Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان از افزایش امکان بهره‌برداری با ۱۵۰ کاربر هم‌زمان در دهه اول اسفند به ۳۰۰۰ کاربر در حال حاضر در سامانه آموزش مجازی دانشگاه کاشان خبر داد و گفت: افزایش سرور و خرید تجهیزات لازم با مصوبه شورای فضای مجازی دانشگاه در حال پیگیری است.

قنبرعلی شیخ‌زاده با بیان اینکه از ششم اسفند ماه با تصویب شورای آموزشی و شورای دانشگاه، کمیته راهبری آموزش به شیوه مجازی در دانشگاه کاشان تشکیل شد، افزود: آموزش مجازی دروس تئوری از اواخر هفته اول شروع بحران و توسعه آن از همان روزهای ابتدا آغاز شد و بیش از ۵۰ درصد از کلاس‌ها در سه هفته اسفند ۹۸ تشکیل و آموزش از طریق کلاس‌های مجازی در سال ۹۹ (حتی در ایام تعطیلات نوروزی) تداوم یافت و در حال حاضر آموزش مجازی بیش از ۹۵درصد از کلاس‌های تئوری را پوشش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین آموزش مجازی برخی از دروس عملی و آزمایشگاهی با ابتکارات اساتید از نیمه دوم فروردین‌ماه آغاز شده است.

وی افزود: فرایندهای درخواست‌های دانشجویی از جمله گواهی اشتغال به تحصیل، تغییر گروه درسی، حذف نیمسال و مرخصی انجام‌شده به صورت الکترونیکی انجام شد و همچنین در این ایام، ارتباط مناسب و مستقیم به‌خصوص از طریق فضای مجازی و ایمیل و تلفن بین دانشجویان و مدیر آموزشی و کارشناسان مربوطه و سپس از طریق دانشکده‌ها و واحدهای ذی‌ربط جهت پاسخگویی به پرسش‌های آموزشی دانشجویان و راهنمایی‌های لازم انجام شد.

شیخ‌زاده هماهنگی با مرکز رایانه و فناوری اطلاعات جهت دسترسی به سیستم «سدف» از منزل به‌تمام مدیران گروه‌های آموزشی و معاونان آموزشی دانشکده‌ها و نیز دسترسی کارشناسان مربوطه به سامانه‌ها جهت انجام امور محوله در قالب دورکاری را از دیگر فعالیت‌های انجام‌شده عنوان کرد و افزود: در این ایام همچنین جلسات هیئت اجرائی جذب، کمیته ترفیعات و گروه موارد خاص به‌صورت مجازی انجام شد.

وی با تبریک روز استاد به تمام اساتید، از تلاش و زحمات اساتید و دانشجویان برای جلوگیری از وقفه در امر آموزش تقدیر و تشکر کرد و گفت: باهدف بهبود کیفیت یاددهی-یادگیری در نظام آموزش الکترونیکی آموزشی، یک بسته آموزشی خلاصه تحت عنوان «راهنمای آموزش مجازی اثربخش» تدوین و برای اساتید ارسال‌شده است.

برنامه های آموزشی دانشگاه کاشان به صورت مجازی ادامه دارد

روابط عمومی دانشگاه کاشان اعلام کرد که بنا به اعلام ستاد ملی مبارزه با کرونا و همچنین مصوبه کمیته هماهنگی مدیریت ستاد بحران دانشگاه مبنی بر عدم امکان بازگشایی دانشگاه و در راستای حفظ سلامتی اساتید، کارکنان و دانشجویان، برنامه‌های آموزشی دانشگاه همچون پیش به‌صورت غیرحضوری ادامه خواهد یافت.

برای جبران وقفه‌های احتمالی، پایان کلاس‌ها در نیمسال جاری با تمدید یک هفته نسبت به تقویم آموزشی قبلی، به تاریخ ۲۱ خرداد تغییر و بازه جدید امتحانات نیز با افزایش دو هفته‌ای از تاریخ ۲۴ خرداد تا ۱۹ تیر تعیین می‌شود . زمان دقیق امتحان هر درس در بازه تعیین‌شده، از طریق گروه‌های آموزشی و دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های مربوط متعاقباً اطلاع‌رسانی خواهد شد.

ارزیابی دروس در نیمسال جاری به شیوه غیرحضوری و با بهره‌گیری از روش‌های ترکیبی، ارزیابی شفاهی، آزمون‌های مستمر و مجازی و.. . صورت خواهد گرفت.

دروس عملی، آزمایشگاهی، کارورزی و کارآموزی با اولویت ارائه برای دانشجویان در شرف فراغت از تحصیل، بسته به شرایط بازگشایی و اعلام زمان حضور دانشجویان، به‌صورت فشرده در تابستان و بعد از امتحانات پایان نیمسال برگزار خواهد شد. زمان دقیق و نحوه انجام آن متعاقباً از طریق گروه‌های آموزشی و دانشکده‌ها / پژوهشکده‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

چنانچه با اعلام مراجع ذیصلاح امکان حضور دانشجویان در دانشگاه فراهم شود، ادامه فعالیت‌های آموزشی اعم از تشکیل کلاس و برگزاری امتحانات با اعلام قبلی به شیوه حضوری خواهد بود.

برگزاری نیمسال تابستان به شیوه الکترونیکی

گروه‌های آموزشی می‌توانند آزمون جامع مقطع دکتری را علاوه بر اردیبهشت‌ماه و تیر ماه، در شهریور ماه نیز برگزار کنند. کیفیت و زمان برگزاری آزمون یادشده توسط گروه‌های آموزشی به اطلاع دانشجویان خواهد رسید.

برگزاری جلسه دفاعیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی به‌صورت حضوری، نیمه‌حضوری و یا کاملاً الکترونیکی با توافق و هماهنگی دانشکده‌ها / پژوهشکده‌ها با مدیریت تحصیلات تکمیلی و رعایت ضوابط امکان‌پذیر خواهد بود. بااین‌حال چنانچه به خاطر شرایط خاص جاری، وقفه‌ای خارج از اختیار و اراده دانشجو در دفاع از پایان‌نامه یا رساله دانشجوی تحصیلات تکمیلی به وجود آید، تأخیر ناشی از وقفه با تایید دانشکده مشمول جریمه نخواهد شد.

همچنین نیمسال تابستانی همچون سال های گذشته به شیوه الکترونیکی، در بازه ۲۸ تیر تا ۶ شهریور برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی کروناویروس دانشگاه کاشان آموزش مجازی گروه های آموزشی تحصیلات تکمیلی دانشگاه کاشان آموزش مجازی دانشکده ها انجام شد خواهد شد کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم

به گزارش "ورزش سه"، ابراهیم شکوری با اشاره به ایجاد شرایط آموزشی جدید در کمیته تحت مدیریت خود گفت: در ماه های گذشته تلاش من و همکارانم  در جهت بهبود شرایط آموزشی مربیان شاغل در لیگ های مختلف بوده و طبق آمار توانستیم با کمک اهالی فوتبال آمار قابل توجهی را در راستای برگزاری کلاس ها به ثبت برسانیم.

وی افزود: تلاش ما در چند جهت بود. در وهله اول، امور عادی و جاری را مدیریت کردیم. همچنین به دنبال کنترل مدارک و افزایش توان علمی مربیان بودیم. رونمایی از سامانه آموزش فدراسیون و ایجاد بانک اطلاعاتی از تمامی مربیان در تمام نقاط کشور رونمایی شد که کلیه فرآیند از ثبت نام تا چاپ مدرک به صورت آنلاین و الکترونیک از طریق هیات های فوتبال انجام میشود.از سوی دیگر، به دنبال ایجاد تنوع آموزشی رفتیم و همچنین حضور مربیان جوان را در کلاس ها تسهیل کردیم.

شکوری گفت: ما با برنامه تدوین شده وارد کمیته آموزش فدراسیون فوتبال شدیم و از روز نخست به دنبال ایجاد فضای پیشرفت برای استعدادهای آینده مربیگری در سطح فوتبال، فوتسال و فوتبال پایه برای بانوان و آقایان بودیم و تمرکز خود را بر روی توسعه فوتبال در تمامی نقاط کشور و به خصوص شهرها و شهرستانهای کوچک قرار دادیم که میتوان به برگزاری دوره در شهرستان چرام کهگیلویه و بویراحمد ، زابل در سیستان و بلوچستان، اوز فارس و سقز کردستان اشاره کرد.این شرایط در کنار اعتماد قاطعانه ارکان مدیریتی فدراسیون به ما کمک شایانی کرد تا بخشی از برنامه های خود را پیاده سازی کنیم.

وی با اشاره به افزایش سطح ارتباط کمیته آموزش فدراسیون با بخش های مختلف کنفدراسیون فوتبال آسیا تأکید کرد: در سال های اخیر، کرسی های خوبی توسط فدراسیون در AFC به دست آمد که مرهون زحمات مهدی تاج و همه ارکان فدراسیون بود. ما از این فضا استفاده کردیم تا شرایط آموزشی و علمی بهتری در سطح بین المللی برای کمیته آموزش ایجاد کنیم.

شکوری ادامه داد: در حال حاضر، کلاس های مربیگری کاملا به روز و بر اساس آخرین سرفصل های  جهانی است. در ادامه این برنامه ریزی ها، در تلاشیم از مدرسان خارجی بین المللی بیشتری برای همکاری و برگزاری کلاس های مدرن علمی در ایران استفاده کنیم. بنده و همکارانم در ماه های گذشته چند کلاس بین المللی و اولین بار در بخش بدنسازی و دروازبانی و مربیگری با حضور استادان بین المللی برگزار کردیم که مورد استقبال مربیان و همچنین توجه رسانه ها و کارشناسان قرار گرفت. در آینده ای نزدیک و بر اساس الزامات AFC در خصوص مجوز حرفه ای باشگاه دوره pro license را برای مربیان الیت و با حضور مدرسانی از اروپا برگزار خواهیم کرد.

وی افزود: در حال حاضر کمیته آموزش فدراسیون فوتبال در سطح آسیا جز کشور های برتر بوده و همواره مراجعه کنندگانی از سایر کشورهای آسیایی جهت حضور در دوره های ایران وجود دارد. همچنین خدا را شاکر هستیم که تمامی تیمهای ملی در تمامی رده های آقایان و بانوان از سرمبیان با دانش ایرانی استفاده میکنند.

شکوری در پایان گفت: مجموع این شرایط به من و همکارانم در دپارتمان آموزش انگیزه می دهد تا با انرژی بیشتری برای آینده برنامه ریزی کنیم و به صورت هدفمند پیش برویم.

دیگر خبرها

  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • هشدار نارنجی دشت کاشان در پایان هفته
  • معلم نمونه سیستان و بلوچستان از رمز موفقیت خود می‌گوید
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد