Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: اکنون بهترین فرصت برای نقش آفرینی کشور در زمینه صادرات مرتبط با بیماری کرونا است و ما باید به شرایط پساکرونا در جهان و نیازهای جدید توجه داشته باشیم و از فرصت‌ها و ظرفیت‌های ایجاد شده استفاده کنیم.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری فارس، مجتبی زارعی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در آیین رونمایی از سامانه سیاست‌گذاری هوشمند بحران‌های اپیدمیک (ساهوپ)، ضمن قدردانی از روابط علمی و هیئت رییسه دانشگاه علم و صنعت ایران و کانون استادی بسیج این دانشگاه و تقدیر از مسولیت اجتماعی استادان این قطب علمی کشور گفت: به طور قطع دشمنان ملت ایران قادر به جنگ های سخت مقابل این کشور نخواهند بود و به نظر می رسد دشمنی ها با ایران به حوزه های شناختی- ادراکی و در بخش های فناوری های زیستی نقل مکان خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از این رو باید در تشکیل قرارگاه ها و سامانه های دانش پایه در حوزه های شناختی و زیستی سرمایه گذاری بیشتری کنیم که در همین راستا به زودی سازمان بسیج اساتید کشور رسما با معرفی سامانه ساهوپ به دولت محترم و مراکز تصمیم گیر نظام، خواستار حمایت قاطع از کانون استادی دانشگاه علم و صنعت خواهد شد.

زارعی همچنین گفت: بشر در دوران مواجهه با کرونا به تجربه معرفتی تازه ای دست یافته است زیرا آنهایی که خدا را اصطلاحا در غرب تکنیکال کشته و صرفا بر سلطنت علم ابزاری بر هستی تاکید داشتند تنبه یافتند.

رئیس سازمان بسیج اساتید گفت: کرونا تجربه های جدیدی در سه ساحت معرفت، ایدئولوژی و حکمرانی پیش روی بشر گذاشت کما این که یورگن هابرماس فیلسوف مشهور آلمانی که قبلا می گفت مدرنیته آشوب ها را به طور خودسامان اداره می کند، هم اکنون می گوید باید از نئولیبرالیسم عبور کرد چون دردی را از اروپا در بحران کرونا درمان نکرد.

زارعی گفت: جمهوری اسلامی در این سه سطح با توجه به امکانات و محدودیت هایی که داشته درست عمل کرده و به خصوص در حوزه حکمرانی رویا رو شده با کرونا نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکا عملکرد بهتری داشته است. 

 ذاکری رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران نیز ضمن تقدیر از بسیج اساتید دانشگاه و دست اندرکاران طراحی سامانه ساهوپ گفت: در دو سال گذشته تلاش کرده ایم ارتقای اعضای هیات علمی دانشگاه فناوری محور و نه صرفا مقاله محور باشد و البته این موضوع به معنای بی توجهی به آیین نامه ها نیست. ما به آیین نامه ها توجه داریم، ولی فعالیت در مراکز فناوری و نوآوری و ایفای مسوولیت اجتماعی دانشگاهها و اساتید بییار مهم است. 

وی افزود: حرکت به سمت راه اندازی گرایش های میان رشته ای، رمز موفقیت دانشگاه ها در حوزه های آموزشی و پژوهشی است.

وی گفت: تمرکز صرف بر آموزش های کلاسیک کافی نیست و خوشبختانه دانشکده های مختلف دانشگاه با همکاری یکدیگر گرایش های کاربردی و موثری ایجاد گرده اند.

وی ضمن اشاره به دستاورد دانشگاه در تولید الکل در یک آزمایشگاه این دانشگاه ظرف مدت ده روز از ۲۸ اسفند تا هشت فروردین آن را ناشی از روحیه جهادی و مسولیت اجتماعی دانشگاهیان دانست و افزود: اگر چه وظیفه دانشگاه ها تولید الکل نیست، ولی وقتی رابطه عرضه و تقاضا بر هم خورده، دانشگاه علم و صنعت ایران برای رفع نیاز مردم وارد عمل شده و الکل تولید می کند.

وی گفت: الان بهترین فرصت برای نقش آفرینی کشور در زمینه صادرات مرتبط با بیماری کرونا است. ما باید به شرایط پساکرونا در جهان و نیازهای جدید توجه داشته باشیم و از فرصت ها و ظرفیت های ایجاد شده استفاده کنیم. راه اندازی مرکز نوآوری جدید دانشگاه هم به این امر کمک خواهد کرد.

گفتنی است در آیین رونمایی از سامانه ساهوپ روسای دانشکده های مهندسی پیشرفت، مهندسی صنایع ، معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه ، رییس اندیشگاه سیاست پژوهی و راهبرد نگاری سازمان بسیج اساتید ، رییس سازمان بسیج مهندسین و جمعی دیگر از اساتید دانشگاه حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانش سازمان بسیج دانشگاه علم سازمان بسیج اساتید دانشگاه علم و صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • سفیر آمریکا در سازمان ملل از سخنرانی در دانشگاه ورمونت محروم شد
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • نمایشگاه توانمندی های صادراتی فرصت رشد و تعمیق روابط اقتصادی کشور
  • فعالیت در حوزه مهدویت به بدنه دانشگاه سرایت کند
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد