Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@00:22:42 GMT

عرضه سهام عدالت منجر به مولدسازی آن می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۲۹۱۴۳

عرضه سهام عدالت منجر به مولدسازی آن می‌شود

به گزارش اکوفارس، حسین سلاحورزی در گفت و گو با مهر با بیان اینکه بورس به عنوان یک بازار نسبتاً رقابتی تر و شفاف‌تر نسبت به سایر بازارهای سرمایه گذاری، به دلیل مکانیزم بازار خیلی متأثر از شرایط عرضه و تقاضا است، اظهار داشت: به نظر می‌رسد، از پارسال که دو اتفاق افزایش قیمت ارز و قانون معافیت مالیاتی افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها رخ داد، اقبال و رونق به بورس رو کرد و قدری شاخص سهام رو به افزایش گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتفاق خاصی در اقتصاد نیفتاده است

وی، عنوان کرد: بعد از این امر، برای دارندگان منابع مالی و نقدینگی این جذابیت به وجود آمد و یک بازده قابل توجه و بیشتری نسبت به سایر بازارها ایجاد شد، لذا به تدریج و با یک شیب، سرمایه‌ها و نقدینگی به سمت بازار سرمایه روان شد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران، بیان داشت: از جایی به دلیل به هم خوردن ساز و کار عرضه و تقاضا و کم بودن عرضه نسبت به تقاضا در بازار روزانه، قدری «سفته بازی» نیز رونق پیدا کرد و سرعت رشد شاخص بورس خیلی زیاد شد و افزایش پیدا کرد.

سلاحورزی با تاکید بر اینکه برداشت من این است که اتفاق خاصی در اقتصاد نیفتاده است به جز اینکه حجم خیلی قابل توجهی نقدینگی به سمت این بازار روانه شده است، افزود: اقداماتی که الان سیاست گذار و دولت انجام می‌دهند، مانند عرضه سهام دولتی شرکت‌ها در قالب صندوق‌های قابل معاوضه در بورس و یا حتی آزاد سازی سهام عدالت، در مجموع ممکن است باعث شود که تلاطم و عطش در بازار فرو کش کند و تا حدود زیادی از سرعت این رشد افسار گسیخته کمتر شود.

بازار بورس و سرمایه برای غیر حرفه‌ای‌ها مناسب نیست

وی با تاکید بر اینکه عرضه سهام عدالت در بورس به نظر من عوارض چندانی نخواهد داشت و باعث مولد سازی آن، انتفاع و استفاده صاحبان این سهام از منافع و ارزش این سهام می‌شود، عنوان کرد: از طرف دیگر این امر به افزایش عمق بازار و افزایش عرضه در بازار منجر می‌شود و قدری التهاب را در بازار کم می‌کند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران در ادامه سخنان خود به ورود افراد غیر حرفه‌ای به بازار بورس اشاره کرد و گفت: ما مفهومی در مدیریت مالی تحت عنوان «ریسک و بازده» داریم، هر چقدر در هر بازار و مجموعه‌ای بازده زیاد شود به تناسب آن هم ریسک افزایش پیدا می‌کند.

سلاحورزی با بیان اینکه بازار سرمایه اساساً و ذاتاً یک بازار با ریسک بوده و با ریسک عجین است، همیشه هم اینگونه است، افزود: لذا حضور در بازار سرمایه‌ای که چنان ریسک بزرگی در آن نهفته است، برای افرادی که دانش، اطلاعات و احاطه کافی نداشته باشند می‌تواند خوب نباشد، برای افرادی که این پول برایشان مهم باشد باز هم این بازار سرمایه مطلوب و مناسبی نیست.

پیشنهاد خرید سهام و یونیت صندوق‌های سرمایه گذاری

وی، بیان داشت: اساساً در بازار سرمایه باید کسانی باشند که بخشی از مازاد سرمایه خود را به آنجا بیاورند، لذا به کسی که منابع مالی برایش جنبه حیاتی و اساسی دارد این بازار توصیه نمی‌شود.

نایب رئیس اتاق بازرگانی ایران، تصریح کرد: می‌توان این گونه توصیه کرد، کسانی که علاقه مند هستند در این بازار سرمایه گذاری کنند اما فاقد اطلاعات و دانش کافی هستند بهتر است از طریق خرید سهام و یونیت صندوق‌های سرمایه گذاری این کار را انجام دهند، به دلیل اینکه صندوق‌های سرمایه گذاری به عنوان نهادهای مادی مطمئن، حرفه‌ای و دارای دانش در این رابطه می‌توانند بهتر باشند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سرمایه گذاری بازار سرمایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۲۹۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد

به گزارش خبرنگار مهر بازار بورس امروز در اخرین روز معاملاتی هفته با افت ۳۹۰۱ واحد به کار خود پایان داد و شاخص کل به عدد ۲,۲۶۴,۹۲۴ رسید.

همچنین شاخص هم وزن نیز با ۴۲ واحد رشد به عدد ۷۵۰,۸۴۳ رسید.

از نمادهایی که امروز موجب افت شاخص کل شدند می‌توان به نمادهای فملی، فولاد، کچاد، فارس، کگل و شستا اشاره کرد.

با کاهش حجم معاملات سهام و حق تقدم سهام به ۶.۵ میلیون برگه در بازار روز جاری، ارزش معاملات خرد رقم دو هزار و ۸۲۷ میلیارد تومان را ثبت کرد. همچنین حقیقی‌های بازار نیز روند خروج سرمایه از بازار را ادامه دادند تا خالص خروج پول حقیقی از بورس امروز به ۲۱۴ میلیارد تومان برسد.

در معاملات امروز نماد فن افزار بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن ۹۲ میلیارد تومان بود.

پس از فن افزار، ثفارس بیشترین ارزش معاملات را داشت و شستا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن، دو نماد کرومیت و فملی در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد ۵۵۴ میلیون و ۱۴۹ هزار و ۹۶۴ سهم در صدر قرار گرفته است. ذوب در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به وبملت تعلق داشت. دو نماد کرمان و وتجارت نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند.

در معاملات چهارشنبه، ۵۸ نماد صف خرید داشتند و ۴۲ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صف‌های خرید با رشد ۳ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۵۴ میلیارد تومان افزایش یافت و مجموع ارزش صف‌های فروش نیز با کاهش ۲۲ درصدی به ۲۴۹ میلیارد تومان رسید.

کد خبر 6094265 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد