Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:45:41 GMT

جداسازی زباله‌های بیماران کرونایی در اهواز

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۳۱۵۱

جداسازی زباله‌های بیماران کرونایی در اهواز

ایسنا/خوزستان دبیر شورای سلامت اهواز با اشاره به فعالیت زباله‌گردها در روزهای کرونایی، از آغاز جداسازی زباله‌های بیماران مبتلا به کرونا با همکاری سازمان پسماند اهواز به منظور پیشگیری از آلوده شدن زباله‌گردها خبر داد.

مهرداد شریفی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به عدم جمع‌آوری زباله‌گردها در روزهای کرونایی تصریح کرد: در حال حاضر حدود یک هزار و ۸۰۰ زباله‌گرد در اهواز فعال هستند که روزانه بدون دستکش و ابزار حفاظتی، زباله‌ها را جابه‌جا می‌کنند و فعالیت این افراد، خطر بزرگی برای انتقال بیماری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این شرایط، به شهرداری اهواز پیشنهاد دادیم کیسه‌های قرمز رنگی با هشدار زباله‌های عفونی کرونایی در اختیار مردم قرار دهد، زیرا در حال حاضر در بسیاری از خانواده‌ها بیمار کرونایی وجود دارد و یا افرادی با علائم بیماری دارند.

دبیر شورای سلامت اهواز گفت: سازمان پسماند شهرداری به این توصیه عمل کرد و کیسه‌های پلاستیکی قرمز رنگ با هشدار زباله‌های عفونی کرونایی آماده کرده است. این کیسه‌های پلاستیکی قرمز در یکی دو روز آینده به پایگاه‌های سلامت تحویل داده می‌شوند تا در اختیار خانواده‌های دارای بیماران کرونایی قرار بگیرند.

وی تصریح کرد: اگر زباله‌گردها این کیسه‌ها را مشاهده کنند و متوجه شوند که کیسه‌ها حاوی زباله‌های بیماری کرونایی است، به آن دست نمی‌زنند.

شریفی ادامه داد: در صورتی که خانواده‌ای، بیمار مبتلا به کرونا داشته باشد اما چنین کیسه‌هایی را در اختیار نداشته باشد، باید پسماندهای بیمار را در کیسه پلاستیکی شفاف قرار دهند یا با نوشته‌ای روی کیسه، مشخص کنند که پسماندهای بیمار کرونایی در آن قرار داده شده تا زباله‌گردها از دست زدن به این کیسه‌ها خودداری کنند.

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز همچنین گفت: افراد مشکوک به کروناویروس برای تشخیص زودهنگام بیماری باید برای نمونه‌گیری به مراکز ۱۶ ساعته سلامت مراجعه کنند. جواب این آزمایش‌ها ۴۸ تا ۷۲ ساعت بعد داده می‌شود و در روزهای گذشته شاهد تجمع مردم در مراکز سلامت برای اخذ جواب آزمایش بوده‌ایم.

وی بیان کرد: برای پیشگیری از انتقال ویروس و کاهش تردد مردم، در یکی دو روز آینده سیستم پیامکی مرکز بهداشت غرب اهواز راه‌اندازی خواهد شد تا شهروندان دیگر برای اخذ جواب آزمایش به مراکز بهداشتی مراجعه نکنند.

شریفی با اشاره به فعالیت ۱۰ مرکز ۱۶ ساعته در غرب اهواز، تصریح کرد: علاوه بر مرکز نمونه‌گیری کروناویروس کیان‌آباد، در یکی دو روز آینده مرکز دوم نمونه‌گیری غرب اهواز نیز در کوی سعدی راه‌اندازی می‌شود. در صورت نیاز سومین مرکز نمونه‌گیری کروناویروس نیز در غرب اهواز راه‌اندازی خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس زباله گردها نمونه گیری غرب اهواز زباله ها کیسه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان وی تصریح کرد:تحولات ارزی ‌و‌افرایش قیمت مواد اولیه کود شیمیایی در آغاز سال جاری این استان را با چالش های اساسی و کشاورزان را دچار تنش افزایش قیمت و  بستن بودن سامانه پایش مواد کودی برای صدور حواله کرده بود.
 وی تصریح کرد: پتروشیمی ها نیز در فروردین ماه سال جاری، تحویل سهمیه‌کود‌اوره را به این استان متوقف کرده بودند و فقط سهمیه‌کود اوره اسفند ماه سال۱۴۰۲ تحویل دادند.
  ضیائی همچنین درباره سهمیه انواع کود کشاورزی یارانه ای در سال۱۴۰۳ گفت: فعلا برای این شرکت سهمیه سال جاری همانند سهمیه سال گذشته به میزان۱۸۲ هزار و۷۵۴تن شامل: کود های ازته، فسفاته و پتاسه تعریف و مشخص شده است. ‌که تاکنون ۱۲ درصد ازسهمیه ابلاغی به میزان۲۱هزار و ۹۲۴ تن تامین شده است که این رقم در سال گذشته۲۰ هزار و۸۳۸ تن، بوده است. 
  وی خاطر نشان کرد: با این وجود برای تامین کود سرک اوره نیز باکمبود مواجه نبودیم و درحال حاضر نیز بیش از دوازده هزارو۵۶۸ تن انواع کود پایه پر مصرف شامل یک هزار و ۲۲۵ تن ازته، چهار هزار و۳۹۴ تن پتاسه‌و شش هزارو۹۴۹ تن برای کشت بهاره ذخیره سازی شده است‌و روانه۳۵۰ الی۴۰۰ تن کود از مبادی و پتروشیمی های و کارخانجات تولید داخل به انبار های استان حمل و تخلیه می گردد و جای هیچ گونه دغدغه و‌نگرانی برای کشاورزان وجود ندارد.
ضیایی بصورت ‌مصداقی بیان کرد: در حال حاضر یک کیسه ۵۰ کیلویی کود اوره با قیمت ۱۹۵ هزار تومان، یک کیسه ۵۰ کیلویی کودسوپر فسفات تریپل با قیمت ۷۱۵ هزار تومان و یک کیسه ۵۰ کیلویی کود سولفات پتاسیم نیز با قیمت ۸۱۲ هزار تومان به کشاورزان تحویل می شود.
وی افزود: این سهمیه کودهای شیمیایی با قیمت های اشاره شده به صورت قیمت های یارانه ای به کشاورزان تحویل می شود.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر قیمت آزاد یک کیسه کود اوره در بورس بیش از ۸۰۰ هزار تومان و کودهای شیمیایی فسفاته و پتاسه نیز تا حدود دو میلیون تومان است که دولت مابه التفاوت این نرخ ها می پردازد.

دیگر خبرها

  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • اهدای عضو به ۳ بیمار نیازمند در چهارمحال و بختیاری
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • خطرات عادت عجیب پا گذاشتن روی داشبورد!
  • اعضای نوجوان لردگانی به بیماران نیازمند عضو زندگی بخشید
  • ثبت ملی صنایع دستی ۲ شهر فارس
  • رفع نگرانی کشاورزان با مصرف کود یارانه ای
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد