Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده»، محمود عباس‌ زاده مشکینی منتخب مردم  مشکین شهر در مجلس یازدهم در نشست دوره مجازی سجاد ویژه اعضای شورای مرکزی دفاتر جامعه اسلامی دانشجویان درباره اولویت‌های مجلس یازدهم گفت: مجلس یازدهم باید ابتدا تکلیف خود را با ساختار مدیریت مجلس روشن کند،  چون با این ساختار مجلس در راس امور نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نمایندگان وقتی در این ساختار قرار می گیرند دیگر اختیار خود را از دست می دهند و این ساختار است که نماینده را راه می برد و از خروجی اجباری اش خارج می کند.

مشکینی درباره اصلاحاتی که در ساختار مجلس باید ایجاد شود؟ گفت: کوچک کردن ساختار اداری مجلس،  محدود کردن، اختیارات رئیس مجلس،  شفافیت آرای نمایندگان،  جدا کردن نماینده از دخالت در امور نهادهای منطقه‌ای،  تقسیم کار و تعریف وظیفه برای تک تک نمایندگان از اصلاحاتی است که در ساختار مجلس باید ایجاد شود.

وی درباره الزامات مجلس یازدهم برای تحقق جهش تولید هم اظهار داشت: سال پیش، سال رونق تولید بود ولی عملا با رکود مواجه شدیم.  جهش تولید یعنی عبور از رونق و رشد اقتصادی بالای ۵ درصد و برای تحقق جهش تولید نهاد متولی باید پای کار باشد که دولت است.  این دولت عملا از حیث کارکردی تمام شده است قبل از اینکه مدت قانونی‌اش تمام شده باشد.

منتخب مردم  مشکین شهر در مجلس یازدهم گفت: برای جهش تولید باید تکلیف دولت را مشخص کرد،  اگر پای کار نیاید تعارف را باید کنار گذاشت چون یک سال فرصت کمی نیست.

وی درباره کسر بودجه دولت و اینکه مجلس بعدی برای این معضل چه کاری می‌خواهد انجام دهد و چه ایده‌ای دارد؟ افزود: اولین راه کار انظباط مالی است.  مجلس باید یک چراغی در تاریکخانه مناسبات مالی شرکت های دولتی بتاباند. بودجه این شرکت ها سه برابر بودجه عمومی کشور است.

مشکینی درباره این سوال که به عنوان نماینده مجلس چه برنامه ای برای تظلم خواهی کارگران از دولت پیشنهاد می‌کنید؟، گفت: موافق حقوق هم‌سطح برای همه کارگران نیستم.  تعیین دستمزد و حقوق بهتر است بر عهد کارفرما و کارگر باشد، هم کارگر حق دارد هم کارفرما.  مناسبات قانون ضد تولید ضد اشتغال وضد خلاقیت و ضد بهره وری است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ساختار کمیسیون‌های مجلس کامل است و مثلا نیاز نیست کمیسیون آموزش، تفکیک به دو کمیسیون با رویکرد آموزش عالی و آموزش و پرورش شود؟ هم گفت: همانطور که گفتم ساختار مدیریت مجلس نیاز با باز مهندسی دارد.

مشکینی درباره اینکه آیا انتخاب هیئت نظارت نمایندگان با وجود و رای خود نمایندگان ساختار درستی است؟ اظهار داشت: مطلقا درست نیست.  همین هیات هم بخشی از ساختار معیوب مجلس است که عرض کردم باید باز شناسی و باز مهندسی شود.

وی به حجم زیاد تصویب قوانین در مجلس هم اشاره کرد و گفت: حدود ۱۲۰۰۰ قانون مصوب شده که بخشی از اینها خود به خود مانع روند کارهاست،  مجلس باید مدتی ترمزدستی تکثیر قانون را بکشد و فکری برای نظارت بکند و ببیند چرا مصوباتش اجرا نمی شود.

منتخب مجلس یازدهم درباره این سوال که رویکرد شما در سیاست خارجی و نحوه تعامل با کشورهای منطقه با توجه به بیداری اسلامی چگونه خواهد بود؟ و نقش مجلس در این تعاملات چیست؟ گفت: سیاست خارجی موضوعی تخصصی است،  در جهانی که مناسبات حاکم بر آن کاملا یک طرفه است.  راهکار اعمال سیاست خارجی هوشمند است مبتنی بر پژوهش و عقلانیت سیاست خارجی جای شعار و احساسات نیست. روبط بین الملل بر مدار بده بستان است یک چیزی می دهید و یک چیزی می گیرید.

وی افزود: همسایگان و جهان اسلام است یک فرصت برای کشور است در سیاست خارجی،  منتها جای تدبیر و تدبر خالی است
به نظرم می شود راههای کم هزینه تر و پرفایده ای را آزمایش کرد.  ما خیلی از داشته های خود را نمی شناسیم.

منبع: نماینده

کلیدواژه: سیاست خارجی منتخب مجلس یازدهم نماینده مجلس یازدهم سیاست خارجی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، رئیس ستاد انتخابات خوزستان در این نشست گفت : تبلیغات نامزدها دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان باید در چارچوب قانون انجام شود .

ابوالحسن معماری افزود : در این نشست  ابهامات و سوالات  نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان در خصوص تبلیغات و مقررات انتخابات مورد بررسی قرار گرت .

همچنین در این نشست نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند .

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان خوزستان برای تعیین نمایندگان دو نماینده حوزه انتخابیه آبادان و نماینده حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر در روز بیست و یکم اردیبهشت ماه برگزار می شود.

دیگر خبرها

  • تغییر رویکرد مدیران و ایجاد ساختار مناسب؛ گام مهمی در پیاده سازی مبارزه با پولشویی در صنعت بیمه است
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • گچساران ایستگاه اصلی تولید بذر در منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • از «جهانبخش امینی» چه می‌دانیم؟
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است
  • پاکسازی نوار غزه از آوار و بمب‌های منفجر نشده احتمالا ۱۴ سال طول بکشد