Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر احمد اسماعیل‌زاده، معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با اعلام این خبر گفت: به دنبال همه‌گیری ویروس کرونا، این معاونت دستورالعمل حمایت از طرح‌های بین‌المللی COVID-۱۹ را تدوین و درصدد اجرای آن است.

وی با اشاره به اینکه موضوع اصلی دستورالعمل مذکور اعطای گرنت به پنج عضو هیئت علمی است که پروپوزالی مشترک با همکاری اساتید بین‌المللی تهیه کنند، اظهار داشت: به منظور اخذ این گرنت، مجری اول طرح تحقیقاتی باید یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران باشد ضمن اینکه پروپوزال باید یک همکار یا مجری از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌هایی داشته باشد که در مجموع ۵۰۰ مرکز علمی برتر دنیا طبق رتبه‌بندی Times قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران افزود: اعضای هیئت علمی خارج از کشور باید موافقت خود را به صورت کتبی یا الکترونیک جهت همکاری در طرح برای مجری ارسال کنند.

اسماعیل‌زاده اظهار داشت: متقاضیان اخذ گرنت می‌توانند پروپوزال‌های کامل خود به زبان انگلیسی را همراه با مدارک موردنیاز به پست الکترونیکی که اعلام شده بفرستند تا در گام نخست طرح‌ها توسط کمیته علمی در معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل داوری خواهد شد.

وی تاکید کرد: با انتخاب پنج طرح برتر، از مجریان درخواست می‌شود نسبت به ثبت آنها در سیستم پژوهشیار به عنوان طرح تحقیقاتی (با انتخاب پردیس بین‌الملل- معاونت پژوهشی به عنوان مرکز هدف اول) اقدام کنند تا روند مربوط به اخذ کد اخلاق برای این طرح‌ها انجام گیرد.

معاون پژوهشی پردیس بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: با اخذ تأییدیه کد اخلاق، قراردادی میان معاونت بین‌الملل دانشگاه مجریان طرح‌ها منعقد می‌شود.

اسماعیل‌زاده مهلت ارسال پروپوزال‌ها به ایمیل معاونت پژوهشی پردیس بین‌الملل را ۲۵ اردیبهشت ۹۹ اعلام کرد و گفت: زمان اعلام نتایج پذیرش پنج طرح برتر یک هفته تا ۱۰ روز پس از این تاریخ خواهد بود.

وی از کمک به جذب گرنت‌های بین‌المللی توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه خبر داد و افزود: در حال گردآوری پایگاه داده‌ای از گرنت‌های بین‌المللی حوزه کرونا با رویکرد اطلاع‌رسانی به اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه هستیم.

کد خبر 4916805

منبع: مهر

کلیدواژه: طرح گرنت تحقیقات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ایرانیان خارج از کشور ویروس کرونا ویروس کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تحقیقات علمی نوآوری فناوری نانو واکسن کووید 19 موبایل اینترنت امنیت اطلاعات فناوری فضایی تولید ماهواره دانشگاه علوم پزشکی تهران بین الملل دانشگاه اعضای هیئت علمی بین المللی طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۰۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سومین گردهمایی سالگرد زلزله مرگبار سال ۱۳۳۹ شهر لار با حضور پژوهشگران، مسئولان شهرستان لارستان و شهر‌های همجوار در شورای اسلامی شهر لار برگزار شد.

رسول قنبری، عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این مراسم با بیان ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان و تحقیقات انجام شده در دانشگاه آزاد اسلامی لارستان در این زمینه اظهار کرد: در صورت هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی اعم از حوزه مسکن و شهرسازی، نظام مهندسی، شهرداری‌ها و نهاد‌های مرتبط با متخصصان امر زلزله شناسی این واحد دانشگاهی می‌توان بر بسیاری از مخاطرات طبیعی فائق شد.

وی نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی بدیل دانست و افزود: نگرانی در ارتباط با زلزله نه تنها ناشی از وجود گسل‌های موجود در منطقه لارستان است؛ بلکه ناشی از مسائلی همانند گنبد‌های نمکی و دیگر فاکتور‌های مربوطه است. با توجه به معماری شهر لار، اکثر نقاط شهر جزء نقاط آسیب پذیر از منظر خطرات زلزله نبوده و نگرانی زیادی در این زمینه نباید داشت.

عضو هیئت علمی گروه جغرافیای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان  با اشاره به اینکه در این واحد دانشگاهی پژوهش‌های بسیاری قوی و تخصصی در زمینه زلزله و ویژگی‌های جغرافیایی منطقه لارستان انجام شده و یا در حال انجام است از صاحبنظران خواست برای اطلاع بیشتر از این موضوع به حوزه پژوهش و گروه پژوهشی جغرافیای طبیعی واحد لارستان مراجعه کرده و از مسئولان اجرایی شهرستان و استان درخواست کرد در راستای استفاده علمی از این پژوهش‌ها و فعالیت‌های تخصصی و اجرایی با این واحد دانشگاهی در ارتباط باشند.

مهدی زارع رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان نیز به بیان دلایل بلایای طبیعی و مخاطرات اقلیمی از منظر قرآن و احادیث پرداخت و خواستار توجه توأمان به ریشه‌های علمی و اعتقادی بسیاری از رویداد‌های غیر قابل پیش بینی و یا قابل پیش بینی طبیعی شد.

به گزارش آنا، زلزله مهیب سال ۱۳۳۹ شهر لار بیش از ۴۰۰ نفر را به کام مرگ کشاند و ۷۵ در صد از خانه‌های این شهر را ویران کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • نقش توجه به پژوهش‌های علمی در مدیریت بلایای طبیعی بی‌بدیل است
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • رتبه دانشگاه محقق اردبیلی در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی قابل توجه است
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • پژوهش موتور محرک توسعه کشور و آزمایشگاه موتور محرک پژوهش است