Web Analytics Made Easy - Statcounter

 محمدجواد خلج، رئیس هیات مدیره یک شرکت دانش بنیان در گفت وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اقدام این شرکت در راستای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا اظهار: پس از شیوع ویروس کرونا در کشور ما در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی و نه صرفا به قصد سودآوری و انجام کار تجاری، با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به تولید دستگاه ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسمای سرد کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته از سالیان گذشته توانمندی کار بر روی فناوری پلاسمای سرد را داشتیم، اما دستگاه ضدعفونی کننده را به واسطه پیدایش کرونا در کشور تولید کردیم.

او در تشریح ویژگی‌های فنی این محصول گفت: دستگاه‌های تصفیه هوا در دو حالت کلی دسته‌بندی می‌شوند، دسته اول دستگاه‌های تصفیه هوا بر پایه فیلتراسیون است که وقتی هوا از آن‌ها عبور می‌کند آن را فیلتر می‌کنند که فیلتر‌های این دستگاه‌ها هر چند وقت یکبار باید عوض شوند. دسته دوم سیستم‌های تصفیه هوا، سیستم‌های اکتیو هستند که وقتی دستگاه در فضا قرار می‌گیرد آن محیط را ضدعفونی می‌کند. سیستم پلاسما نوعی سیستم اکتیو است و طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، موثرترین روش برای مقابله با ویروس کرونا استفاده از سیستم پلاسمای سرد است.

خلج درباره قیمت دستگاه ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسمای سرد نیز بیان کرد: قیمت این دستگاه که پیش از شیوع کرونا هشت هزار دلار قیمت داشت امروزه و پس از پیدایش کرونا به ۲۳ هزار دلار معادل ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است که نشان از حجم بالای تقاضا و تاثیر آن برای مقابله با کرونا دارد، اما بنده به عنوان سازنده این دستگاه، آن را پس از اخذ مجوز‌های لازم به قیمت ۱۵ میلیون تومان در داخل کشور عرضه خواهم کرد.

بیشتر بخوانید: تولید روزانه ۱۵ هزار لیتر محلول ضدعفونی کننده در یک شرکت دانش بنیان

او با بیان اینکه این شرکت تاکنون موفق به تولید ۵۰ دستگاه ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسمای سرد شده است، گفت: محصول ما هم‌اکنون در انتظار صدور مجوز از سوی اداره کل تجهیزات پزشکی است. نمونه خارجی این دستگاه تجاری‌سازی شده است، اما به دلیل اینکه کار‌ها در کشور مجوز‌های مربوطه دیر صادر می‌شود به تاخیر افتاده است.

او گفت: این محصول هم‌اکنون نیاز کادر درمان است و امیدواریم صدور مجوز برای عرضه آن هرچه سریعتر انجام شود. هرچند که متوجه ظرفیت نیروی انسانی وزارت بهداشت برای ارزیابی محصولات با توجه به حجم بالای تولید محصولات مرتبط با کرونا هستیم و مضیقه‌ها در این زمینه را درک می‌کنیم، اما اگر پروتکل ارزیابی سریع محصولات در کشور وجود داشت ما با این مشکل مواجه نمی‌شدیم.

خلج در پایان با بیان اینکه این شرکت در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران مستقر است، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برای ساخت دستگاه ضدعفونی کننده هوا با استفاده از فناوری پلاسمای سرد را موثر خواند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۰۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • دستگاه‌ها برای مقابله با سرقت، توپ را به زمین یکدیگر نیندازند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان