Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ارشد وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد، این وزارتخانه در جریان بحران شیوع کروناویروس در جهان به این نتیجه رسید که زنجیره تامین این کشور بیش از حد به چین متکی است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، الن لورد، معاون امور تدارکات و پشتیبانی در وزارت دفاع آمریکا در اظهاراتش در این کنفرانس خبری گفت: چیزی که من دوست دارم ببینم این است که آمریکا در زمانهای ضرورت ظرفیت و توان عملیاتی لازم را برای مراقبت از خودش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او خاطرنشان کرد: ما در این مقطع دچار یک سری مسائل در حوزه امنیت ملی با چین هستیم. فکر کنم فهمیده‌ایم که وابستگی ما به چین بیشتر از آن که باید باشد، است.

الن لورد در ادامه صحبتهایش از مکزیک به خاطر بازگشایی یک سری کارخانه‌ها که برای زنجیره تامین نظامی آمریکا کلیدی هستند، تشکر کرد. لورد عنوان کرد، پنتاگون بعد از آنکه هند دستور به تعطیل شدن برخی کارخانه‌ها و اصناف در واکنش به بحران شیوع کرونا را داد، از نزدیک وضعیت در این کشور را با توجه به اینکه تعطیلی برخی از این کارخانه‌ها بر بخش دفاعی آمریکا تاثیر می‌گذارد، تحت نظر داشته و امیدوار است آنها بتوانند مجددا به وضعیت عملیاتی بازگردند.

لورد همچنین در ادامه تاکید کرد، بحران شیوع کرونا بزرگترین تاثیر را بر بخش تامین هوانوردی و همچنین پرتابهای فضایی کوچک و کشتی سازی گذاشته است.

این اظهارات در حالی مطرح شدند که مقامات آمریکا در جدیدترین آمارهایشان اعلام کردند تعداد مبتلایان به کرونا در این کشور به رقم ۱,۰۴۲,۸۷۴ نفر و میزان تلفات این بیماری در آنجا به بیش از ۶۱,۲۰۰ تن رسیده است.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در جهان چین پنتاگون آمريكا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد (که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آنها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آنها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منابع: upi ، neurosciencenews

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901098

دیگر خبرها

  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نگرانی پنتاگون از «تقویت» روابط روسیه و کره‌شمالی
  • پنتاگون: نه تنها اف-۱۶، بلکه تسلیحات دیگر به اوکراین ارسال می‌کنیم
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • بحران آزادی بیان به روایت کاریکاتوریست اردنی
  • چرا قالیباف تصمیم گرفت از دولت انتقاد کند؟
  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود