Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-01@13:46:55 GMT

به دنبال تهیه بسته تشویقی برای رونق گردشگری هستیم

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۸۲۵۴

به دنبال تهیه بسته تشویقی برای رونق گردشگری هستیم

تیموری گفت: آنچه ما به دنبال آن هستیم تهیه بسته تشویقی برای این حوزه است تا با تجمیع خدمات هوشمند، امکان بهره‌مندی خانواده‌ها از سفر و گردشگری فراهم شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان: «ولی تیموری» با اشاره به ابلاغ اخیر ستاد ملی مدیریت کرونا مبنی بر بازگشایی مسیرهای رفت آمد فی‌مابین استان‌ها و شهرستان‌های کشور و نیز ضرورت پرهیز از سفرهای غیرضروری به‌منظور پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، بر اتفاق‌نظر جمعی خانواده صنعت گردشگری کشور به‌منظور تحقق سفر هوشمند و بازگشایی تدریجی تأسیسات گردشگری تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون گردشگری کشور افزود: نیاز است در فرآیند بازگشایی تدریجی، بخش‌های مربوط به حوزه صنعت گردشگری ازجمله واحدهای اقامتی، پذیرایی، دفاتر خدمات مسافرتی، بوم گردی‌ها و ... تعامل هوشمندانه سفر با رعایت الزامات بهداشتی و سلامت به‌طورجدی لحاظ شود.

وی تصریح کرد: بهره‌مندی از الگوی توصیه‌ای سازمان جهانی گردشگری (UNWTO) با عنوان «حمایت از مشاغل و اقتصاد از طریق سفر و گردشگری» در قالب فراخوانی بین‌المللی برای «اقدام برای کاهش اثرات اقتصادی و اجتماعی کووید – ۱۹ و تسریع بهبود» که با همکاری ۲۱۷ کشور ازجمله جمهوری اسلامی ایران و نیز ۱۲ سازمان بین‌المللی در قالب سه رویکرد کلی تهیه شده است، می‌تواند نقشه راهی مطمئن برای برداشتن گام‌های اصولی در شرایط بحران پیش رو منطبق با الگوی بین‌المللی و دستاوردهای وبینارهای اخیر با سازمان جهانی گردشگری باشد.

وی بابیان اینکه بررسی نقشه راه بین‌المللی مذکور موقعیت‌یابی شفافی از وضعیت کنونی صنعت گردشگری کشور، اقدامات انجام‌شده و تدابیر آینده ارائه می‌کند، تصریح کرد: بررسی سه بخش اصلی الگوی مذکور شامل «مدیریت بحران و کاهش اثرات»، «ایجاد محرک‌ها و تسریع در بهبودی» و نیز «آماده شدن برای آینده» نشان‌دهنده این است که هم‌اکنون صنعت گردشگری کشور در مرز باریکی از بخش‌های دو و سه قرار گرفته است، به‌گونه‌ای که با اقدامات انجام‌شده شامل گنجاندن گردشگری در رسته مشاغل آسیب‌دیده از کرونا، امهال پرداخت اقساط، مالیات، عوارض و غیره تلاش برای تسریع در بهبودی در حال تحقق است و از سویی دیگر باید با رصد مستقیم شرایط، مسیری به‌سوی تسهیل سفرهای هوشمند و بازگشایی تدریجی تأسیسات گردشگری گشود.

تیموری ادامه داد: توصیه‌های سازمان جهانی گردشگری بر مبنای اصول «حمایت از گردشگری، حمایت از مشاغل و معیشت» و نیز «گردشگری دارای ظرفیت اثبات‌شده برای بازگشت سریع و هدایت بازیابی سایر بخش‌ها» است تا بر اساس آن توصیه‌هایی شامل «مدیریت بحران و کاهش اثرات»، «ایجاد محرک‌ها و تسریع در بازیابی بهبود» و نیز «آماده شدن برای فردا» ارائه شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه در شرایط کنونی با توجه به پیش آمد فرصت بازبینی این حوزه، تأکید ویژه بر توسعه پایدار و نیز تقویت بسترهای گردشگری مجازی بر رویکرد پیش رو شده است، تصریح کرد: در شرایط مهم پساکرونا که در قالب «آماده شدن برای آینده» مطرح شده است، از اهمیت کمیت در سفر در سطح بین‌الملل کاسته می‌شود و جای آن را کیفیت خدمات منطبق با اصول سلامت پر خواهد کرد و تأکید عمده و رقابت روی ارائه خدمات استاندارد بهداشتی برای متقاعد کردن مشتری خواهد بود.

معاون گردشگری کشور همچنین تهیه سازوکار ورود صنعت گردشگری به ساختار مدیریت بحران کشور را نیز یکی دیگر از دستاوردهای حاصل از تغییر نگاه در شرایط پساکرونا اعلام کرد تا بر اساس آن همانند وقوع بلایای طبیعی همچون سیل و زلزله، این صنعت نیز به پروتکل حمایتی در شرایط بحران تجهیز شود.

وی در ادامه تغییر نگاه، ایجاد تنوع در محصولات گردشگری و نیز تنوع در نوع سفر را نیز از سایر پنجره‌های گشوده شده در ساختار پساکرونا معرفی کرد تا بر اساس ساختار اجرایی سفر هوشمند و ایجاد خلاقیت در محصولات شاید سفرها نیز به‌سوی سفرهای خانوادگی (FIT) پیش رود.

تیموری پرداخت تسهیلات به فعالان صنعت گردشگری کشور را حداکثر ظرفیت حمایتی دولت مطرح کرد و تأکید کرد: آنچه ما به دنبال آن هستیم تهیه بسته تشویقی برای این حوزه است تا با تجمیع خدمات هوشمند، امکان بهره‌مندی خانواده‌ها از سفر و گردشگری فراهم شود.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: صنعت گردشگری توسعه گردشگری گردشگری صنعت گردشگری کشور بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۸۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی ۵۴ فرصت سرمایه‌گذاری کردستان در نمایشگاه اکسپو

به گزارش قدس آنلاین، محمد مشیرپناهی با اشاره به حضور کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ اظهار کرد: در غرفه استان در این نمایشگاه ۱۰ فرصت آماده سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی به بازدیدکنندگان و هیات‌های تجاری داخلی و خارجی معرفی می شود.

وی افزود: مشخصات کلی طرح های کشاورزی، میزان سرمایه ‌گذاری و کار امکان سنجی انجام شده برروی آنها در قالب بروشور و کتابچه ای تهیه شده است و در اختیار بازدیدکنندگان قرار می گیرد.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی کردستان ادامه داد: در بخش صنعت هم ۹ عنوان فرصت سرمایه گذاری و هشت طرح مهم و پیشران صنعتی و معدنی استان برای معرفی به سرمایه‌گذاران در این نمایشگاه آماده شده است.

مشیرپناهی تعداد فرصت‌های سرمایه‌گذاری بخش گردشگری استان در این نمایشگاه را پنج مورد خواند و بیان کرد: افزون بر این، هفت مورد فرصت سرمایه گذاری گردشگری در شهر سنندج که توسط شهرداری این شهر تهیه شده است در چند روز برپایی این نمایشگاه معرفی می شود.

معرفی بیش از۵۰ مورد مجوز بی‌نام سرمایه‌گذاری کردستان در اکسپو

وی یادآور شد: یکی از اقدامات مطلوب در استان که به منظور تسهیل در امر سرمایه گذاری انجام شده تهیه مجوزهای بی‌نام است که از حدود ۲ سال اخیر این مهم آغاز شده است.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی کردستان اضافه کرد: در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران، بیش از ۵۰ مورد مجوز بی نام صادر شده برای سرمایه گذاری در استان تهیه و آماده معرفی به هیات های تجاری و سرمایه گذاران است.

مشیرپناهی یادآور شد: افزون بر موارد مذکور، ۱۵ مورد فرصت سرمایه گذاری دارای مطالعات پیش امکان سنجی در حوزه‌های مختلف کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری توسط مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان تهیه شده است و در این نمایشگاه معرفی می شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رونق تولید در ایرانی‌ترین صنعت پتروشیمی کشور
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • دنبال رونق تجارت خارجی در مازندران هستیم
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • تهیه بسته های اقتصاد دریاپایه در مازندران
  • هنرمندان صنایع دستی در اکسپو ۲۰۲۴/ حضور فارس با بسته‌های گردشگری
  • معرفی ۵۴ فرصت سرمایه‌گذاری کردستان در نمایشگاه اکسپو
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند