Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-02@17:10:55 GMT

حضرت خدیجه (س) الگوی رفتار مومنانه در ایام تحریم بودند

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۶۷۴۴

حضرت خدیجه (س) الگوی رفتار مومنانه در ایام تحریم بودند

حجت الاسلام استوار میمندی گفت: حضرت خدیجه (س) شخصیتی عظیم الشان و الگوی رفتار مومنانه در ایام تحریم بودند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شیراز، حجت الاسلام «محمد استوار میمندی»، امروز (دوشنبه 15 اردیبهشت) در جمع خبرنگاران ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز ارتحال حضرت خدیجه (س)، گفت: ایشان شخصیتی بودند که به راستی به رسول خدا (ص) یاری رساند، ایشان شخصیتی عظیم الشان و الگوی رفتار مومنانه در ایام تحریم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس حوزه های علمیه فارس با تاکید بر اینکه این ایام با شرایط خاصی کشور روبرو هست، تاکید کرد: این شرایط خاص به گونه ایست که تاریخ بشر کمتر آن را تجربه کرده است و مراودات مختلف را تحت تاثیر خودش قرار داده و دوران کرونا و پساکرونا هم جز دوران عطف تاریخ جهانی است و از همه کادردرمانی و مدافعین سلامت و نیروهای جهادی تجلیل می کنم.

وی با اشاره به اینکه در آغاز کرونا هجمه ای علیه دین و مذهب شکل گرفت و برخی درصدد ایجاد تقابل بین دین و علم انجام دادند، افزود: با استفاده از اجتهاد پویایی که مجتهدهای تشیع و در راس آن مقام معظم رهبری (مدظله العالی) هستند، ثابت شد این ها هجمه ای بیش نبوده است.

حجت الاسلام استوار میمندی با یادآوری این مطلب که در اسلام توصیه به علم آموزی کرده است، اظهار کرد: کرونا ثابت کرد، هیچ تعارضی بین علم و دین نیست بلکه دین آمده تا یاری رسان علم باشد و کرونا ثابت کرد هنوز با نقطه آرمانی فاصله زیادی داریم.

رئیس حوزه های علمیه فارس با تاکید بر اینکه امروز بیش از سه میلیون و نیم به این بیماری مبتلا شدند و کشورهای توسعه یافته در صدر آمارهای ابتلا و فوتی ها هستند، اضافه کرد: از رئیس جمهور برای بازگشایی مساجد در مراکز کم خطر را صادر کرد که از وی تشکر می کنم چرا که مساجد محلی برای تامین نیازهای معنوی انسان است.

وی با اشاره به اینکه نیاز به آرامش روحی و معنوی هم باید تامین شود که این معنویت مذهب و دین است، افزود: همین مقدار تعطیلی بازار اصناف می توانست لطمه جدی به جامعه وارد کند و تعطیلی مساجد هم همین میزان لطمه به بعد معنویت انسان وارد می کند.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه اهالی مسجد و متدینین جامعه نظم پذیرترین و توصیه پذیرترین افراد جامعه هستند، گفت: مساجد می توانند با رعایت پروتکل های بهداشتی به عنوان الگوی جامعه معرفی شوند.

به گفته حجت الاسلام استوار میمندی، نقش روحانیت در مقابله با کرونا یک نقش برجسته بود و عده ای سعی کردند تا با پمپاژ یاس و ناامیدی افراد را ناامید کنند و یکی از محل هایی که رکن معنویت بخشی با جامعه، همین حوزه های علمیه بودند.

وی با اشاره به اینکه بیماری از قم آغاز نشد و 15 استان همان زمان درگیر کرونا بودند اما پزشکان قم زودتر آن را کشف کردند و یک افتخار بود که آنان زودتر این بیماری را کشف کردند، افزود: روحانیون اولین افزادی بودند که مراکز دینی را تعطیل کردند و پس از آن به کمک کادر درمانی شتافتند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه روحانیون در این راه برای مواسات و همدلی گام های موثری برداشتند، افزود: طلاب جهادی ما، شرایط غسل و کفن اموات کرونایی را فراهم کردند.

حجت الاسلام استوار میمندی با اشاره به اعلام آغاز پذیرش حوزه های علمیه، گفت: از نوجوانان و جوانان مستعد، نخبه و با صلاحیت در این عرصه وارد شوند و با فراگیری دروس دینی تاریخ ساز شوند.

وی با اشاره به اینکه ثبت نام از 21 فروردین آغاز شد و تا 20 خرداد ادامه دارد، تاکید کرد: علاقمندان برای ثبت نام باید به سایت paziresh.imc.ir مراجعه کنند و فرم ثبت نام و نحوه آن در این سایت گذاشته شده است.

رئیس حوزه های علمیه فارس با تاکید بر اینکه دانش آموزان و دانشجویان را برای حضور در حوزه های علمیه در این دوره ثبت نام کنند، افزود: سعادت فردی انسان ها امری مهم است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای شیوع کرونا، حوزه های کل استان فارس را تعطیل کردیم و شورای آموزش شیوه نامه آموزش غیرحضوری را تدوین کردیم، افزود: از شنبه ۱۰ اسفند ۹۸ این شیوه در حال اجراست و هنوز ادامه دارد اما امتحانات را به صورت حضوری برگزار خواهیم کرد.

 

پایان پیام/130

منبع: شبستان

کلیدواژه: کرونا در فارس پیشگیری از شیوع ویروس کرونا وفات حضرت خدیجه س حوزه علمیه فارس ویروس کرونا حوزه های علمیه فارس حضرت خدیجه س کرونا شیراز حوزه های علمیه ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم باید الگوی جامعه باشد

ایسنا/اردبیل مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه معلم باید الگوی جامعه باشد، گفت: معلم رکن اصلی در تربیت انسان است.

کلام‌الله صفری ۱۳ اردیبهشت با حضور در خبرگزاری ایسنا با اشاره به شخصیت شهید مرتضی مطهری، گفت: شهید مطهری یکی از بارزترین، موفق‌ترین و پیشروترین متفکران اسلامی است که جزو خواص بوده و امام راحل علاقه خاصی به وی داشت.

وی با بیان اینکه شهید مطهری در گستردگی فکر، درک زمان، شناخت مسائل فکری، توجه به واقعیات و آشنایی با مبانی دینی در میان علمای هم‌طراز خود سرآمد بود، افزود: ما وظیفه داریم در حوزه آموزش و پرورش این شخصیت برجسته را به جوانان و دانش‌آموزان بشناسانیم.

صفری با اشاره به برگزاری مسابقات حضوری و مجازی و دوره‌های ضمن خدمت برای شناساندن شخصیت شهید مطهری در میان کارکنان آموزش و پرورش، ادامه داد: شهید مطهری می‌تواند الگوی بسیار خوبی برای ما باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان اینکه معلم ماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی در تاریخ ثبت شده است، افزود: نام و اندیشه معلم از بدو خلقت تا برای همیشه ماندگار بوده و خواهد بود.

صفری با بیان اینکه اساس هستی بر تربیت انسان است، افزود: رکن اصلی در تربیت انسان معلم است. معلمی یک هنر است و هنر به سراغ معلم و معلم به سراغ هنر می‌رود و هر انسانی نمی‌تواند هنرمند و معلم باشد.

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش دارای انسان‌های بزرگی است که معادلات جهانی را برهم زده‌اند، ادامه داد: اگر صلح و سازش بوده به دست معلم اتفاق افتاده و اگری انقلابی رخ داده باز هم به دست معلم انجام شده است.

صفری با تاکید بر اینکه لبخند تلخ معلم دنیا را ویران می‌کند، تاکید کرد: معلم در گفتار و بیان باید آموزش دهد، به عبارتی تمامی راه‌ها را باید برای ارتقای معرفت انسان باز کند و همیشه الگوی جامعه باشد.

حسام رسولی، رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز با بیان اینکه جامعه محصول فکر و هنر معلم است، گفت: در عین حال که جامعه با تمام نقاط قوت خود محصول فکر و هنر معلم است، خود معلم و جایگاه معلم هم نشاندهنده فکر و هنر جامعه است یعنی با هم ارتباط تنگاتنگ دارند. لذا امیدواریم که بتوانیم شان و منزلت و مقام معلم را در جایگاه والای خود قرار دهیم که بالاترین جایگاه است.

رسولی اظهار کرد: جهان هستی جلوه گاه صفات خداوندی است آنجایی که از صفت جمیل بودن خداوند یاد می شود این صفت خداوندی را میتوانیم در جنگلها و گلها و کوه و دشت ببینیم. صفت دیگر که به قادر بودن خداوند اشاره می کند می توان قدرت خداوند را در هستی دید اما وقتی می گوید «ان الله علیم» صفت علیم و عالم بودن در معلم جلوه گر شده و تجلی می یابد و چنانچه هر جامعه ای به معلمان خودش ارزش و احترام بگذارد قطعا آن جامعه به پیشرفت می رسد و استعدادهایش شکوفا می شود.    

رسولی افزود: امیدواریم تلاشهایی که در دولت فعلی از بابت احترام به جایگاه معلم صورت گرفته است ادامه دار باشد تا بتوانیم عزت و کرامت معلمان خود را حفظ کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مجلس دوازدهم در پیگیری مسائل اقتصادی یک‌صدا خواهد بود
  • معلم باید الگوی جامعه باشد
  • ۹۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت در نظر گرفته شده است
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • با قرارگاه نور جواب دشمن را می‌دهیم | ثواب این مسئله بیش از ۸ سال جنگ است | افراد باندی با مامورها رفتار نامناسب می‌کنند | تشدید اقدامات در حوزه حجاب
  • 900 برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • 9۰۰ برنامه ویژه برای بزرگداشت دهه کرامت/ جشن روز دختر در هزار شهر کشور
  • پروانه با الگوی منحصر به فرد را پیدا کنید (معمای تصویری)
  • الگوی حکمرانی فرهنگی و دانش بنیان صنایع و تولیدات، با مشارکت مردم تدوین و تصویب می‌شود
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت