Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@12:49:29 GMT

طرح جامع پایانه گمرک مرزی میرجاوه تهیه شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۹۰۴۵

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمد هادی مرعشی معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان  در ستاد اربعین سیستان و بلوچستان اظهارداشت: دو بانده شدن مسیر میرجاوه به زاهدان و اصلاح محور ریلی میرجاوه به زاهدان نیز از اقداماتی است که از سوی مجموعه استانداری در حال پیگیری است تا زائران پاکستانی بتوانند به طور مستقیم از مسیر ریلی استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  بیان کرد: یکی از بخش‌هایی که نیاز به پیگیری دولت پاکستان دارد محور تفتان تا کویته این کشور بوده که نیازمند ساخت مجتمع‌های رفاهی در این مسیر است.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: مسیر میرجاوه - زاهدان - نصرت‌آباد نیز نیازمند ایجاد مجتمع‌های رفاهی است که باید صدور مجوز ساخت این مجتمع‌ها بر اساس قوانین مربوطه جزو برنامه‌های اجرایی سالجاری قرار گیرد.

او افزود: صدور سیم‌کارت برای زوار نیز از موارد مهمی است که این موضوع از طریق مخابرات پیگیری خواهد شد که به صورت محدود سیم کارت‌هایی را برای زائران پاکستانی طراحی کنند.

مرعشی گفت: زائرسرا‌هایی که در داخل شهر اقدام به ارائه خدمات می‌پردازند نیز باید در قالب موکب‌های مصوب شده تجمیع و ارائه خدمات کنند.

او  بیان کرد: باید از کمک‌های مردمی از سراسر کشور نیز برای ارائه خدمات بهتر و رفع کمبود‌ها کمک گیریم و از طریق فضای مجازی کمک‌های مردمی را جمع‌آوری کنیم.

معاون امنیتی و انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان اظهارداشت: کمیته مشارکت‌های مردمی در این امر باید فعال شود چرا که بسیاری از مردم می‌خواهند کمک کنند، اما ابهام اینکه کجا و به چه شکل کمک کنند وجود دارد لذا کمیته مشارکت‌های مردمی این امر را باید تسهیل کند.

او افزود: همچنین نیازمندی‌ها را باید مشخص کنیم و از استان‌های معین پیگیری کنیم و هر یک از دستگاه‌های اجرایی از دستگاه هم‌تراز خود در استان معین پیگیری برای جلب کمک‌ها را داشته باشد.

مرعشی گفت: برای بررسی مشکلات مربوط به زوار و رفع آن نشست با سرکنسول ایران در کویته را پیگیری و از وی دعوت می‌کنیم با حضور در جلسات ما آنچه را که لازم است در آنسوی مرز پیگیری و مطرح کنند.

او  از برگزاری جلسه کمیته امنیتی اجلاس مرزی ایران و پاکستان خبر داد و گفت: جلسه کمیته امنیتی اجلاس مرزی قرار است بزودی در میرجاوه برگزار شود و در صورت آمادگی دولت پاکستان این نشست قبل از اربعین برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید : صادرات کالا به پاکستان از طریق بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان در حال انجام است

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ستاد اربعین زائران اربعین حسینی پایانه مرزی سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۹۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت:  هزار و ۷۱۷ اتوبوس‌های مشهد معادل ۵۵ درصد شامل ۹۹۷ دستگاه اتوبوس سازمانی، ۳۱ دستگاه میدل‌باس سازمانی، ۴۰۵ دستگاه مینی بوس خصوصی و ۲۸۴ اتوبوس خصوصی میانگین عمرشان بین ۷ تا ۱۰ سال است.

 محسن شریعتی افزود:  هم اکنون ۱۶۷ خط اتوبوسرانی در مشهد فعال است که متوسط زمان انتظار مسافران در ایستگاههای اتوبوس پنج دقیقه است.

وی با بیان اینکه این سازمان دارای سه هزار و ۶۹۷ ایستگاه و ۱۸ پایانه متمرکز و ۱۷ پایانه حاشیه ای(خطی) است، افزود: اتوبوسرانی مشهد دارای ۲۹ باجه فروش و شارژ من کارت و ۲۰۰ پایانه دستگاه‌های خودکار شارژ من کارت و ۷۲۸ باب فروشگاه عامل شارژ من کارت در سطح شهر مشهد است.

وی عنوان کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۶ هزار و ۵۱۷ مسافر از ناوگان سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد استفاده می کنند.

شریعتی گفت: خرید ناوگان کف کوتاه مجهز به رمپ ویلچر و کمربند ایمنی ویلچر، توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌ها شامل پایانه‌ها توقفگاه‌ها و تعمیرگاه، احداث و توسعه مسیرهای ویژه اتوبوس و خطوط تندرو بی.آر.تی، بازسازی ناوگان فرسوده،رفع نقص دودزایی ناوگان، تجهیز ناوگان به کپسول اطفای حریق و سرویس دهی ویژه دانش‌آموزی، کنترل خشم و استرس امداد و نجات و پیشگیری از تصادفات ویژه راهبران ناوگان، برگزاری دوره‌های روانشناختی برای راهبران پرخطر، تجلیل از اتوبوس رانان نمونه فاقد تصادف و آموزش فرهنگ شهروندی از اقدامات سازمان اتوبوسرانی در راستای ایمنی به شمار می رود.

وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که سازمان اتوبوسرانی با آن مواجه است، ادامه داد: پارک و اشغال ایستگاه‌های اتوبوس توسط سایر خودروها، فرسودگی ناوگان و محدودیت در تامین ناوگان اتوبوسرانی، کیفیت پایین و هزینه بالای قطعات و لوازم یدکی ناوگان اتوبوسرانی، فقدان شبکه معابر مناسب برای سرویس دهی ناوگان در حاشیه شهر مشهد، عدم ایجاد محدودیت در معابر شهری ویژه خودروهای شخصی و نبود اولویت برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی در معابر و تقاطع‌ها از دیگر چالش‌های سازمان اتوبوسرانی مشهد به شمار می‌رود.

طول مسیر اتوبوسرانی در مشهد ٢ هزار و ٧٠٠ کیلومتر است که ٢٣ کیلومتر از آن، مسیر خطوط تندرو و بی. آر. تی است.

دیگر خبرها

  • یک مرکز معاینه فنی سنگین در پایانه شرق ایجاد می شود
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶
  • راهنمای جامع برای تهیه قطعات ماشین لباسشویی
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • توسعه تجارت و مراودات مرزی از سیاست‌های دولت سیزدهم است
  • بررسی مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه در مرز‌های شمال استان آذربایجان غربی 
  • جزئیات طرح ماندگار بانک رفاه کارگران
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود 
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان