Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@13:48:40 GMT

اجباری بودن برنامه شاد حذف شود

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۰۳۱۵

اجباری بودن برنامه شاد حذف شود

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به جلسه با وزیر آموزش و پرورش و بیان مشکلات معلمان و خانواده ها درباره شاد گفت: اجباری بودن شاد به صلاح نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمایت میرزاده درباره جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات با وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: در این جلسه سه موضوع شاد، امتحانات نهایی و عدم رعایت مصوبات مجلس درباره سوابق تحصیلی برای اعمال در کنکور بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شبکه شاد مشکلاتی دارد که معلمان، مدیران مدارس و خانواده‌ها آنها را مطرح می‌کنند. این مسائل را به وزیر آموزش و پرورش منعکس کردیم مسائلی همچون نبودن اینترنت در برخی مناطق یا ضعیف بودن اینترنت، هزینه‌هایی که خانواده‌ها باید بابت اینترنت پرداخت کنند، خانواده‌هایی که گوشی هوشمند ندارند و هزینه‌هایی که برای تهیه آن متحمل شده‌اند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد, شبکه شاد برای چند روز یا چند هفته آماده نشده است،  نگرانیم کرونا ادامه داشته باشد و سال تحصیلی آینده نیز با این موضوع درگیر باشیم بنابراین باید شبکه شاد را به رسمیت بشناسیم که کار ماندگاری است. از طریق وزارت ارتباطات مشکلات را به تدریج حل می‌کنیم و افرادی که گوشی هوشمند ندارند شناسایی خواهند شد و نمایندگان مجلس تاکید داشتند اجبار به شاد به صلاح نیست و باید اختیار داده شود و معلمان مدیران مدارس تهدید نشوند و قول دادن الزام و اجبار نباشد و مشکلات مدارس و معلمان را برطرف کنند حالا باید ببینیم چقدر عملیاتی خواهد شد.

وی درباره امتحانات نهایی بیان کرد: امتحانات نهایی به صورت حضوری از 17 خرداد آغاز می شود که 3 هفته طول می‌کشد و و چاره‌ای جز برگزاری حضوری آن نیست که البته با رعایت پروتکل های وزارت بهداشت انجام خواهد شد. 20 روز بعد یعنی دهه اول مرداد سازمان سنجش اگر خواست میتواند کنکور را برگزار کند.

میرزاده با اشاره به اینکه موضوع دیگر عدم رعایت مصوبات مجلس درباره سوابق تحصیلی بود، گفت: سازمان سنجش گلایه دارد که سوابق تحصیلی آموزش و پرورش قابل اعتماد نیست و دغدغه‌ها و مشکلات مطرح شد تا به فکر اصلاح آن باشند تا سوابق تحصیلی دانش آموزان قابل استناد باشد.

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش سوابق تحصیلی خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۰۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش درباره دشواری سؤالات امتحانات نهایی گفت: در تحلیل امتحانات شاهد دشواری سؤالات نبودیم، در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است. - اخبار اجتماعی -

محسن زارعی؛ رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار کرد: این موضوع  نباید به صورت مقطعی بررسی شود، پس از اعلام میانگین نمرات امتحانات نهایی پایه دوازدهم در خرداد 1402 برداشت جامعه این بود که این میانگین بیانگر اُفت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش تصمیم دارد مبتنی بر شفافیت نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی شود.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش وپرورش گفت: نمرات امتحانات نهایی را شفاف اعلام کردیم تا برنامه‌ریزی مناسبی صورت گیرد و معلمان برای ارتقای کیفیت آموزشی تلاش کنند. در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود چراکه این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

نکات کلیدی امتحانات نهایی؛ از شیوه مطالعه تا طراحی سؤالات

زارعی درباره تاثیر دشواری سؤالات امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان گفت: در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سؤالات نبودیم. در طراحی سؤالات مبنا توجه به ارزشیابی از یادگیری است به گونه‌ای که دانش‌آموزان از حفظیات و محفوظات دور باشند بنابراین جمع‌بندی این نیست که سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده  اما قبول دارم که سؤالات مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز فرایند تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • آغاز فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور
  • فرایند مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی داوطلبان کنکور آغاز شد
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • جزئیات ثبت سفارش کتاب‌های درسی اعلام شد
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود