Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک آنلاین، حسین مقدم یکی از رسالت‌های معاینه فنی خودرو را امنیت در تردد و کاهش ریسک تصادفات بر اثر نقص فنی خودرو عنوان کرد و افزود: به دنبال کاهش ریسک تصادفات خسارت‌های پرداختی شرکت‌های بیمه‌ای نیز کاهش می‌یابد.

به اعتقاد وی، بهتر است که شرکت های بیمه ای برای خودروهایی که از برگه معاینه فنی برخوردار نیستند بیمه نامه شخص ثالث صادر نکنند زیرا این خودروها از حداقل ایمنی برخوردار نیستند و یا اینکه برای خودروهای دارای برگه معاینه فنی تشویق هایی همچون اقساط و یا نرخ پایین تر در نظر بگیرند، چرا که ریسک تصادفات این خودروها پایین تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران اذعان داشت که سالها پیگیر موضوع بیمه نامه شخص ثالث بوده و از بیمه مرکزی درخواست کرده اند تا در قالب یک تفاهم بین سازمانی این مساله صورت بگیرد و در هنگام صدور بیمه نامه شخص ثالث ، برگه معاینه فنی خودروها بررسی شده و برای خودروهای فاقد برگه معاینه فنی بیمه نامه شخص ثالث صادر نکنند.

مقدم گفت: در حال حاضر اسباب این همکاری سازمانی فراهم است اما متاسفانه به هر دلیلی شرکت های بیمه ای این درخواست را نپذیرفتند.

وی، با اشاره به رایزنی های بسیاری که با بیمه مرکزی داشته اند، اذعان داشت که "کنترل برگه معاینه فنی توسط بیمه ها  نیازمند قانون بوده و مجلس شورای اسلامی باید آن را به صورت قانون مصوب کرده و به بیمه ها تکلیف کند."

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران،کنترل برگه معاینه فنی توسط بیمه ها را دارای  توجیه فنی و عقلانی دانست و توضیح داد: با در نظر گرفتن عدد پرداختی شرکت های بیمه ای در پرداخت خسارت های بخش ثالث، حتی اگر معاینه فنی یک درصد در کم کردن خسارت های ثالث صنعت بیمه تاثیر داشته باشد، عدد خیلی بزرگی است و شرکت های بیمه از آن عدد می توانند به خودروهای دارای برگه معاینه فنی تخفیف دهند.

مقدم گفت که حدود 2 میلیون و 500هزار دستگاه خودرو در تهران مشمول معاینه فنی هستند که از این تعداد بیش از یک میلیون و 300 هزار دستگاه خودرو به مراکز معاینه فنی شهرداری تهران مراجعه کرده وحدود 600 تا 700 هزار دستگاه خودرو نیز به مراکز شهرستان ها مراجعه کرده اند اما این مرکز دسترسی به اطلاعات شهرستان ها ندارد.

وی در پاسخ به این نکته که "برخی از کارشناسان معتقدند که در خواست برگه معاینه فنی سبب می شود تا بعضی از خودروها برای دریافت بیمه نامه شخص ثالث مراجعه نکنند"، گفت: " شرکت های  بیمه ای با همین علت در خواست ما را نپذیرفتند و گفتند خودرویی که معیوب است به واسطه اینکه نمی تواند معاینه بگیرد بیمه نامه هم نمی گیرد و بعد دچار خسارت میشوند، درحالیکه بیمه نامه نیز ندارد، اما این یک توجیه است و چرا شرکت ها بیمه ای حاضرند خودرویی که ریسک تصادف آن بسیار بالاست بیمه کنند؟."

مدیرعامل ستاد مرکزی معاینه فنی خودروهای تهران، اظهار کرد: در خواستمان از دولت این است که این موضوع را حتی به صورت لایحه ببرند و بحث کارشناسی بر روی آن بشود.

مقدم اذعان داشت که مراکز معاینه فنی خودروهای تهران تکلیف قانونی برای درخواست بیمه نامه شخص ثالث از خودروهای مراجعه کننده ندارند اما در صورتی که این اتفاق بیافتد مفید است و در صورت شکل گیری تفاهم دو طرفه مشکلی برای این موضوع وجود ندارد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیمه شخص ثالث بیمه معاینه فنی خودرو بیمه خودرو بیمه بدنه شرکت های بیمه ای حسین مقدم معاینه فنی خودروهای تهران معاینه فنی خودروها بیمه نامه شخص ثالث معاینه فنی خودرو شرکت های بیمه ای برگه معاینه فنی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در اواسط تابستان سال ۱۴۰۲ آیین‌نامه واردات خودرو جانبازان از سوی هیات وزیران به تصویب رسید. این آیین‌نامه در راستای حمایت از ایثارگران و تسهیل در امر واردات خودرو برای جانبازان محترم تدوین شده بود. با وجود این، بنیاد شهید و امور ایثارگران در بررسی این آیین‌نامه، ایراداتی را در آن تشخیص داد و به همین دلیل، پیشنهاد اصلاح آن را در تاریخ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ به هیات دولت ارسال کرد.

نهایتا پس از پیگیری‌های مستمر بنیاد شهید و با درک صحیح دولت از نیازها و دغدغه‌های جانبازان سرافراز، در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ اصلاحیه این آیین‌نامه به تصویب هیات وزیران رسید.

مهم‌ترین تغییر در این اصلاحیه، حذف ماده ۲۰ آیین‌نامه قبلی است. ماده ۲۰ پیشین، خرید و فروش خودروهای جانبازان را به مدت ۵ سال ممنوع می‌کرد. این موضوع، نارضایتی بسیاری از جانبازان را به دنبال داشت، چرا که آن‌ها را در استفاده از خودروهای خود محدود می‌کرد.

با حذف ماده ۲۰ جانبازان عزیز پس از واردات خودرو می‌توانند آزادانه نسبت به خرید و فروش آن اقدام کنند. این اقدام گامی مهم در جهت رفع مشکلات و دغدغه‌های جانبازان محترم و تسهیل در امور مربوط به خودروهای ایشان تلقی می‌شود.

۲۲۷۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900301

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • آشنایی با نحوه محاسبه هزینه بیمه شخص ثالث
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • فوری/ خرید و فروش خودروی جانبازان آزاد شد
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • ایمنی بالای خودروهای دوگانه‌سوز با سوخت CNG با وجود تخریب‌های مافیای بنزین