Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه گذشته رئیس جمهور ایالات متحده مدعی شد ویروس کرونا در چین ساخته شده است. ترامپ به این سوال که آیا مدرکی برای ادعای خود دارد، پاسخ مثبت داد.

او گفت: من فکر می‌کنم سازمان جهانی بهداشت باید از خود شرمنده باشد، زیرا آن‌ها مانند روابط عمومی چین رفتار می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ماریا ون کرکوو مدیر فنی برنامه اضطراری WHO ضمن رد ادعای ترامپ در مورد منشاء کووید ۱۹ اظهار کرد: عامل اصلی ویروس کرونا خفاش‌ها بوده‌اند. کروناویروس‌ها به طور معمول در حیوانات گردش می‌کنند و بسیاری از این ویروس‌ها در خفاش‌ها وجود دارند و بنابراین انتقال آن‌ها آسان است. بیشتر عوامل بیماری زای در حال ظهور از حیوانات ناشی می‌شوند. آنچه باید بدانیم این است که این خفاش‌ها با کدام یک از حیوانات در تماس بوده‌اند که سبب آلوده شدن انسان‌ها شده‌اند.

او افزود: از دیدگاه بهداشت عمومی، این بسیار مهم است که آن حیوان را پیدا کنیم تا بتوانیم از شیوع بیماری جلوگیری کرده و مانع از بروز یک پاندمی دیگر شویم. همه کشور‌ها باید هشدار احتمال انتقال بیشتر کروناویروس را جدی بگیرند.

ون کرکوو در پاسخ به این سؤال که آیا آغاز احتمال موج دوم عفونت در کشور‌هایی که موفق به مهار نسبی آن شده‌اند، وجود دارد یا خیر، گفت: مطمئناً ممکن است. آنچه در تعدادی از کشور‌ها مشاهده می‌کنیم که در سرکوب انتقال موفق بوده اند، این است که هنوز افراد مستعد بسیاری باقی مانده‌اند. همه کشور‌ها باید در مورد احتمال انتقال هشیار باشند حتی اگر در فاز اول مهار ویروس کرونا موفق بوده‌اند.

او درباره لزوم استفاده از ماسک برای جلوگیری از گسترش ویروس نیز بیان کرد: استفاده از ماسک تنها برای آن دسته از افرادی که احساس ناخوشایند داشته و یا علائمی از ابتلا دارند، توصیه می‌شود. خروج از قرنطینه باید به مرور و با شیب ملایم انجام شود.

بیشتر بخوانید: تقدیر سازمان بهداشت جهانی از اقدامات وزارت ورزش

مدیر فنی برنامه اضطراری سازمان جهانی بهداشت درباره تأثیر طولانی مدت ویروس بر سلامت افراد تاکید کرد: اکثر افرادی که به کووید ۱۹ مبتلا می‌شوند، بهبودی کامل خواهند یافت، اما ممکن است در برخی افراد اثرات طولانی مدت داشته باشد. ویروس کرونا به طرق مختلف بدن را تحت تأثیر قرار می‌دهد و ممکن است آسیب‌هایی به ریه‌ها وارد شود. افراد باید تحت نظر باشند،فعلا ۴ ماه از ظهور این پاندمی می‌گذرد و هنوز در روز‌های ابتدایی آن هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان جهانی بهداشت ویروس کرونا بوده اند کووید ۱۹ خفاش ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۷۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند

مشاوران اقتصادی دونالد ترامپ، نامزد ریاست جمهوری آمریکا از حزب جمهوری خواه در حال بررسی راه‌هایی هستند تا کشور‌ها را از پدیده دلار زدایی که باعث می‌شود استفاده از دلار را کنار بگذارند، دور شوند.

در حال حاضر، تعدادی از کشور‌ها بطور فعال استفاده از دلار را کنار گذاشته اند.

گفته می‌شود این تلاشی برای مقابله با اقدامات بازار‌های نوظهور کلیدی برای کاهش استفاده از دلار آمریکا است.

این بحث شامل مجازات‌هایی برای کسانی است که به دنبال تعاملات جایگزین در تجارت دوجانبه با ارز‌هایی غیر از دلار آمریکا هستند. این مجازات‌ها می‌تواند شامل کنترل صادرات، هزینه‌های دستکاری ارز و تعرفه‌ها باشد.

در ماه مارس، ترامپ در مورد دلار به CNBC گفت: با بایدن، شما دلار را به عنوان استاندارد از دست خواهید داد. این مانند شکست در بزرگترین جنگی است که ما تا به حال حضور داشته ایم. من از زمانی که کشور‌ها استفاده از دلار را کاهش می‌دهند متنفرم. من به کشور‌ها اجازه نمی‌دهم استفاده دلار را کاهش دهند. زیرا وقتی این معیار را از دست بدهیم، مانند از دست دادن یک جنگ انقلابی خواهد بود.

او همچنین در مصاحبه با فاکس بیزنس گفت: «کشور ما دارد به جهنم می‌رود و ما دیگر نقش مهمی در جهان نخواهیم داشت. ما قدرت داریم، اما در حال کاهش است. در واقع پول رایج ما رو به تنزل است. من فقط در مورد ارزش پول‌مان صحبت نمی‌کنم بلکه بحث در مورد استفاده از پول ما (دلار) در سراسر جهان است». 

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • ادعای کارفرمایان به رعایت نکات ایمنی با نصب کپسول آتش نشانی
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا