Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین نشست مجازی سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی با موضوع «کپی و برداشت در فضای طراحی اسباب بازی» برگزار شد. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دومین نشست مجازی سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی با موضوع «کپی و برداشت در فضای طراحی اسباب بازی» روز ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ برگزار شد.

آیدین مهدی‌زاده دبیر سومین رویداد ملی ایده‌آزاد اسباب‌بازی در این نشست ابتدا در زمینه مصادیق طرح کپی و غیرکپی، تفاوت کپی و اقتباس و میزان تغییرات الزامی یک طرح برای ثبت در شورای نظارت بر اسباب‌بازی توضیحاتی را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ۹ بخش به بیان مصادیق تغییر در طرح پرداخت و گفت: تغییر نام اسباب‌بازی، عنوان و لوگوی بازی می‌تواند شامل اسم، ترجمه، لوگو، لوگوتایپ، شخصیت‌ها و اجزای بازی باشد به طوری که اسم بازی باید خاص، غیرتکراری معنادار و فارسی باشد.

مهدی‌زاده در مورد تغییر درون‌مایه داستان یا موضوع اسباب‌بازی اظهار داشت: این تغییرات می‌تواند در مسیر داستانی بازی، موضوع، شخصیت‌ها و اجزای بازی باشد.

وی تغییر در شیوه بازی را از دیگر نکته‌های حایز اهمیت عنوان کرد و افزود: این تغییر شامل شرط یا شرایط پایان بازی، تعداد بازیکنان، مدت بازی، سازوکار‌های شکل‌دهنده بازی، امتیازگیری، تعیین فرد برنده، چگونگی نمایش امتیاز‌ها و... است.

طراحی و شکل اجزای اسباب‌بازی، خطوط، رنگ و حجم، تعداد اجزا، اتصال قطعه‌ها سطوح، تغییر بسته‌بندی اسباب‌بازی شامل ساختار، جنس، گرافیک، تصویرسازی و طراحی شخصیت‌ها، کارت‌های صفحه‌ی بازی، نشانه و نشانگر‌های بازی و ترجمه دفترچه راهنما و داستان بازی، نوشتن کتابچه راهنمای جدید بر اساس اجزای قبلی، ترجمه کارت‌ها و دستورالعمل کار با اجزای سرگرمی از دیگر مصادیق تغییرات در اسباب‌بازی بود که دبیر سومین رویداد ملی ایده‌آزاد به آن‌ها اشاره کرد.

وی هم‌چنین تغییر در مورد شیوه تعامل مخاطب با اسباب‌بازی، چگونگی اضافه‌کردن فناوری مجازی، امکان داستان‌پردازی، جنس و سن بازیکن‌ها، فضای بازی، تغییر جنس مواد اجزای بازی و اسباب‌بازی و فناوری و ویژگی‌های مکانیکی، توپر یا توخالی بودن، شفاف یا کدر بودن، بافت صاف یا زبر سطح نیز توضیحاتی را بیان کرد.

یادآوری می‌شود شورای نظارت بر اسباب‌بازی در صورت دست‌کم ٣٠ درصد تغییر در بازی مجوز ثبت صادر می‌کند و اگر تمام اسباب‌بازی الگو برداری از نمونه خارجی باشد باید مجوز تولید بگیرد.

مهدی‌زاده در پایان ضمن پاسخ‌گویی به پرسش‌های شرکت‌کنندگان خاطرنشان کرد: برای تغییر یک طرح از میان ۹ مورد بیان شده، رعایت دست‌کم چهار مورد برای ثبت دوباره یک طرح الزامی است.

بر همین اساس ایده‌پردازان و شرکت کنندگان در سومین رویداد ملی ایده‌آزاد می‌توانند با مراجعه به سایت این رویداد به نشانی ideaazad.ir به مطالب و محتوا‌های لازم دسترسی داشته و پرسش‌های خود را مطرح کنند.

این نشست با حضور مدیرکل سرگرمی‌های سازنده و بازی‌های رایانه‌ای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، دبیر سومین رویداد ملی ایده‌آزاد و مدرسان و هدایت‌گران این دوره از رویداد در ساعت ۱۷ از طریق صفحه اینستاگرام @irantoyfestival برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اسباب بازی کپی ایده آزاد لوگو سومین رویداد ملی ایده آزاد اسباب بازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۷۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم

به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان،مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم اظهار کرد: در چند سال اخیر مدیریت شهری و سازمان سیما، منظر در راستای استفاده از ظرفیت‌های موجود علاوه بر اینکه کاشت درختان مثمر مانند زیتون و پسته در عرصه‌های جنگلی را آغاز کرده، گونه‌های سودمند مانند گل محمدی را نیز در عرصه‌های مناسب مدنظر قرار داده است.

به گفته وی، از روز گذشته برداشت گل محمدی از چهار هکتار از عرصه ۱۱ هکتاری بوستان گل محمدی واقع در کمربندی امام علی (ع) آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که در هر هکتار دو تن گل محمدی برداشت شود.

مدیرعامل سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری قم ابراز کرد: سیاست ما استفاده از این ظرفیت‌ها در راستای توسعه و استفاده از گونه‌های مثمر است که امیدواریم این روند در سال‌های آتی ادامه داشته باشد.

وی عنوان کرد: دو عرصه بزرگ کاشت گل محمدی در شهر قم در بوستان غدیر و بزرگراه امام علی (ع) واقع‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • آغاز برداشت گل محمدی از فضای سبز شهری قم
  • دراین موزه حسابی بچگی کنید | نوستالژی هایی که هیچ کجا پیدا نمی شوند
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • عبدلی سومین بار حدنصاب ملی شنا را در مسابقات آلمان جابجا کرد
  • رویداد استارتاپی شتاب در قم به کار خود پایان داد
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده‌های خاص مدارس است
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان