Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا به نقل از رویترز، «مایک رایان»، مدیر برنامه اضطراری سازمان بهداشت جهانی روز گذشته- یکشنبه گفت که برخی کشورها همچنان در قلب طوفان پاندمی کرونا هستند اما در برخی کشورها نشانه‌­هایی از آغاز روند مهار این ویروس آشکار شده است و بر این اساس امید وجود دارد.

رایان گفت: «وضعیت در سطح جهانی همچنان بسیار خطرناک است، اما نوع بیماری و روش ویروس در حال حاضر در بخش­‌های مختلف جهان متضاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی توضیح داد: «آنچه ما درک کرده‌­ایم این بوده ممکن است این بیماری کنترل شود و امکان آغاز از سر گیری روال عادی زندگی اقتصادی و اجتماعی با روشی جدید و با احتیاط شدیدی و آگاهی افزون وجود دارد.»

این مقام سازمان بهداشت جهانی تاکید کرد که برخی کشورها در آفریقا، آمیرکای مرکزی و جنوبی همچنان شاهد سیر سعودی ابتلا هستند و به‌رغم آن‌که این کشورها ظاهرا تاکنون در مشکل بزرگی نیستند. اما امکان انجام آزمایش­‌ها همچنان مشکل بزرگی هستند.»

وی گفت که برخی کشورهای مانند چین و کره جنوبی و نیوزیلند و چند کشور دیگر به حالت ثبات در زمینه شیوع ویروس کرونا رسیده‌­اند.

رایان در ادامه افزود: «اروپا و آمریکای شمالی در حال خروج از روند شیوع گسترده ویروس هستند و در حال حاضر تلاش می‌­کنند راهکار امنی برای خروج از محدودیت‌­های اقتصادی و اجتماعی بیابند.»

وی گفت که این موضوع نشان می­‌دهد که نمی­‌توان این ویروس را به‌طور کامل مهار کرد اما می­‌توان به نقطه‌­ای از کنترل رسید که بتوان زندگی اجتماعی و اقتصادی را از سر گرفت.

رایان تاکید کرد هر دولتی که بخواهد محدودیت‌­ها را کاهش دهد، باید این کار را با احتیاط فراوان انجام دهد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان بهداشت جهانی کرونا برخی کشورها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۵۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان گفت: راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای، وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسول رکنی زاده امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در مراسم گرامیداشت روز استاد و معلم با اشاره به اینکه درگیر موضوعی تحت عنوان دین‌گریزی در نسل جوان هستیم، اظهار کرد: دین‌گریزی در جهان امروز به نوع حکمرانی‌ها ارتباطی ندارد و مسئله جدا شدن از دین در سراسر جهان دیده می‌شود.

وی با تاکید بر نقش آموزش در آینده کشورها و با بیان اینکه به طور کلی دور شدن نسل انسان از آنچه که تحت عنوان تفکر دینی شناخته می‌شود، محصول نظام آموزشی کشورها است، افزود: امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه تعصب و پافشاری را بر پناه دادن به انسان بی‌پناه، وفای به عهد، طاعت کردن از نیکی‌ها، معصیت در برابر تکبر و عصیان در مقابل کبر و متکبر، بخشندگی، دوری از تجاوز به حقوق دیگران و فساد کردن در زمین جایز دانسته‌اند.

عضو هیئت علمی دانشکده فیزیک دانشگاه اصفهان تصریح کرد: فناوری به دانش و پژوهش‌های علمی وابسته است و در عصر حاضر طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته تمام کشورها به نحوی به پژوهش مدرن دست پیدا کردند، فناوری به چیزی بیش از دانش و پژوهش‌ها وابسته است که از جمله این موارد می‌توان به تحقیق، ایده‌ها و اطلاعات اشاره کرد.‌

رکنی زاده ادامه داد: فناوری محصول دانش نیست و از مهارت ژرف برمی‌خیزد که این مهارت نیز مجموعه‌ای از دانش‌ها است و در هر جامعه‌ای مسئله‌ای برای نو آفریدن و نوآوری وجود دارد، توسعه فناوری یک رخداد استثنایی است، اما تغییر نوآوری نیست.

وی گفت: نیازمند سرمایه‌گذاری روی پژوهش هستیم، راه نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است و در صورت سرمایه‌گذاری بر اندیشه انسان خلاق در هر حوزه‌ای وارد عرصه نوآوری خواهیم شد.

کد خبر 749486

دیگر خبرها

  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • جاه‌طلبی هالیوودی‌ها؛ ظرفیت ورزشگاه رکسهم به 50 هزار نفر افزایش می‌یابد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • عشق رم به ده‌روسی تله بزرگی برای او بود!
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • کاربرد قفل کرکره برقی هوشمند
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند