Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش  روز دوشنبه شبکه خبری "نیوز ۱۸" حاکی است مقامات بنگلادشی سال گذشته اقدام به ایجاد امکانات در جزیره "باهسان چار" با هدف انتقال ۱۰۰ هزار مسلمان روهینگیا به آنجاکردند. 
طبق این گزارش،ساخت و ساز در این جزیره به پایان رسیده است و مسلمانان روهینگیا می‌توانند در خانه‌های ساخته شده در آن ساکن شوند. این درحالی است که سازمان‌های حقوق بشر بین المللی اعلام کرده‌اند که این جزیره خالی از سکنه دارای زمینی گلی است که همیشه با توففان‌های شدید در خلیج بنگال مواجه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بارندگی‌های شدید در آن نیز امری تهدید کننده برای ساکنین آن خواهد بود. 
ای کی عبدل مومن وزیر امور خارجه بنگلادش گفت: ۲۸ مهاجر روهینگیا روز یکشنبه به این جزیره منتقل شدند. به دلیل نگرانی از ابتلای این افراد به ویروس کرونا، از انتقال آن‌ها به اردوگاه‌های مهاجران در جنوب بنگلادش خودداری شد. 
تانموی داس یک مقام دولتی محلی گفت: این اولین گروه مسلمانان روهینگیا است که به این جزیره منتقل می‌شوند. نیروی دریایی بنگلادش به نیازهای آن‌ها رسیدگی خواهد کرد. 
وی افزود: این گروه شامل ۱۵ زن و ۵ کودک می‌باشد. آن‌ها با یک قایق کوچک به سواحل بنگلادش رسیده بودند که توسط گارد ساحلی بازداشت شدند. بیش از ۲۵۰ مهاجر روهینگیا که با استفاده از قایق‌های کوچک، کشتی گرفتار در دریا را ترک کرده‌اند، هنوز پیدا نشده‌اند. 
بنگلادش با وجود درخواست سازمان ملل و سایر گروه‌های طرفدار حقوق بشر، با ورود بیش از ۵۰۰ مهاجر روهینگیا به خاک خود مخالفت کرده است. 
تاکنون موردی از ابتلا به ویروس کرونا در اردوگاه‌های بسیار شلوغ مهاجران روهینگیا در منطقه "کاگس بازار" گزارش نشده است. 
طرح دولت بنگلادش برای انتقال روهینگیا به جزیره "باهسان چار" به دلیل مخالفت مسلمانان روهینگیا به زمان دیگری موکول شده است. 
لویس دنوان سخنگوی کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهجویان گفت:  پیش از انتقال پناهجویان به این جزیره، باید ارزیابی‌های جامع و کامل در خصوص شرایط آن انجام شوند. کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهجویان امکانات کافی برای قرنطینه همه مهاجرانی که وارد خاک بنگلادش می‌شوند را در اختیار دارد. 
ماه گذشته  نیروهای مرزی بنگلادش بیش از ۳۹۰ مهاجر روهینگیا را از قایقی در دریا نجات دادند. این افراد چند ماه در آب‌های آزاد سرگردان بودند و غذا و آب آن‌ها به اتمام رسیده بود. به گفته مقامات بنگلادشی بیش از ۶۰ مهاجر روهینگیا در این قایق جان خود را از دست داده بودند. 
همه ساله هزاران مهاجر روهینگیا بر قایق‌های شلوغ و غیر استاندارد سوار می‌شوند و به امید زندگی بهتر، سفری خطرناک و نامشخص را به سوی کشورهای دیگر آغاز می‌کنند. 
طبق گزارش مقام‌های بنگلادش از ماه اوت (مرداد) سال ۲۰۱۷ قریب به ۷۰۰ هزار مسلمان روهینگیا به بنگلادش فرار کرده‌اند، درحالی که پیش از این چند صد هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در مناطق مختلف بنگلادش زندگی می‌کردند. 
 اکنون نیزحدود یک میلیون نفر از مسلمان روهینگیا در اردوگاه‌های مهاجران در منطقه "کاگس بازار" بنگلادش زندگی پرصعبی را می‌گذرانند که ۷۰۰ هزار نفر آن‌ها پس از آغاز دور جدید خشونت‌ها در میانمار در اواخر ماه اوت سال۲۰۱۷ به بنگلادش فرار کردند. 
بسیاری از مردم میانمار روهینگیایی‌ها را مهاجرینی غیرقانونی می‌دانند و لذا این مردمان از تبعیض‌هایی که علیه‌شان روا می‌رود در رنج هستند. دولت میانمار با روهینگیایی‌ها همانند مردمانی فاقد ملیت خانمان برخورد می‌کند و به آن‌ها تابعیت نمی‌دهدو به همین دلیل روهینگیایی‌ها با محدودیت‌های سفت و سختی مواجه هستند؛ از جمله محدودیت در جابجایی، دسترسی به امکانات پزشکی و آموزشی. 

برچسب‌ها میانمار سازمان ملل متحد روهینگیا بنگلادش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: میانمار سازمان ملل متحد روهینگیا بنگلادش میانمار سازمان ملل متحد روهینگیا بنگلادش مسلمانان روهینگیا مهاجر روهینگیا روهینگیایی ها سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مطلوب تالابهای نقده

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نقده با اشاره به وضعیت مطلوب تالابهای این شهرستان گفت: هم اکنون تالابهای شهرستان نقده به جز تالاب یادگارلو به طور کامل آبگیری شدند و از لحاظ پوشش گیاهی برای لانه سازی و زادآوری و امنیت موجود و تغذیه از وضعیت مناسبی برخوردار هستند.

اکبر قائمی افزود: امسال سه میلیون مترمکعب آب برای احیای تالاب طالقان رهاسازی شده و آبگیری تالابهای سولدوز، دورگه‌سنگی، گرده قیط و ممیند این شهرستان هم در حال انجام است.

قائمی، ابراز امیدواری کرد با توجه به شرایط این تالابها و احیای کامل آنها، شمار زیاد از پرندگان آبزی و کنار آبزی مهاجر و بومی امسال در تالابهای این شهرستان جوجه‌آوری کنند و در فصل پاییز نیز میزبان خوبی برای پرندگان مهاجر باشند.

وی، با بیان اینکه هم اکنون تالاب سولدوز هم به طور کامل آبگیری شده است، افزود: آبگیری این تالاب با توجه به اینکه همجوار پارک ملی دریاچه ارومیه و در مسیر مهاجرت پرندگان قرار دارد، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

شهرستان نقده با ۱۷ تالاب فصلی و دایمی بیشترین تعداد تالابهای آذربایجان‌غربی را به خود اختصاص داده که با این ظرفیت، در طول سال میزبان هزاران قطعه پرنده آبزی و کنارآبزی مهاجر بوده که این امر چهره ای زیبا را برای این خطه از کشور ایجاد کرده است.

 

 

دیگر خبرها

  • وضعیت مطلوب تالابهای نقده
  • ال نینو و موج گرما آسیا را سوزانده است
  • موج گرما صد‌ها میلیون نفر را می‌سوزاند!
  • نجات ده‌ها پناهجو در سواحل مراکش
  • روایت یک دلداگی به همسر؛ مرد ایرانی ۲۵ سال در دریا سرگردان بود! +تصویر
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • تالاب کجی نمکزار نهبندان ۳۰ درصد آبگیری شد
  • آبگیری ۳۰ درصد از تالاب کجی نمکزار نهبندان
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • نماز باران در بنگلادش