Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی اعتراضات به دو سریال "ام هارون" و "خروجی۷" که ماهیتشان در تبلیغ عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی است، شبکه سعودی "ام‌بی‌سی" امروز (یکشنبه) اعلام کرد پخش این سریال‌ها را متوقف نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، در جریان مصاحبه مازن حایک، سخنگوی شبکه "ام‌بی‌سی" با عمرو ادیب، مجری برنامه "الحکایه" این اظهارات مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در یک سکانس از سریال "مخرج۷" دو بازیگر این سریال یعنی ناصر القصبی و راشد الشمرانی درباره موضوع عادی‌سازی روابط میان عربستان و رژیم صهیونیستی باهم بحث می‌کنند و القصبی مخالف این امر و الشمرانی موافق آن است و بعد هم هر دو دلایل این موضع‌گیری خود را بیان می‌کنند.

در سریال "ام هارون" که داستان پزشک زن یهودی در دهه ۴۰ و چالش‌های پیش روی خانواده و اقلیت‌های یهودی در کشورهای حوزه خلیج فارس را بازگو می‌کند، به هموارسازی مسیر عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی تبلیغ می‌کند.

حایک در این مصاحبه در پاسخ به سؤال ادیب درباره اتهام‌ عادی‌سازی روابط در دو سریال نام‌برده، مدعی شد: اتفاقا برعکس! "ام‌بی‌سی امید و شادی را در دل افرادی که از ابتدای درگیری اعراب و اسرائیل بدبختی جهان عرب را تجربه کرده‌اند، زنده کرد!"

وی با اشاره به اینکه اتهامات عادی‌سازی روابط به دلیل دیالوگ‌های موجود در این دو سریال است، گفت: "ما به حملات پیش‌دستانه علیه کارهای درام عادت داریم. شبکه ام‌بی‌سی مانند دیگران با مسأله فلسطین تجارت نمی‌کند و میزبان مسؤولان اسرائیلی نیست. ما تاجر نیستیم، بنابراین ما را به عادی شدن متهم نکنید."

حایک گفت: حملات یا اتهام‌ها به خیانت، ما را متوقف نخواهد کرد و مطمئن باشید سریال‌های ام‌هارون، خروجی۷ و برنامه "رامز جلال" ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: برنامه "رامز دیوانه رسمی است" به برنامه مشهور در سطح جهان "المقالب" وابسته است و در دو قسمت اول بیش از ۲۰۰ میلیون مخاطب داشته است. آیا منطقی است چنین برنامه‌ای متوقف شود؟

حایک از کسانی که تمایلی به دیدن برنامه رامز جلال ندارند، خواست سایر برنامه‌های کانال‌های گروه را پیگیری کنند و صدها میلیون تن دیگر را از آنچه دوست دارند به ویژه از برنامه‌ای که بالاترین مخاطب را دارد، محروم نکنند.

از زمان شروع برنامه رامز جلال به دلیل موضع‌گیری‌های خود علیه مهمانان برنامه با انتقادات زیادی روبرو شده است که گاه آنها را مسخره نیز می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عربستان عادی سازی روابط با اسرائیل عادی سازی روابط ام هارون ام بی سی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۶۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) وابسته به جهاددانشگاهی یک طرح نظرسنجی با عنوان «سنجش نگرش مردم در خصوص برنامه‌های صدا و سیما» با تعداد نمونه‌ی ۱۷۱۵ نفر از شهروندان ۱۵ سال به بالای سراسر کشور در «هفته آخر فروردین ماه» سال جاری، به شیوه مصاحبه تلفنی انجام داده است که مهم‌ترین یافته‌های این نظرسنجی به شرح ذیل است:

تماشای شبکه‌های تلویزیونی

۴۰.۸ درصد «ایرانیان» شبکه سه را بیشتر از سایر شبکه‌های تلویزیونی می‌بینند، ۳۵.۲ درصد شبکه‌ آی‌فیلم  و ۲۱ درصد شبکه یک را تماشا می‌کنند. میزان تماشای این شبکه‌ها در بین «بینندگان صدا و سیما» به ترتیب از این قرار است؛ ۵۸.۹ درصد شبکه سه،  ۵۰.۸ درصد شبکه آی‌فیلم و ۳۰.۳ درصد شبکه یک. ۶۹.۲ درصد «ایرانیان» بیننده برنامه‌های صدا و سیما هستند.

تماشای برخی برنامه‌های تلویزیون


یافته‌های نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد ۳۶.۹ درصد از «ایرانیان» برنامه مردان آهنین و ۳۴.۷ درصد برنامه زندگی پس از زندگی، ۳۴.۲ درصد برنامه محفل، ۳۲.۳ درصد برنامه شب خوش، ۳۱.۸ درصد برنامه فوتبال برتر، ۲۹.۷ درصد برنامه پانتولیگ و ۲۶.۵ درصد برنامه معرکه، ۲۴.۵ درصد برنامه مهمونی، ۲۱.۳ درصد برنامه ماه خدا، ۱۸.۸ درصد برنامه ماه من، ۱۷.۲ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۱۶ درصد برنامه پاورقی و ۱۲.۱ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.



میزان تماشای این برنامه‌ها در بین «افرادی که تلویزیون تماشا می‌کنند» به این ترتیب است؛ ۵۳.۳ درصد برنامه مردان آهنین و ۵۰.۱ درصد برنامه زندگی پس از زندگی را دیده‌اند، ۴۹.۴ درصد برنامه محفل، ۴۸ درصد برنامه شب خوش، ۴۶ درصد برنامه فوتبال برتر، ۴۲.۹ درصد برنامه پانتولیگ و ۳۸.۳ درصد برنامه معرکه، ۳۵.۴ درصد برنامه مهمونی، ۳۰.۷ درصد برنامه ماه خدا، ۲۷.۲ درصد برنامه ماه من، ۲۴.۸ درصد برنامه ایران دوست داشتنی، ۲۳.۱ درصد برنامه پاورقی و ۱۷.۵ درصد برنامه برمودا را دیده‌اند.

پربازدیدترین سریال‌های تلویزیونی

۴۵.۴ درصد از «ایرانیان» گفته‌اند سریال زیرخاکی، ۲۳.۲ درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۰.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.
میزان تماشای این سریال‌های تلویزیونی در بین «بینندگان تلویزیون» حاکی از این است که ۶۵.۵ درصد آنها گفته‌اند سریال زیرخاکی را دیده‌اند. ۳۳.۵ درصد سریال هفت سر اژدها و ۲۹.۴ درصد سریال رستگاری را دیده‌اند.

دیگر خبرها

  • پای «توقف اتانازی» به رادیو نمایش باز شد
  • پای «توقف اتانازی» به رادیونمایش باز شد
  • «طوفان الاقصی» توطئه عادی سازی روابط با اسراییل را شکست داد
  • رستگاری به افق فلسطین
  • بعد از «اسکار» مدیری با «پدر قهوه» در شبکه نمایش خانگی
  • مخاطب ۶۹.۲درصدی ثمره تحو ل رسانه ملی
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • بارندگی‌ شدید موجب توقف برداشت مقطعی پیاز شد
  • مرمت عمارت امیرسلیمانی در تهران آغاز شد | برنامه‌ریزی برای بازسازی زندان هارون‌الرشید
  • شبکه سه؛ پربازدیدترین شبکه تلویزیون