Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@08:41:58 GMT

افدامات مراکز علمی فارس در مبارزه با کرونا خوب بوده است

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۱۰۰۹

افدامات مراکز علمی فارس در مبارزه با کرونا خوب بوده است

ایسنا/فارس استاندار فارس اقدامات و فعالیت‌های مراکز علمی، پژوهشی و شرکت‌های دانش بنیان این استان با هدف مقابله با شیوع کروناویروس و مهار بیماری کووید ۱۹ را خوب ارزیابی و تاکید کرد که با توجه به ظرفیت موجود، همین انتظار هم از آنها وجود داشت.

دکتر عنایت الله رحیمی عصر یکشنبه ۱۴ اردیبهشت در جلسه کمیته علمی ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا با بیان اینکه در ابلاغیه اقتصادمقاومتی موضوع توسعه دانش بنیان مورد توجه قرار گرفته است، افزود: حرکتی که امروز در مراکز علمی استان برای تبدیل تهدید کرونا به فرصت انجام شد، اقدامی دانش بنیان است که سلامتی را به ارمغان می آورد و رتبه علمی کشور را در رنکینگ جهانی ارتقا می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به این که با فعالیت های علمی و پژوهشی دانشگاه ها و مراکز پژوهشی جبهه جدیدی برای توسعه اقتصادی و ثروت آفرینی ایجاد شده است، افزود: در سند آمایش استان فارس نیز ایجاد صنایع هایتک و دانش بنیان مطرح شده است که طرح های پژوهشی مقابله با کرونا در همین راستا ارزیابی می شود.

رحیمی با بیان این که استان فارس با وجود دانشگاه‌های شیراز و علوم پزشکی شیراز و مراکز علمی و پارک های علم و فناوری، مدعی قطب علمی و قطب پزشکی در جنوب کشور است، گفت: باید برای توسعه استان و حل مشکلات و دغدغه های مردم از این ظرفیت بالا بهره ببریم.

استاندار فارس با اشاره به این که در زمینه مقابله با گسترش ویروس کرونا نیازمند مدل ها و تجهیزات پیش بینی و پیشگیری، تشخیصی، درمانی و بازپروری هستیم، ادامه داد: خوشبختانه در طرح های پژوهشی دانشگاه های استان بخش های مختلف مورد توجه قرار گرفته است اما اعتبارات استان بر اساس اولویت بندی و بر اساس نیازهای فوری تخصیص خواهد یافت.

رحیمی خاطرنشان کرد: با هدف تامین اعتبار طرح های پژوهشی در زمینه مقابله با ویروس کرونا از ظرفیت های خیرین حوزه سلامت و همچنین اعتبارات پژوهشی استان استفاده خواهیم کرد.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه زمان بندی اجرای طرح های پژوهشی دانشگاه ها در زمینه مقابله با ویروس کرونا باید مورد توجه قرار گیرد، گفت: برای حمایت از طرح های پژوهشی استان، بخش های تحقیق و توسعه واحدهای صنعتی باید با ریسک پذیری بالاتری وارد عرصه شده و به اجرای این طرح ها کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی کروناویروس طرح های پژوهشی دانشگاه ها مراکز علمی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۱۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندرای فارس با تأکید بر ضرورت کاهش ضایعات برداشت گندم، امکان کاهش ۲۰ درصد این ضایعات را با استفاده از روش‌های علمی و حرفه‌ای میسر دانست.

حسن شیخ‌نیا امروز، ۶ اردیبهشت‌ماه با اشاره به پتانسیل ارزشمند استان در عرصه‌های علمی، گفت: ظرفیت مهمی در حوزه تحقیقاتی دانشگاه‌های استان وجود دارد که آن را سرآمد کشور می‌کند.

وی افزود: شرکت‌های دانش بنیان، مهندسین مشاور و مجموعه‌های فنی و مهندسی استان فارس دارای ظرفیت‌های بی‌بدیلی هستند که باید از قابلیت‌های آن‌ها بهره برد.

شیخ‌نیا تصریح کرد: شماری از بهترین شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه جهاد کشاورزی مشغول به فعالیت هستند و دستاوردهای آن‌ها می‌تواند چراغ راهی در زمینه افزایش بهره‌وری باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به تاثیرگذاری صنعت کشاورزی در عرصه اقتصاد ملی گفت: با توجه به شرایط اقلیمی استان فارس باید از مبانی علمی در زمینه آبیاری محصولات کشاورزی به نحو مطلوب‌تری استفاده کنیم.

وی تأکید کرد: کشاورزان استان فارس سرآمد کشور هستند و چنانچه از ظرفیت‌های علمی و تجربی آن‌ها در مقیاس وسیع‌تری بهره‌مند شویم به افزایش بهره‌وری دست خواهیم یافت.

به گفته شیخ‌نیا، با اصلاح بذر می‌توانیم میانگین تولید گندم را از دو و نیم تن در هکتار را به پنج تن برسانیم و دورنمای تولید ۱۲ تن گندم در هر هکتار هم دور از ذهن نخواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس افزود: در حلقه برداشت گندم آمارهای مختلفی وجود دارد که بر ضایعات هفت تا هشت درصدی گندم اشاره دارند که باید نسبت به این موضوع دغدغه جدی داشت.

شیخ‌نیا در این رابطه گفت: می‌توان با بهره‌مندی از روش‌های حرفه‌ای و علمی تا ۲۰ درصد از ضایعات برداشت گندم را کاهش داد و شاهد اثرات مثبت آن بر اقتصاد کشاورزان و میزان تولید در کشور بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نقش زنجیره ارزش در افزایش بهره‌وری را به عنوان یکی از مولفه‌های اصلی قلمداد کرد و افزود: دولت با تمام توان در راستای افزایش بهره‌وری به میدان آمده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، وی در پایان گفت: نقش محصولات کشاورزی در عرصه سلامت جامعه سرنوشت‌ساز است و به همین دلیل بر نقش نظارتی دولت در این حوزه، تاکید ویژه‌ای داریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • معلمان و کارگران، افسران جنگ فرهنگی و اقتصادی هستند
  • مبارزه جدی برای مقابله با فساد
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • بررسی علل مهاجرت در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در سیستان و بلوچستان
  • دومین همایش بین‌المللی خلیج فارس دربوشهر برگزار می‌شود
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی