Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تبریز از تکمیل صفه مقبره الشعرا تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: شهرداری در پروژه مقبره الشعرا فراتر از وظایف خود عمل می کند.

به گزارش ایمنا، ایرج شهین باهر در بازدید از پروژه مقبره الشعرا و ارزیابی پیشرفت این پروژه، اظهار کرد: مقبره الشعرا از جمله پروژه‌های شهرداری منطقه ۱۰ است که پیگیر هستیم تا صفه این مجموعه را تا پایان سال تکمیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همانطور که همه می‌دانند، مقبره الشعرا پروژه شهرداری نیست و شهرداری تبریز بخاطر اینکه این محل، یک فضای تاریخی و گردشگری است به موضوع ورود کرده است.

شهردار تبریز با بیان اینکه پیگیر کمک‌های دولتی برای تأمین بخشی از هزینه‌های پروژه مقبره الشعرا است، عنوان کرد: برنامه ریزی این است که اگر تأمین اعتبار از سوی دولت به موقع انجام شود، تا پایان سال، صفه مقبره الشعرا را تکمیل می‌کنیم و حداکثر تا یک ماه، از حد شمال دیواره‌ها برداشته شده و مجموعه برای بازدید عموم آماده می‌شود.

وی افزود: در کنار المان مقبره الشعرا، بخشی از مجموعه موزه هنر و کافه هنر مقبره الشعرا آماده بهره برداری است. موزه استاد حسینی تقریباً تکمیل شده و در کنار آن، بخش‌های دیگر را حداکثر تا سه ماه جمع بندی می‌کنیم تا به نوعی قسمتی از فضای مقبره الشعرا را برای بازدید عموم آماده کنیم.

ایرج شهین باهر با تاکید بر اینکه در پروژه مقبره الشعرا، شهرداری تبریز فراتر از وظایف قانونی خود عمل می‌کند، گفت: به رغم اینکه در قانون، مدیریت واحد شهری عملاً اتفاق نیفتاده است، اما وقتی میهمان و مسافر به تبریز می‌آید و مقبره الشعرا را با این وضعیت می بیند، همه ناراحت می‌شویم به همین دلیل شهرداری پا پیش گذاشته تا این مشکل را رفع کند.

وی ادامه داد: اگر منتظر اعتبارات دولتی باشیم، شاید ۱۰ سال دیگر هم اتفاقی رخ نخواهد داد تا این پروژه جمع بندی شود و از این رو شهرداری به این پروژه ورود کرده تا در سریع‌ترین زمان جمع بندی کند و مقبره الشعرای تبریز که به نوعی نماد و معرف تبریز است و تمامی گردشگران در تبریز حتماً از اینجا بازدید می‌کنند، در سریع‌ترین زمان برای بازدید آماده شود.

کد خبر 422038

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر تبریز شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق پروژه مقبره الشعرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۷۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ مورد از شگفت انگیزترین اکتشافات مصر باستان؛ از شهر طلایی تا مقبره نفرین‌ شده (+عکس)

مصر باستان یکی از دوره‌های تاریخی است که به خوبی مورد مطالعه قرار گرفته است و باستان شناسان تا به امروز همچنان در حال کشف یافته‌های بزرگی هستند. در ادامه سه مورد از بزرگترین اکتشافات مصر باستان در تاریخ مدرن را جمع‌آوری کرده‌ایم.

شهر طلایی اقصر

در آوریل ۲۰۲۱، وزارت آثار باستانی مصر از کشف شهری به نام «ظهور آتن» خبر داد. گفته می‌شود قدمت این شهر گمشده به دوران سلطنت آمنهوتِپ سوم برمی‌گردد که حدود ۳۰۰۰ سال پیش رخ داد.

به گزارش روزیاتو، این شهر در جریان مأموریتی در نزدیکی شهر اقصر کشف شد و کارشناسان آن را مهم‌ترین کشف از زمان یافتن مقبره توت‌عنخ‌آمون توصیف کردند.

این شهر همچنین به «شهر طلایی گمشده اقصر» لقب گرفت و به بزرگترین شهر باستانی که تاکنون در مصر یافت شده است تبدیل شد.

در متون باستانی از «شهر طلایی اقصر» نام برده شده است که باعث شد بسیاری از کارشناسان در طول سالیان در جستجوی آن باشند.

ابوسِمبِل

ابوسمبل مکانی است که به خاطر دو معبد بزرگ سنگ‌تراشی‌شده و برخی از شگفت‌انگیزترین نماهای صخره‌ای که قدمت آن به مصر باستان بازمی‌گردد، شناخته می‌شود.

این بنا توسط رامسس دوم در قرن سیزدهم قبل از میلاد ساخته شد. معابدی با اتاق‌های اسرارآمیز که به قدری پیچیده طراحی شده بود که پرتو خورشید دقیقاً به داخلی‌ترین نقطه معبد بتابد و مجسمه رامسس دوم را دو بار در سال درخشان و روشن کند.

این مکان در سال ۱۸۱۷ کشف شد، اما در سال ۱۹۶۰ به دلیل ساخت یک سد جدید، کل مجموعه منتقل و در زمین‌های مرتفع‌تر بازسازی شد.

مقبره توت‌عنخ‌آمون

«شاه توت» مشهورترین فرعون مصر باستان است. او بیش از ۳۰۰۰ سال پیش از ۱۳۳۲ تا ۱۳۲۳ قبل از میلاد بر مصر حکومت می‌کرد.

توت‌عنخ‌آمون به عنوان «پسر-شاه» نیز شناخته می‌شود زیرا تنها ۱۰ سال داشت که تاج و تخت را به دست گرفت.

پس از کشف مقبره در سال ۱۹۲۲، ۲۷ باستان‌شناس‌ و دانشمند و حتی اعضای خانواده آنها در مدت کوتاهی بر اثر بیماری‌های وحشتناک یا تصادفات عجیب جان خود را از دست دادند. این موضوع باعث شکل‌گیری شایعه‌ای مبنی بر «انتقام توت‌عنخ‌آمون» شد و برخی معتقدند که این مرگ‌ها تصادفی نبوده است.

توت عنخ آمون و بسیاری از اقلام موجود در مقبره او از آن زمان به موزه بزرگ مصر در قاهره منتقل شدند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازدیدشهردار تبریز از پروژه عظیم باغ موزه دفاع مقدس در پارک موزه شمیم پایداری تبریز
  • وزیر راه از قطعه ششم آزادراه تبریز- ارومیه بازدید کرد
  • پیش‌بینی توزیع ۵۰۰ هزار تن آسفالت اساسی و لکه‌گیری در تبریز
  • ۱۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار آسفالت‌ریزی شهرداری تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبره‌الشعرای تبریز
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین نخاله‌گاه تبریز
  • ۳ مورد از شگفت انگیزترین اکتشافات مصر باستان؛ از شهر طلایی تا مقبره نفرین‌ شده (+عکس)
  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور