Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، میشل عون، رئیس جمهور لبنان در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک روسیه اعلام کرد بحران کنونی لبنان دارای ۳ بعد است که چالش‌های خطرناکی در جامعه لبنان ایجاد کرده است.

وی تاکید کرد که سیاست‌های اشتباه اقتصادی در دراز مدت، فساد در قدرت حاکم و سستی بخش مدیریتی باعث شده شهروندان لبنانی اعتماد خود به دولت را از دست بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عون درباره ابعاد بحران‌های لبنان گفت: لبنان از یک سو با بحران آوراگان سوری مواجه است که تعداد بسیار زیاد آنان تاثیر آشکاری بر اقتصاد کشور داشته است. بحران دوم اوضاع اقتصادی سختی است که دولت برای مقابله با آن در تلاش است و بحران بعدی مبارزه با ویروس کروناست که در ماه‌های اخیر بار سنگینی بر شرایط اقتصادی کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه دولت جدید غیرسیاسی و متشکل از متخصصان است تاکید کرد: دولت درصدد اعلام برنامه‌های اقتصادی برای برون رفت لبنان از فروپاشی اقتصادی است و انتظار داریم که برای خروج از این مرحله کمک‌های بین المللی دریافت کنیم.

رئیس جمهور لبنان افزود: در ابتدای راه نیازمند حمایت دوستانمان هستیم و روسیه به عنوان دولتی بزرگ و دوست تاریخی لبنان می‌تواند در بسیاری از طرح‌هایی که شورای وزارتی تصویب کرده است از ما حمایت کند.

وی درباره ماهیت کمک‌هایی که روسیه می‌تواند به لبنان داشته باشد گفت: این کمک‌ها می‌تواند از طریق سپرده گذاری و وام‌هایی با بازپرداخت طولانی مدت باشد. ما می‌خواهیم سریعا وارد عمل شوریم وبه حمایت فوری نیازمند هستیم، زیرا صبر و پایداری مردم با افزایش بیکاری، تشدید بحران اقتصادی و کاهش ارزش پول ملی کم شده است.

رئیس‌جمهور لبنان عنوان کرد: کانال‌های ارتباطی همواره میان دو کشور باز است و مسئولان روسیه از مشکلات و نیاز‌های لبنان به خوبی آگاه هستند و من مطمئن هستم که این کشور به زودی تصمیمی مناسب درخصوص کمک به لبنان اتخاذ خواهد کرد.

وی در این مصاحبه همچنین به مسئله ریاست جمهوری لبنان پرداخت و گفت با وجود اینکه جبران باسیل، رئیس جریان آزاد ملی و وزیر خارجه سابق این کشور با توجه به انیکه فردی با تجربه در عرصه سیاسی است شانس بالایی در رسیدن به پست ریاست جمهوری دارد، اما سخن گفتن از رقابت انتخاباتی زودهنگام تنها فرافکنی برخی سیاسیون لبنانی است.

میشل عون تاکید کرد که دموکراسی لبنان بر پایه انتخاب رئیس جمهور از سوی پارلمان است و نماینده‌های مردم هستند که رئیس جمهور آتی را تعیین می‌کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری میشل عون بحران اقتصادی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۰۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، «امانوئل مکرون»، رئیس جمهور فرانسه قصد دارد از رئیس جمهور چین برای حل بحران اوکراین کمک بگیرد.

به گفته منابع آگاه، امانوئل مکرون رئیس‌جمهور فرانسه قصد دارد در جریان سفر شی جین پینگ رئیس‌جمهور چین به فرانسه، روابط شخصی خود را با وی تعمیق بخشد و از رئیس جمهور چین درخواست می کند که از ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه بخواهد به درگیری در اوکراین پایان دهد.

درخواست احتمالی فرانسه از چین درباره اوکراین در حالی ممکن است صورت بگیرد که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

کد خبر 6093683

دیگر خبرها

  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • رئیسی: رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل است
  • استمرار روند کاهشی تورم، رشد نقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و مراقبت جدی است
  • استمرارروند کاهشی تورم، رشدنقدینگی و قیمت ارز نیازمند کنترل و است
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • مکرون دوباره طرح کاربرد سلاح هسته‌ای در مقابل روسیه را مطرح کرد