روز معلم قوه قضاییه شیوع کرونا آموزش مکمل بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی محسن حاجی میرزایی سیدابراهیم رئیسی شهر تهران تعلیم و تربیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۵۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • ضرورت شایسته سالاری در دستگاه تعلیم و تربیت و آموزش
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • اساسی‌ترین کار هر جامعه تعلیم‌ و تربیت است
  • اساسی‌ترین رکن فعالیت آموزش و پرورش، انسان‌سازی است
  • درخشش ۵۰۰ دانش‌آموز خراسان شمالی در المپیادهای ملی
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • رئیس جمهور: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس