Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@07:49:19 GMT

وضعیت قرمز فروش خودرو در اروپا

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۶۷۷۴

وضعیت قرمز فروش خودرو در اروپا

میزان فروش خودرو در اتحادیه اروپا در ماه مارس ۲۰۲۰ در یک رکورد بی‌سابقه بالغ بر ۵۰ درصد کاهش یافت.

به گزارش ایسنا ، آمار منتشره از سوی انجمن خودروسازان اروپا (ACEA ) حاکی از آن است که میزان فروش خودرو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا در مارس سال جاری میلادی همزمان با شیوع گسترده ویروس کرونا و تعطیلی کارخانه‌ها، فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های خودرو یک رکورد بی سابقه را برای خود به ثبت رسانده و نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۵۵ درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله خودروسازانی که در سومین ماه در سال جاری میلادی با کاهش تاریخی و بی‌سابقه در میزان فروش خود در کشورهای اروپایی مواجه شده‌اند، می توان به شرکت فیات کرایسلر اشاره کرد که فروش برند خودروهای فیات، جیپ و آلفارومئو در مارس ۲۰۲۰ میلادی با ۷۶.۶ درصد کاهش به ۲۲ هزار و ۷۰ دستگاه رسیده است.

از دیگر شرکت‌های خودروسازی که در سومین ماه از سال جاری میلادی با ضرر و زیان‌های گسترده تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس کرونا مواجه شده اند، می توان به گروه خودروسازی پژو سیتروئن فرانسه، فولکس واگن و رنو اشاره کرد که به ترتیب با کاهشی ۶۸.۱ درصدی، ۶۸.۸۱۶ درصدی و ۶۴.۷ درصدی روبرو شده اند. 

در این میان شرکت آلمانی بی ام و نسبتاً کاهش کمتری را تجربه کرده و توانسته در مارس ۲۰۲۰، بالغ بر ۴۳ هزار دستگاه خودرو در بازارهای اروپایی عرضه کرده و به فروش برساند.

بر اساس آمار منتشر شده از سوی انجمن خودروسازان اروپا، میزان فروش خودرو در این قاره سبز در سومین ماه از سال جاری میلادی، ۵۶۷ هزار و ۳۰۸ دستگاه بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که یک میلیون و ۲۶۴ هزار و ۵۶۹ دستگاه بوده، یک کاهش قابل توجه ۵۵ درصدی تجربه کرده است.

طبق گزارش مجله فوربس، همچنین میزان فروش خودرو در اتحادیه اروپا در سه ماهه نخست سال جاری میلادی با ۲۵.۶ درصد کاهش به ۲ میلیون و ۴۸۰ هزار و ۸۵۵ دستگاه کاهش یافته است.

در میان کشورهای اروپایی ، ایتالیا بدترین بازار برای فروش خودرو در مارس۲۰۲۰ بوده که تحت تاثیر شیوع گسترده ویروس خطرناک و مرگبار کرونا و اعلام قرنطینه و محدودیت‌های جدی و سختگیرانه دولت این کشور برای تردد و فعالیت شهروندان، ۸۵.۴ درصد کاهش را تجربه کرده است. بعد از آن نیز فرانسه با ثبت ۷۲.۲ درصد کاهش و آلمان به عنوان بزرگترین بازار فروش اروپا نیز با ثبت ۳۷.۷ درصد کاهش به ترتیب رتبه‌های دوم و سوم بدترین بازارهای فروش خودرو در اروپا را در این بازه زمانی به خود اختصاص دادند.

به عقیده بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران فعال در بازار خودرو انتظار می‌رود میزان فروش خودرو در اروپا در در ماه‌های باقیمانده از سال جاری میلادی اندکی رو به بهبود رفته و کاهش آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۲۰ درصد تقلیل خواهد یافت.

این تحلیلگران بر این باورند که نمودار میزان فروش خودرو و تقاضای مشتریان در بازارهای جهانی در ماه‌های آتی به صورت V شکل خواهد بود هر چند که بسیاری از آنها سناریوی دیگری را نیز متصور می‌شوند و آن نیز احتمال بروز موج دوم شیوع گسترده ویروس کرونا در نیمه دوم سال جاری میلادی و تبعات منفی آن بر بازارهای جهانی خودرو است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خرید و فروش خودرو اتحاديه اروپا کروناویروس میزان فروش خودرو شیوع گسترده ویروس سال جاری میلادی درصد کاهش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۶۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهر سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در دیگر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پاییز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهر شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • کاهش شدید معاملات مسکن در شمال اسرائیل/ درِ فروش و اجاره تخته شد
  • تحقق ۶۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای چهارمحال و بختیاری
  • چین در آفریقا از آمریکا پیشی گرفت
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • آخرین آمار از وضعیت تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا | این ۶ استان کمترین میزان تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی را داشته‌اند