Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان دانشگاه امیرکبیر پروژه‌ای را اجرایی کردند که با فیلم حاصل از پروتئین‌های ابریشم می‌توان محصولات پزشکی همچون چسب زخم تولید کرد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه امیرکبیر، لیلا حسنی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص پروژه خود با عنوان «تولید و بررسی خواص فیلم حاصل از پروتئین‌های ابریشم» گفت: در این طرح از پروتئین‌های ابریشم، فیبروئین و سریسین استفاده کردیم تا بتوانیم فیلمی را به تولید برسانیم که در زمینه پزشکی کاربرد دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی ادامه داد: پروتئین‌های ابریشم از سازگاری خوبی با محیط زیست برخوردار بوده و امروزه مواد زیست سازگار به علت ترکیب خواص بی‌نظیر فیزیکی و شیمیایی خود و پتانسیل بالای آن‌ها در زمینه‌های دارو، داربست برای مهندسی بافت و دیگر کاربرد‌های زیستی بسیار مورد توجه قرارگرفته‌اند.   این محقق افزود: فیلم حاصل از پروتئین‌های ابریشم به دلیل خصوصیات نفوذپذیری اکسیژن و بخارآب می‌توانند گزینه‌ی مناسبی به‌عنوان پیوند برای بهبود زخم، مهندسی بافت و برنامه‌های کاربردی زیست پزشکی باشد.   حسنی با بیان اینکه این پروژه به روش‌های مختلف توسط سایر محققان کشور و کشور‌های دیگر انجام گرفته گفت: روش ما استخراج پروتئین از ابریشم بوده است که بااستفاده از یک حلال «فیبروئین» و با استفاده از آب مقطر «سریسین» را از ابریشم استخراج کردیم.   محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه روش‌های مختلف اعمال شده برای استخراج این نوع پروتئین‌ها از ابریشم تاثیر زیادی در مطلوب بودن آن‌ها دارد؛ تصریح کرد: بنابراین لازم است درک درستی از ساختار پروتئین‌ها و تاثیر عوامل مختلف در طول فرآیند تولید به دست آورد تا با طراحی مناسب فرآیند تولید بتوان فیلم‌های با خواص مطلوب و مناسب کاربرد موردنظر تولید کرد.   وی با تاکید بر اینکه این فیلم تولید شده در زمینه پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد، عنوان کرد: به دلیل اینکه از ابریشم برای تهیه نخ بخیه استفاده می‌شود پس نتیجه تاثیرگذاری در بهبودی و سازگاری آن با پوست انسان به اثبات رسیده از این رو از این فیلم‌ها می‌توان در زمینه پزشکی بهره برد.   دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهارکرد: رهایش دارو استفاده از این فیلم‌ها در تولید چسب زخم نیز کاربرد دارد.  به دلیل استفاده از پروتئین طبیعی، این چسب‌ها سازگار با بدن بوده و در بهبودی آن تاثیر است.   وی با بیان اینکه تحقیقات ما نشان داده که تاثیر گذاری این فیلم‌ها در بهبودی موثر است؛ خاطرنشان کرد: این پروژه باید روی زخم‌های متفاوت مورد تحقیق و بررسی قرار گیرد تا محصول به تولید انبوه برسد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر چسب زخم محیط زیست ابریشم فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۴۸۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان

بعد از اقداماتی که دانشگاهیان کشورهای مختلف به ویژه اروپا برای بایکوت علمی و آکادمیک محققان صهیونیست به دلیل جنگ وحشیانه این رژیم علیه نوار غزه انجام داده‌اند، هشدارهای زیادی در محافل عبری درباره عواقب این تحریم‌ها مطرح شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، در بحبوحه خیزش عظیم دانشجویی در آمریکا علیه رژیم صهیونیستی که به دانشگاه‌های سراسر جهان گسترش یافته است رسانه‌های عبری درباره تشدید بایکوت علمی و آکادمیک محققان و پژوهشگران اسرائیلی در دانشگاه‌های خارجی هشدار دادند.

رسانه‌های عبری به نقل از «یوآو کیش» وزیر آموزش و پرورش رژیم اشغالگر اعلام کردند که او قصد دارد در اسرع وقت یک طرح عملی برای مقابله با بایکوت آکادمیک اسرائیل در دانشگاه‌های خارجی ارائه کند اما چنین طرحی نیاز به بودجه زیادی دارد.

بعد از آغاز تظاهرات‌های گسترده علیه رژیم اشغالگر به خاطر جنایت‌های وحشیانه آن علیه مردم غزه در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا هشدارهای زیادی درباره اینکه رژیم صهیونیستی با یک بایکوت دانشگاهی بی‌سابقه مواجه شود مطرح شده است.

رسانه‌های عبری در این زمینه اعلام کردند که چنین تحریمی علیه اسرائیل می‌تواند دانشگاه‌های آن را به خطر بیندازد و آسیب شدیدی به اقتصاد اسرائیل وارد خواهد کرد.

پروفسور «مانوئل تراخنبرگ» مدیر موسسه مطالعات امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و رئیس سابق کمیته برنامه‌ریزی و بودجه شورای عالی آموزش این رژیم اعلام کرد که روابط بین‌المللی مجرای اکسیژن دانشگاه‌ها و دانشگاه‌ها لوله اکسیژن صنایع و امنیت هستند و اگر بخش آکادمیک آسیب ببیند صنایع اقتصادی و امنیتی نیز به شدت متضرر خواهد شد.

بیداری جهانی و باتلاقی که اسرائیل برای آمریکا ساختبیداری نسل جدید آمریکا و تأثیر آن بر آینده روابط با اسرائیلخیزش دانشجویان بحران سیاست خارجی آمریکا را فاش کرد

وب سایت تایمز اسرائیل نیز اعلام کرد که گزارش اخیر منتشر شده توسط وزارت نوآوری، علم و فناوری اسرائیل نشان می‌دهد که تمایل پژوهشگران دانشگاهی برخی کشورهای اروپایی برای همکاری با همتایان اسرائیلی خود بعد از 7 اکتبر یعنی جنگ غزه تاکنون به شدت کاهش یافته است.

این رسانه عبری تصریح کرد که بعد از گذشت نزدیک به 7 ماه از جنگ، وزارت نوآوری، علم و فناوری در حالی که هیچ برنامه‌ای ندارد می‌گوید که کمیته‌ای را برای مقابله با بایکوت آکادمیک که به رهبری دانشگاهیان کشورهای اروپایی علیه محققان اسرائیلی اعمال شده، تشکیل خواهد داد.

این وب سایت صهیونیستی اعلام کرد که نروژ، دانمارک، فنلاند، سوئد، ایسلند و ایرلند از جمله کشورهای پیشرو در تحریم آکادمیک محققان اسرائیلی هستند و به این لیست باید ایتالیا را هم اضافه کنیم که پیشتر سابقه طولانی و مهم در همکاری دانشگاهی با اسرائیل داشت. همچنین بلژیک نیز در زمره همین کشورها قرار دارد که در جامعه تحقیقاتی اروپا سرآمد است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • باور دانشمندان درباره میزان هوش «تی‌رکس‌ها» دگرگون شد
  • مطالعه استفاده از نانوذرات در درمان سرطان ریه در مرکز لیزر و پلاسمای اهواز
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان