Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:55:51 GMT

تدارک جهان برای زندگی پس از کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۱۸۴۷۳

تدارک جهان برای زندگی پس از کرونا

به گزارش روز یکشنبه روزنامه نیویورک تایمز، اما این افراد به جهانی بازمی گردند که برای دوره کرونای متصور شده است، جهانی که فاصله گذاری اجتماعی، معیارهای بهداشتی و محدودیت‌های اعمال شده دولتی به تقریبا هر فعالیتی القا می‌شود، روشی از زندگی که احتمالا تا کشف واکسن یا درمان ادامه خواهد یافت. 

عرف اجتماعی جدید در پکن، هنگ کنگ، سئول، سیدنی و تایپه پیش نمایشی از آنچه را ممکن است به زودی در سراسر جهان رایج شود، ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هنگ کنگ، میزهای رستوران‌ها باید از فاصله با هم چیده شود و به مشتریان کیسه‌هایی داده می‌شود تا ماسک‌شان را هنگام صرف غذا در آن بیندازند. 

دمای بدن دانش آموزان در چین، قبل از ورود به کلاس کنترل می‌شود و میزهای رستوران ها نیز با پلاستیک‌هایی از هم جدا شده است.  در کره جنوبی، بازی‌های بیسبال بدون حضور تماشاچی برگزار می‌شود و بازیکنان حق ندارند روی زمین آب دهان بیندازند. بسیاری می‌گویند چاره‌ای جز قبول این تغییرات ندارند، حتی اگر با از دست دادن آزادی توام باشد. 

گزارش رسانه‌ها حاکی است: درحالی که بخش‌هایی از اروپا و آمریکا گام‌هایی آزمایشی برای کاهش محدودیت‌ها برمی دارند، شهرهای بسیاری در آسیا و استرالیا در این زمینه پیشرفت می‌کنند. 

ویروس کرونا و هراس از گسترش آن نخست به بخش‌هایی از آسیا رسید و این مناطق تلاش‌های طولانی مدتی برای کاهش انتقال ویروس انجام دادند. در حالی که موارد جدید ابتلا به کرونا در این مناطق، صفر شده یا به صفر نزدیک است، این کشورها اکنون نسبت به بازگشایی بخش‌های مختلف البته با احتیاط، اطمینان دارند. 

اکنن اماکن مشهور گردشگری در چین بار دیگر شروع به پذیرش بازدیدکنندگان می‌کند، اگرچه محدودیت‌هایی در ارتباط با تعداد مراجعان اعمال می‌شود. شهر ممنوعه در پکن تنها پذیرای ۵ هزار نفر در روز است، در حالی که این تعداد قبل از شیوع کرونا، ۸۰ هزار نفر بود. 

کتابخانه‌ها در هنگ کنگ فعالیت را از سرمی گیرند، اما به مراجعان اجازه داده می‌شود تنها برای یک ساعت داخل کتابخانه بمانند. 

سالن‌های زیبایی در سیدنی که برخی‌شان به خاطر کرونا یا فشارهای مالی بسته شده‌اند، با تعداد کافی ماسک و مواد ضدعفونی کننده دست،  دوباره به فضای کسب و کار برمی گردند. 

دولت‌های سراسر جهان در تلاشند تا این ویروس را مهار کنند و در عین حال فضای کافی برای فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی را فراهم سازند. 

مقام‌های جهانی در حال آزمودن دستورالعمل‌های جدید بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی همچون لزوم زدن ماسک در اتوبوس و قطار و توصیه به مردم برای پرهیز از تعامل رو در رو در محیط‌های کاری هستند. 

محدودیت‌هایی در زمینه تعداد تجمعات مردمیدر برخی کشورها، اعمال می‌شود. در سیدنی، هر خانواده می‌تواند تنها پذیرای دو میهمان در منزل خود باشد و در هنگ کنگ نیز تجمع بیش از ۴ نفر در مکان عمومی ممنوع است. در همین حال، تجمع بیش از ۵۰۰ نفر در فضای باز در تایوان مجاز نیست. 

مراکز مذهبی در کره جنوبی نیز به طور خاص هدف توجه قرار دارند. مراجعان به کلیساها و سایر اماکن مذهبی باید از قبل برای شرکت در مراسم جا رزرو کنند تا تعداد شرکت کنندگان محدود شود و افراد حاضر در اینگونه مجامع نیز باید ماسک بر صورت داشته باشند. 

مدارس یکی از بزرگترین چالش‌های پیش روی دولت هاست. کلاس‌های درس کانون تجمع میکروب و تعاملات اجتماعی است. اما جوامع تا زمانی که والدین نتوانند فرزندان خود را تمام وقت به مدرسه بفرستند، قادر به عملکرد واقعی نخواهند بود. 

مدارس در سیدنی استرالیا در حال بازگشایی است و کلاس‌ها یک روز در هفته با یک چهارم دانش آموزان هر کلاس برگزار می‌شود و به تدریج افزایش می‌یابد. 

دانش آموزانی که در پکن خود را برای آزمون ورود به کالج آماده می‌کنند، به مدارس بازمی گردند و دانش آموزان شانگهای نیز اینگونه عمل می‌کنند. مقام های سئول نیز قصد دارند تا به زودی فعالیت مدارس را از سر گیرند. 

مدارس در تایوان از اواخر فوریه (اوایل اسفند ۹۸) باز بوده، اما اکنون جلسات لغو و به دانش آموزان دستور داده شده است ماسک بزنند و دستانشان را مرتب بشویند. جشن‌های فارغ التحصیلی نیز در بسیاری از مدارس به صورت آنلاین برگزار می‌شود. 

براساس گزارش‌های مختلف  صاحبان مشاغل متنوع در سراسر جهان نیز برای جلب مشتریانی که عادت بهخانه ماندن کرده‌اند، تدابیر احتیاطی بیشتری می‌اندیشند. در این میان، فناوری به دولت‌ها و صاحبان حرف و مشاغل کمک می‌کند تا با تهدید این ویروس سازگار شوند و به آن عادت کنند. 

برچسب‌ها قاره آسیا ویروس کرونا اقیانوسیه پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قاره آسیا ویروس کرونا اقیانوسیه قاره آسیا ویروس کرونا اقیانوسیه دانش آموزان محدودیت ها هنگ کنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۱۸۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • لوئیز انریکه: حتی بهترین بازیکنان جهان هم باید دفاع کنند
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • شهری شلوغ با بیشترین نرخ رشد جمعیت در جهان
  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس