Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@17:17:34 GMT

نماینده مجلس:حذف ۴ صفر باعث تقویت پول ملی می شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۶۶۹۶

نماینده مجلس:حذف ۴ صفر باعث تقویت پول ملی می شود

نماینده گلپایگان در مجلس با بیان اینکه برخی کشورها حتی ۲ بار اقدام به اصلاح قانون پولی و بانکی خود زده اند، گفت: حذف ۴ صفر باعث تقویت پول ملی می شود. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۹ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی بختیار نماینده گلپایگان در مجلس، در جلسه علنی  امروز دوشنبه (15 اردیبهشت) قوه مقننه و در موافقت با کلیات لایحه اصلاح قانون پولی و بانکی و حذف صفر از واحد پول ملی، گفت: حذف 4 صفر از ملی هزینه چاپ اسکناس که بالا رفته را کمتر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  با بیان اینکه این اقدام باعث تسهیل در معاملات بین المللی ما می شود، ادامه داد: دولت‌ها برای حل مسائل اقتصادی دست به اصلاحات پولی می‌زنند. این در حالی است که مجلس دهم باید در زمینه اصلاح بانکداری اسلامی که دغدغه مقام معظم رهبری و مراجع تقلید است این کار را انجام می‌داد هر چند که این کار از مجلس هشتم آغاز شده بود.

نماینده گلپایگان در مجلس با تاکید بر اینکه  19 کشور دنیا اقدام به حذف صفر از پول خود کرده اند، اضافه کرد:  حتی 10 کشور دو بار این کار را انجام داده‌اند. این در حالی است که آرژانتین تاکنون 4 بار صفرهای پول خود را حذف کرده و روسیه، ‌اوکراین، بلژیک و لهستان سه بار این کار را انجام داده‌اند، ترکیه و کره هم یک بار صفر را از پول خود حذف کردند.

بختیار عنوان کرد: ‌وقتی کشورهای دنیا با تورم مواجه می‌شوند و نوسانات اقتصادی در کشورها ایجاد می‌شود حذف صفر می‌تواند به وضعیت اقتصادی آنها کمک کند. تبدیل ریال به تومان باعث تقویت پول ملی کشورما خواهد شد ضمن اینکه حذف صفر باعث سهولت در معاملات خواهد شد. 

نماینده گلپایگان در مجلس تصریح کرد: به اعتقاد اکثر کارشناسان حذف صفر در کوتاه مدت مفید است ضمن اینکه در سطح کلان هم منجر به تسهیل معاملات شده و فواید زیادی خواهد داشت. 

انتهای پیام/

R1373/P/S1,15/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مجلس

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس نماینده گلپایگان در مجلس پول ملی حذف صفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوکار در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: از سال ۷۸ تاکنون به تعداد نمایندگان مجلس شوراي اسلامي اضافه نشده است و با توجه به  شاخص هاي جمعیت و پراکندگی در حوزه جغرافیایی یک نابرابری در حوزه‌های انتخابیه ایجاد شده است. 
وی ادامه داد: ۵ طرح در مجلس یازدهم در اين زمينه به کمیسیون رسید و در هم ادغام  که  در نهايت مقرر شد با توجه به اینکه ۲۴ سال است نماینده‌ای به تعداد نمایندگان مجلس شورای  اضافه نشده، ۴۰ نفر نماینده به تعداد کلی نمایندگان مجلس اضافه شوند ونهایتا باید  ۲۰ نفر متعلق به حوزه هاي جدید و مستقل و ۲۰ نفر هم به حوزه فعلی  افزوده شوند. 
نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: طبق اين قانون مي بايست در استان یزد در حوزه یزد، اشکذر و زارچ یک نماینده و در حوزه مهریز، ابرکوه، بافق، بهاباد، خاتم و مروست یک نماینده دیگر  اضافه می‌شدند که شاخص ما محرومیت، جمعیت و بحث‌های امنیتی و ... بود که براساس اصل ۶۴ قانون اساسی و سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵  بود. در سیاست‌های کلی انتخابات در سال ۱۳۹۵ رهبر معظم انقلاب مطرح کردند "تعیین حوزه‌های انتخابیه بر اساس جمعیت و مقتضیات اجتناب ناپذیر به گونه‌ای که حداکثر عدالت انتخاباتی و شناخت مردم از نامزد‌ها فراهم گردد یک اصل است" 
جوکار خاطرنشان کرد: تعیین حوزه انتخابیه بر مبنای جمعیت و مقتضیات مطرح  بود و نکته اساسی اینکه خیلی از حوزه‌ها سهمی در اين مقوله  نداشتند و براساس این شاخص‌ها نماینده‌ای به آنها تعلق نمی‌گرفت و قرار شد کلیات مطرح شود که کلیات رای نیاورد و دولت هم مخالفت کرد و اصل ۷۵ که هزینه برای دولت دارد را د ر اين زمينه مطرح کردند و این طرح مصوب نشد.

و ي ابراز اميدواري کرد: در مجلس دوازدهم این طرح مطرح و این بی عدالتی‌ها رفع شود. 

نمایندگان مجلس با ۹۴ رأی موافق، ۱۲۰ رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع، با کلیات طرح دوشوری اصلاح جداول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • عکس| وقتی ایست بازرسی بسیج جلوی نماینده مجلس را می‌گیرد
  • سخنگوی دولت: مشکلی در تامین منابع ارزی نداریم
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • فرجام نماینده‌ای که «نخست‌وزیر» شد
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • اصل ۷۵، اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • اصل ۷۵ اصل ۶۴ قانون اساسی را به زمین زد
  • آخرین نطق رشیدی کوچی در مجلس
  • ببینید | نماینده اصولگرای مجلس تقصیر هک شدن سامانه مجلس را گردن عضو شورای شهر انداخت!