Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق آمار هیچ یک از شهرستان‌های استان همدان در وضعیت سفید کرونا قرار ندارند و امروز دو شهرستان تویسرکان و کبودرآهنگ هم در لیست قرمز کرونا ثبت شده، ولی به نظر همدانی ها کرونا را جدی نگرفته اند و با موج این ویروس همراه شده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ صبح امروز چهاردهم اردیبهشت ماه نشست ستاد ملی مقابله با کرونا در پایتخت برگزار شد تا با اعلام لیستی از استان‌ها و شهرهای دارای وضعیت سفید و قرمز، تصمیم گیری شود که درب مساجد کدام یک از شهرستان ها می توانند از ۱۵ اردیبهشت ماه به بعد بازگشایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آمار ارائه شده در خبرگزاری های رسمی۱۳۲ شهرستان کشور در وضعیت سفید قرار گرفتند و نام هیچ کدام از شهرستان‌های استان همدان  در آن دیده نمی شود.

این در حالی است که نام دو شهرستان تویسرکان و کبودرآهنگ در بین ۶۱ شهرستان کشور است که وضعیت قرمز کرونا در آن ها اعلام شده.

توضیح آن که شهرستان هایی که در دو هفته اخیر متوسط میزان بستری روزانه مرتبط با کرونای آن به ازای هر صدهزار نفر، بالای سه نفر بوده، قرمز محاسبه می شوند.

با توجه به نحوه قرار گرفتن یک شهرستان در وضعیت قرمز کرونایی با یک حساب سرانگشتی می توان نتیجه گرفت در شهرستان ۱۰۳ هزار نفری تویسرکان در ۱۴ روز اخیر ۴۲ نفر به کرونا مبتلا شده اند.

این روند نشان از افزایش مبتلان به کرونا در همدان و در تویسرکان دارد، اما چرا این گونه رقم خورد؟ ضروری است تا مسئولان با مردم درخصوص آمار شفاف سازی کنند بی تردید القاء کاهش آمار مبتلایان به کووید-۱۹ و به دنبال آن کاهش رعایت نکات بهداشتی می تواند یکی از علل زمینه ساز این وضعیت باشد.

عدم شفاف سازی در اعلام آمار از یک سو و بی تفاوتی بخشی از جامعه نسبت به رعایت نکات و مسائل بهداشت فردی و ندید گرفتن میزان بالای سرایت این ویروس منحوس، همه و همه می تواند نشان دهنده این واقعیت تلخ باشد که گویا تویسرکانی ها با موج کرونا همراه شده اند.

هنوز کودکان در پارک ها بازی می کنند، هنوز مهمانی رفتن ها ادامه دارد و هنوز بخش قابل توجهی از ما مردم کرونا را جدی نگرفته ایم! باور کنیم آژیر قرمز کرونا در تویسرکان به صدا در آمده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان ها قرمز کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۲۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد

زینب زاهدی مدرس و مشاور دانشگاه آزاد اسلامی در گفت وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد به سابقه بحث خودکشی پرداخت و افزود: خودکشی در تاریخ سابقه طولانی دارد. در یونان باستان و روم به عنوان روشی قابل قبول در شکست نظامی تلقی می‌شد. این عمل در تمام ادیان قبیح و زشت و ناپسند و غیر قابل پذیرش برای دینداران می‌باشد.

وی افزود: خودکشی عملی عمدی است که باعث مرگ فرد می‌شود. این کار پدیده پیچیده ای است که می‌تواند علل گوناگون داشته باشد. مهم‌ترین علل خودکشی ناامیدی، اختلالات روانی، نظیر افسردگی، اختلال دوقطبی، اختلال طیف اوتیسم، اختلالات فیزیکی مانند سندرم و خستگی مزمن، شکست عاطفی، اعتیاد به الکل و مواد مخدر، فقر فرهنگی و اقتصادی می‌باشد.

ایشان افزودند: ۱/۵ درصد مرگ و میرهای سراسر دنیا به دلیل‌ خودکشی است. این آمار ۱۲ در ۱۰۰۰۰۰ نفر است. میزان خودکشی عموما در مردان بیشتر از زنان می‌باشد. در خیلی از کشورها خودکشی در سن ۷۰ سال و در برخی از کشورها بین ۱۵ تا ۳۰ سال است. اروپا بالاترین نرخ خودکشی را دارد. سالانه ده تا بیست میلیون خودکشی ناموفق وجود دارد. در آسیا کشورهای قزاقستان، کره جنوبی، هند، ژاپن و سریلانکا به ترتیب بیشترین آمار خودکشی را دارند.
ایران رتبه ۱۵۵ در جهان را دارد و روزانه بین ۴ تا ۹ نفر در ایران خودکشی می‌کنند. معمولا ۶۲ درصد خودکشی‌ها منجر به مرگ می‌شوند.

وی درباره خودکشی در استان خاطر نشان کرد: آمار خودکشی در جغرافیای ایران نسبت به تراکم جمعیت متفاوت است. با توجه به جمعیت استان کهگیلویه و بویراحمد، خودکشی در این استان آمار قابل ملاحظه‌ای دارد. مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی، افسردگی و اختلال روانی می‌باشد.

ایشان خاطرنشان کرد: اگر به دو مولفه یعنی فرهنگ و زیست محیطی آنان توجه شود بیماری افسردگی و اختلالات روانی قابل کنترل و درمان است. روند زیست محیطی و فرھنگی در استان به وفور دیدہ می‌شود. فضای مجازی اطلاعات فزاینده‌ای را به ذهن جوانان ما داده و ذهن آنها راکت کرده است، همین اطلاعات فزاینده باعث ایجاد شکاف نسلی شده است. با توجه به تاثیرگذاری فضای مجازی و ترویج فرهنگ غربی، جوانان و نوجوانان پدر و مادرشان را از خودشان جدا می‌کنند زیرا این تفکر درک نشدن از سوی والدین در ذهن آن‌ها نهفته شده است. عقیده نوجوانان این است که کسی به آنها توجه نمی‌کند. احساس عدم توجه در نوجوانان موجب می‌شود تا آنها احساس پوچی کنند و با توجه به کلیپ و فیلم ھای مبتذل و دروغین توقعات از خودشان بالا می‌رود. این احساس یاس و ناامیدی باعث می‌شود که آنها تمایلی به ادامه این راہ نداشته باشند.

خبرنگار: الهام سادات هاشمی اصل

انتهای خبر/

کد خبر: 1228787 برچسب‌ها خودکشی دانشجویان

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین دلایل خودکشی در استان وضعیت فرهنگی، اقتصادی و افسردگی می‌باشد
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • وضعیت اجرای نهضت ملی مسکن در همدان
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • وضعیت ترافیک شهرستان همدان بهتر شده است
  • اعلام وضعیت قرمز و وخیم جنگی در جبهه شرقی اوکراین
  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی
  • گرامیداشت یاد شهدای معلم و مدافع حرم تویسرکان