Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@16:38:03 GMT

یمن| جنگ با کرونا با دست و شکم‌های خالی

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۶۷۱۱

یمن| جنگ با کرونا با دست و شکم‌های خالی

مردم یمن درحالی درگیری اپیدمی کرونا شده‌اند که تجهیزاتی برای مقابله با آن نداشته و در پی محاصره ظالمانه عربستان علیه این کشور٬ از کمبود شدید موادغذایی و دارو نیز رنج می‌برند. ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش خبری گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری الخلیج الجدید٬ اولین ثبت موارد فوتی در یمن بر اثر ویروس کرونا٬ زنگ خطری برای ورود یمن به یک فاجعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا به امروز در یمن 10 نفر مبتلا به ویروس کرونا و دو نفر فوتی ثبت شده است.

با وجود اینکه کرونا دیر به یمن رسید و تعداد مبتلایان آن نیز محدود است ، اما وخامت اوضاع زندگی وبهداشتی و کمبود شدید تجهیزات پزشکی در سایه شیوع این ویروس، ممکن است باعث ایجاد فاجعه در این کشور شود.

این بیماری قبل از اینکه به عدن برسد ، از استان «حضرموت» در یمن شروع شد،اما سازمان ملل پیشتر هشدار داده بود این بیماری همه گیر ممکن است در یمن شیوع یابد.

در همین راستا کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که این بیماری با سرعت بیشتری در یمن تا صنعاء و شهرهای تحت کنترل انصارالله نیز کشیده شود.

کارشناسان بدترین سناریوها را در این زمان برای یمن در نظر گرفته‌اند؛تا جایی که «لیز گراندی» هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل در یمن معتقد است که شیوع ویروس کرونا برای یمن فاجعه بار خواهد بود.

چیزی که فاجعه یمن را تشدید می‌کند این است که مردم این کشور طی 6 سال جنگ از بیماری‌هایی چون وبا٬ دنگ٬حصبه و مالاریا نیز رنج می برند.

با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های عفونی همراه با شروع فصل باران و افزایش تجمعات در ماه مبارک رمضان٬ ممکن است موج جدیدی از اپیدمی در راه باشد این درحالی است که تنها نیمی از بیمارستان های یمن با ظرفیت کامل فعایت دارند و رویارویی با ویروس کرونا در این کشور سخت ترین مشکل در سطح جهانی خواهد بود.

«افریل پاترسون» هماهنگ کننده کمیته بین‌المللی صلیب سرخ در یمن گفت: بیمارستان های یمن حتی بدون ویروس کرونا تحت فشار زیادی هستند و آن ها به طور مرتب زخمی‌های جنگ را درمان می‌کنند.

یمن| واکنش الحوثی به جنایت جدید عربستان/ به جای بمباران مستمر با کرونا مقابله کنیدهشدار بهداشت جهانی درباره احتمال تاثیر کرونا بر بیش از نیمی از جمعیت یمنیمن|ائتلاف سعودی 69 بار توافق الحدیده را نقض کردانصارالله: بمباران مواد غذایی در یمن «جنایت جنگی» است

یمن با کمبود شدید تختواب‌های مراقبت ویژه در بیمارستان‌های دولتی مواجه است؛ در حالی که هزینه بستری در بیمارستان‌های خصوصی زیاد است.

یمن برای مقابله با ویروس کرونا 27 مرکز بهداشتی در 9 استان یمن از جمله«المهره» ٬«حضرموت» «مارب»٬«ابین»٬«لحج» ٬«تعز» ٬«الضالع» ٬«عدن»٬ «شبوه» افتتاح کرد.

اما طبق برنامه پاسخگویی بشردوستانه سازمان ملل متحد در یمن ،در سال 2019 حدود 19.7 میلیون نفر در این کشور به مراقبت های بهداشتی نیاز دارند.

شهرهای یمن با فقدان ماسک‌ها و موادضدعفونی در داروخانه‌ها مواجه هستند و علاوه بر آن قیمت این اقلام نیز بالا است.

با وجود اینکه بانک جهانی در ماه گذشته، 60 دستگاه تنفس مصنوعی را به یمن فرستاد ولی بیمارستان‌های این کشور با کمبود شدید دستگاه تنفسی مواجه هستند.

