Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرضیه فیصل در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بیمارستان گودرز در سال ۹۸، بیش از ۱۵ میلیارد ریال خدمات بهداشتی و درمان با تعرفه خیریه به منظور اجرای نیت واقف خیر اندیش بیمارستان، به بیماران نیازمند ارائه کرده است.

وی با بیان اینکه بسیاری از خدمات بهداشتی و درمانی این بیمارستان مشمول تخفیف درمانی می‌شود، افزود: البته خدمات بخش‌های ویژه نوزادان(NICU)، مراقبت‌های ویژه سی سی یو (CCU)، داخلی، دیالیز و جراحی با تعرفه خیریه ویژه ای برای بیماران کم بضاعت و بی بضاعت در نظر گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیصل با تاکید بر اینکه کادر درمانی استان یزد برای عبور از دوران پیک کرونا، سنگ تمام گذاشتند، تصریح کرد: بیمارستان موقوفه گودرز نیز پا به پای دیگر بیمارستان‌های استان در دوران شیوع ویروس منحوس کرونا و بستری بیماران مبتلا به آن، به میدان آمد.

رئیس بیمارستان موقوفه گودرز یزد ادامه داد: با توجه به اینکه دو بخش آی سی یو در این بیمارستان وجود دارد یکی از این بخش‌ها را که دارای اتاق‌های ایزوله با فشار منفی و تجهیزات و استانداردهای لازم بود، به بستری بیماران مبتلا به کرونا اختصاص داده شد.

وی با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی ابلاغی از سوی وزارت بهداشت، بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان یزد ۴۳ فرد مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان گودرز بستری شدند، همچنین ۶ نفر از کادر درمانی این بیمارستان نیز به این بیماری مبتلا شدند.

فیصل اضافه کرد: در این مدت به منظور جلوگیری از انتشار ویروس کرونا علاوه بر اینکه در برهه‌ای از زمان ملاقاتی از بیماران، محدود و در دوران اوج آن ممنوع شد، تمامی عمل‌های جراحی غیر ضروری نیز به تعویق افتاد.

رئیس بیمارستان موقوفه گودرز یزد ادامه داد: همچنین آموزش‌های لازم در زمینه پیشگیری و مقابله با کرونا از سوی کارشناسان بهداشت محیط و سوپر وایزر بخش عفونی در اختیار کادر درمان و بیماران قرار گرفت.

فیصل اظهار کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان یزد، بخش‌های مختلف بیمارستان نیز به صورت مستمر در سه شیفت کاری، ضدعفونی و گندزدایی می‌شود.

بیمارستان موقوفه گودرز، با قدمتی ۸۰ ساله، بیمارستانی ۲۲۰ تختخوابه است که در مجموع بیش از ۱۲۰ پزشک عمومی متخصص و فوق در آن فعالیت می‌کنند.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا بهداشتی و درمانی بیمارستان پزشک درمان یزد سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی بیمارستان موقوفه گودرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۰۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • خاش به پیشرفته ترین دستگاه ام.آر.آی ایران مجهز است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت