Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد :مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران توصیه هایی را برای تولید کم تر زباله در روزهای کرونایی مطرح کرد. به گزارش امتداد ، صدرالدین علیپور در برنامه‌ای رادیویی با اشاره به آخرین وضعیت دفن پسماند در پایتخت گفت: میزان پسماندهای عادی یا همان پسماندهای خانگی که در بهمن ماه به مجتمع آرادکوه و مراکز […]

امتداد :مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران توصیه هایی را برای تولید کم تر زباله در روزهای کرونایی مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش امتداد ، صدرالدین علیپور در برنامه‌ای رادیویی با اشاره به آخرین وضعیت دفن پسماند در پایتخت گفت: میزان پسماندهای عادی یا همان پسماندهای خانگی که در بهمن ماه به مجتمع آرادکوه و مراکز تفکیک مناطق وارد می شد، روزانه حدود ۴ هزار و ۹۰۰ تن بود که حدود ۲ هزار و ۵۰۰ تن از آن به کود و کمپوست تبدیل و مابقی که حدود دو هزار و ۴۰۰ تن بود دفن می شد.

وی ادامه داد: پس از شیوع ویروس کرونا، تهران اولین شهری بود که از همان ابتدا کار تفکیک پسماند را تعطیل کرد و به همین دلیل میزان پسماند ورودی به آرادکوه در اسفندماه به بیش از ۷ هزار تن رسید. این یعنی روزانه ۷ هزار تن پسماند باید جمع آوری، منتقل و دفن می شد که اقدامی نفسگیر برای پرسنل ما بود.

علیپور با اشاره به وضعیت پسماندهای پزشکی و بیمارستانی گفت: حجم این پسماندها در بهمن ماه سال گذشته بین ۷۰ تا ۸۰ تن بود که با اضافه شدن پسماند بیمارستان‌های کرونایی در مواردی حتی روزانه ۱۱۰ تن پسماند بیمارستانی را جمع آوری کردیم. نکته مهم این است که ما تمام این پسماندها را عفونی تلقی کرده و سایت ویژه ای را برای دفن پسماندهای کرونایی در نظر گرفتیم. البته در حال حاضر حجم این نوع پسماند به حدود ۸۰ تا ۹۰ تن کاهش یافته است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران درباره نحوه تعامل بیمارستان ها برای تحویل پسماندهای پزشکی و عفونی نیز توضیح داد: نیروهای ما در بیمارستان حضور ندارند و این تکلیف وزارت بهداشت، دانشگاه های علوم پزشکی و سازمان حفاظت از محیط زیست است که پسماندهای بیمارستانی را به صورت اصولی و درست به ما تحویل دهند. در این زمینه جلساتی با مسئولین امر داشتیم و مواردی که اقدامات مربوط به اتوکلاو و بسته‌بندی به درستی انجام نشده بود را گزارش کردیم. با توجه به بی خطرسازی این نوع پسماندها در بیمارستان‌ها ما ایزوله کردن پرسنل و تجهیز آن ها به پوشش بهداشتی مخصوص را بسیار جدی گرفتیم و حفظ سلامتی پرسنل را در اولویت اول کارمان قرار دادیم.

به گفته علیپور پاکبانان و کارگران پسماند قشری هستند که به اندازه تیم درمان در خط اول مقابله با ویروس کرونا حضور دارند و به شکل نفسگیر اقدامات پرریسک مربوط به جمع آوری، انتقال، دفع و دفن پسماند را انجام می دهند.

وی در ادامه به مکاتبات خود با سازمان های بین المللی مختلف برای دریافت تجربیات آن ها در زمان شیوع ویروس کرونا پرداخت و تصریح کرد: سازمان مدیریت پسماند حسب دستور شهردار تهران یکی از سازمان های درگیر در موضوع مهار ویروس است. بعد از اتفاقاتی که در چین افتاد با مکاتباتی که با سازمان بهداشت جهانی، شهردار ووهان و سفیر چین داشتم سعی کردم از تجربیات آن ها استفاده کنم و حتی دستورات سخت‌گیرانه‌تری را از ابتدا پیاده کردیم. به طور مثال، به عنوان اولین شهر تمام خطوط پردازش و تفکیک پسماند را تعطیل و کارگران را با پرداخت حقوق مرخص کردیم.

علیپور تاکید کرد: در مورد پاکبانان هم با ارسال دستورالعمل به مناطق ۲۲گانه بر بحث حفاظت فردی مثل تهیه ماسک و دستکش تاکید کردیم. محل های اسکان کارگری را نیز روزانه بعضاً دوبار ضدعفونی می کنیم. در نهایت دلیل صحت ادعای ما مبنی بر رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی می تواند این باشد که با وجود همه‌گیری ویروس، در حوزه‌های مختلف پسماند تنها دو تا سه مورد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا داشتیم.

وی از شهروندان خواست تا اگر پاکبان یا کارگر پسماندی را دیدند که از ماسک یا دستکش استفاده نمی کند، حتما این موضوع را از طریق سامانه ۱۳۷ به مسئولان شهرداری گزارش دهند.

علیپور در پایان گفت: همچنین از مردم می خواهم که در این روزها با استفاده کم تر از وسایل یک بار مصرف، پسماند کمتری تولید کنند، آب و مایعات داخل پسماند قرار ندهند تا شیرابه تولید نشود و پسماندهایی مثل ماسک و دستکش را در خیابان رها نکنند. در خانه هم ماسک و دستکش را بعد از استفاده داخل پلاستیک جداگانه قرار دهند و در آن را ببندند و داخل کیسه اصلی قرار دهند.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: سازمان مدیریت پسماند ویروس کرونا دفن پسماند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۳۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)

 

 

 

منبع :فرادید

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فرآیند تولید میلیارد‌ها میخ در یک کارگاه پاکستانی (فیلم) نحوه تولید عطر، ادکلن و اسپری خوشبوکننده بدن در یک کارخانه فرانسوی (فیلم) بستنی‌هایی که از بازار می‌خرید، چگونه در کارخانه تولید می‌شوند؟ (فیلم)

دیگر خبرها

  • روزانه بیش از ۲۰۰ تن پسماند در شهرستان مهاباد تولید می‌شود
  • «اصپاک» در شهر اصفهان ۱۳ هزار مشترک دارد/ بیش از ۱۰ هزار خانه بیمه آتش‌سوزی شد
  • راهکارهای اقتصاد دایره‌ای برای بهینه‌سازی مدیریت پسماند
  • ساخت آجر‌های هوشمند انرژی با استفاده از پسماند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • طعم شیرین افزایش تولید با کاهش فواصل بهداشتی