کمیته اضطراری یمن برای مقابله با کرونا٬ تاکید کرد که بخش بهداشتی یمن نیاز شدیدی به دستگاه تنفس مصنوعی٬تخت های برقی٬دستگاه هایPCR٬اکسیژن٬کیت‌های آزمایشی دارد.

طبق گزارش انصارالله در حال حاضر ظرفیت بیمارستانهای فعال یمن 1500 نفر بوده و تعداد دستگاههای تنفس مصنوعی در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی 400 عدد است.

مطابق تصریحات شورای پناهندگان نروژی ٬سازمان بهداشت جهانی از کمبود امکانات پزشکی در یمن و فقدان ماسک٬دستکش و تجهیزات پزشکی پزشکی خبر داده و اعلام کرد که ویروس کرونا ممکن است منجر به قتل عام یمنی‌ها شود.

نکته خطرناک این است که یمن با جمعیت 30 میلیون نفری با بدترین بحران بشردوستانه در جهان مواجه است که علاوه بر درگیری با ویروس کرونا در معرض کاهش کمک‌های جهانی به دلیل محاصره همه جانبه این کشور قرار دارد.

از اواسط ماه آوریل ، خانوارهای یمنی هر دو ماه یکبار کمک های بشردوستانه دریافت می‌کردند، پس از آن این دریافت ها به صورت ماهانه بود.

کل مبلغ اختصاص یافته توسط بانک جهانی و شرکت مالی بین المللی برای کمک به یمن در مقابله با ویروس کرونا تقریباً 26.7 میلیون دلار است.

وخامت زیرساخت های بهداشتی،کمبود کادر پزشکی‌وهمچنین کاهش کمک ها با وجود شیوع کرونا نگرانی‌ها از قرار گرفتن یمن در فاجعه را تشدید می‌کند.

به گفته هماهنگ کننده امور بشردوستانه سازمان ملل٬مردم یمن پس از 5 سال جنگ٬ از کمترین میزان مصونیت و بالاترین میزان آسیب پذیری برخوردار هستند.

به دلیل فروپاشی سیستم های بهداشتی در یمن٬ تداوم جنگ ویرانگر در این کشور و سرگرم شدن کشورهای جهان به مقابله با ویروس کرونا٬عواقب فاجعه باری برای یمن پیش بینی می‌شود.

«خاویرجوبرت» رئیس دفتر نمایندگی صندوق نجات کودکان در یمن گفت: ما امروز بیشتر از هر زمان دیگری نگران هستیم ترسیدیم و امیدواریم که این مشکل حل شود زیرا یمن از کمبود شدید تجهیزات بهداشتی برای مقابله با کرونا رنج می‌برد. وی همچنین افزود: اگر امروز کاری نکنیم فردا عواقب بدتری خواهیم داشت.

انتهای پیام/

R36346/P36355/S8,90/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا اخبار "یمن"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا اخبار یمن ویروس کرونا اخبار یمن برای مقابله ویروس کرونا سازمان ملل کمبود شدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟

روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: طی ۷۵ روز گذشته توزیع وارفارین چند برابر شده و بیماران قلبی اطمینان داشته باشند که این دارو به مقدار بیش از نیاز وارد کشور شده و هیچ نگرانی برای تأمین داروی خود نداشته باشند.

بنابر این گزارش، در روزهای اخیر نیز محموله‌های بزرگ از وارفارین به مراکز توزیع دارو و داروخانه‌ها توزیع شده و موجودی مناسبی از این دارو وجود دارد و با برنامه ریزی معاونت‌های غذا و داروی سراسر کشور در داروخانه‌های منتخب، دپوی مناسبی از این دارو موجود است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه وارفارین در داروخانه‌های مشخصی عرضه می‌شود، اضافه کرد: مردم می‌توانند از طریق سامانه ۱۹۰، اپلیکیشن تیتک و یا درگاه mobile.ttac.ir با وارد کردن نام دارو، وارفارین را از نزدیک‌ترین داروخانه تهیه کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • ضرورت مقابله با بیماری زنگ زرد در مزارع گندم دیم کشور
  • ادامه چالش‌های مواد مخدر برای افغانستان
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور