Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@16:06:05 GMT

لبخند کرونا به بازار پلاستیک‌ های یک بار مصرف

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۸۵۳۴

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  برای صنعت پلاستیک که با کاهش تقاضا برای کالاهای خانگی و خودروها دست و پنجه نرم می کرد، این اتفاق خوبی است. شرکتهای Ineos Styrolution آلمان و ترینسئوی آمریکا شاهد افزایش دو رقمی فروش در صنایع بسته بندی غذا و بهداشتی درمانی بوده اند.

 

کوین مک کواد، مدیرعامل شرکت Ineos Styrolution که بزرگترین تولیدکننده پلی‌استایرن در جهان است، در این باره گفت: ما چنین چیزی را پیش بینی نکرده بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فروش در فوریه در اروپا و در مارس و آوریل در آمریکا افزایش پیدا کرد.

 

ماهیت شدیدا واگیردار ویروس کرونا باعث شده دولتهای سراسر جهان کسب و کارها را تعطیل کرده و مردم را در قرنطینه خانگی نگه دارند. این پاندمی به کسب و کار تولیدکنندگان پلاستیک رونق بخشیده است. وزارت امنیت داخلی آمریکا تولید برخی از این مواد یک بار مصرف را زیرساخت حیاتی ضروری اعلام کرده ست. نیویورک که با هزاران قربانی به یکی از کانونهای شیوع ویروس کرونا تبدیل شده، یکی از ایالتهایی بوده که ممنوعیت کیسه های پلاستیکی را به تعویق انداخته است.

 

برندگان این وضعیت تامین‌کنندگان مواد خام مانند لیون‌دل‌بازل اینداستریز، توتال و ترینسئو هستند که هفته جاری گزارشهای عملکرد سه ماهه خود را اعلام می‌کنند. به گفته فرانک بوزیچ، مدیرعامل ترینسئو، هزینه‌های کمتر ناشی از ریزش قیمت نفت هم به تولیدکنندگان پلی‌استایرن کمک کرده است حجم تولیدشان را افزایش دهند.

 

سالانه حدود ۱۵ میلیون تن پلی‌استایرن در سطح جهانی تولید می شود و این ماده در خودروها، هواکشهای بیمارستانها و لیوانهای یک بار مصرف قهوه و بسته بندی غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.دیکسی کاپ که بیش از یک قرن پیش به شکل یک کاغذ یک بار مصرف برای جلوگیری از انتشار میکروبها در مدارس اختراع شد، به تولید انواع پلی‌استایرن کمک کرد و فرهنگ استفاده از پلاستیکهای یک بار مصرف از دهه ۱۹۵۰ شکل گرفت.

 

اما انتقادهای محیط زیستی در چند سال اخیر قوت گرفت و به درخواستها برای ممنوعیت استفاده از پلاستیکهای یک بار مصرف و استفاده از کیسه‌های خرید قابل مصرف مجدد و استفاده از لیوان شخصی در مکانهایی مانند شرکت زنجیره‌ای قهوه آماده استارباکس منجر شد.

 

اما ویروس کرونا اوضاع را به نفع تولیدکنندگان پلی‌استایرن تغییر داد و دو شرکت Ineos Styrolution و ترینسئو کارخانه‌هایی را برای تولید پلیمر مناسب برای تماس مستقیم با مواد غذایی مانند ماست راه اندازی کرده‌اند.

 

گسترش نیوز

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: پلاستیک های یک بار مصرف کرونا اقتصاد بیماری جام نیوز یک بار مصرف پلی استایرن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۸۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر خشم به لبخند در یادگارامام (ره)

ایسنا/آذربایجان شرقی دیدار تراکتور و ذوب آهن با حواشی همراه بود.

به گزارش ایسنا، ۲ تیم تراکتور و ذوب‌آهن در مرحله یک هشتم نهایی جام‌حذفی از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (جمعه) به میزبانی ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز به دیدار هم رفتند که این بازی با برتری ۳ بر یک تی‌تی‌ها در ضربات پنالتی به اتمام رسید و قرمزپوشان به جمع ۸ تیم پایانی راه پیدا کردند.

این بازی با حواشی همراه بود که در ادامه می‌خوانید:

*قبل از شروع بازی هواداران به دلیل نتایج ضعیف تراکتور علیه بازیکنان شعار سر دادند.

*در خلال بازی از سمت سکو ها شعار علیه مالک و مدیریت باشگاه تراکتور به گوش می‌رسید.

*مصدومیت متوالی بازیکنان ذوب آهن اعتراض هواداران تراکتور را همراه داشت.

*چند تن از هواداران تراکتور به دلیل هیجان ناشی از بازی بی هوش شدند و سپس به صورت سرپایی مداوا انجام شد.

*در شرایطی که قبل از بازی هواداران تراکتور علیه بازیکنان شعار سر دادند غلبه بر ذوب‌آهن باعث شد تا پرشورها استقبال خوبی از بازیکنان داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دودی که از سیانور خطرناک تر است
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • نشست اعضای شورای پژوهشی اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی با اساتید دانشگاه ارومیه
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • تغییر خشم به لبخند در یادگارامام (ره)