Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-29@22:37:50 GMT

مهمترین چالش پزشکی «کرونا» در پاکستان

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۱۶۱۱

مهمترین چالش پزشکی «کرونا» در پاکستان

خبرگزاری میزان- گزارش منابع خبری حاکی است: علیرغم اقدامات دولت پاکستان برای حمایت از پزشکان و پرستاران خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا و تامین تجهیزات حفاظتی در برابر این بیماری، گزارش‌ها حاکی از ابتلای صدها مامور سلامت به کرونا است، چالشی که جنگ با این پدیده همه‌گیر را در پاکستان پیچیده‌تر کرده است. تاریخ انتشار: 15:01 - 15 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۷۸۲۰

خبرگزاری میزان - چالش ابتلای به ویروس کرونا میان پزشکان و پرستاران در شهرهای مختلف پاکستان همزمان با افزایش بیماران کرونایی در این کشور جنگ با ویروس کووید-۱۹ را دشوار ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش رسانه‌های پاکستان و اتحادیه‌های پزشکی این کشور، عدم توفیق دولت در تامین به موقع تجهیزات حفاظتی کرونا و همچنین پایبند نبودن مردم به طرح قرنطینه(که باعث ابتلای آنان به کرونا و مراجعه به مراکز درمانی) از دلایل اصلی ابتلای پزشکان، پرستاران و سایر ماموران سلامت به بیماری کرونا ارزیابی می‌شود.

برخی از شهرهای پاکستان از جمله لاهور، پیشاور، کویته و کراچی نیز طی روزهای اخیر شاهد اعتراض پزشکان و پرستاران خط مقدم مبارزه با کرونا به عدم تامین تجهیزات حفاظتی کرونا بودند.

به گزارش رسانه‌های پاکستان، میزان ابتلا به ویروس کرونا درمیان پزشکان و پرستاران طی یک هفته گذشته ۷۵ درصد افزایش یافته است.

براساس آمار بروزرسانی شده مرکز ملی عملیات اورژانس پاکستان، با تایید ابتلای ۱۹۹ دیگر از ماموران سلامت به ویروس کرونا تعداد آنان در سراسر پاکستان به بیش از ۵۰۰
نفر افزایش یافت.

وب سایت روزنامه پاکستانی اکسپرس تریبیون گزارش داد: پزشکان و پرستاران درگیر با بیماران کرونایی در ایالات بلوچستان و سِند بیشترین افرادی هستند که طعمه ویروس کووید-۱۹ می‌شوند زیرا در این مناطق مشکل عدم تامین تجهیزات حفاظتی کرونا همچنان وجود دارد.

تاکنون ۸ نفر از پزشکان و پرستاران در اثر ویروس کرونا جان خود را از دست دادند. اکثر افراد مبتلا به این ویروس یا در بیمارستان‌ها بستری هستند یا به نقاهتگاه‌ها منتقل شده‌اند.

پایگاه خبری داون پاکستان با اشاره به افزایش خطر پیش روز پزشکان و پرستاران ناشی از ویروس کرونا، نوشت: نتیجه آزمایش ۲۸۹‌ نفر دیگر از ماموران سلامت و افرادی که طی این چند روز با آنان در تماس بودند به زودی مشخص خواهد شد.

اعتراض پزشکان پاکستانی به نرمش در فاصله‌گذاری اجتماعی

پزشکان ارشد و متخصصان پاکستانی در داخل و خارج از کشور هفته گذشته طی نامه‌ای به دولت خواستار تجدیدنظر در موافقت با اقامه نمازهای جماعت و جمعه در ایام ماه رمضان شده و تاکید کردند که آیین‌های مخصوص ماه مبارک رمضان باید به حضور تنها ۳ الی ۵ نفر محدود شود مانند همان طرحی که در روزهای آغازین شیوع کرونا در پاکستان به اجرا گذاشته شده بود.

به عقیده آنان، نرمش در طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و لغو محدودیت‌ها در برخی از شهرها مهار کرونا را دشوار کرده و سطح مراجعه مردم به مراکز درمانی به دلیل ابتلای مشکوک به ویروس کرونا نیز افزایش پیدا می‌کند درحالی که شهروندان با خانه‌نشینی و پایبندی به قرنطینه از خطر آلودگی به کرونا در امان می‌مانند.

آخرین وضعیت شیوع کرونا در پاکستان

شمار مبتلایان به ویروس کووید-۱۹ در شهرهای مختلف پاکستان از مرز ۱۹ هزار نفر فراتر رفته و دست کم ۴۴۰ نفر نیز بر اثر این ویروس جان خود را از دست دادند.

ستاد عملیات و مدیریت مبارزه با کرونا در پاکستان اعلام کرد: تاکنون ۱۹ هزار و ۱۰۳ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و ۴۸۱۷ بیمار کرونایی نیز این بیماری را شکست دادند.

پیش‌تر مقامات وزارت بهداشت پاکستان ۷۹ درصد عامل شیوع کرونا را انتقال آن از یک فرد به فرد دیگر و ۲۱ درصد دیگر را آلودگی اتباع پاکستانی که از خارج برگشته بودند، اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: شیوع ویروس کرونا در چندین کشور جهان پیش ‌بینی ابتلای ۱۵۰ هزار نفر به کرونا در پاکستان تا اوایل خرداد شورای امنیت ملی افغانستان اعلام کرد: مرز افغانستان و ایران باز شد
۸۰ درصد مبتلایان به کرونا بهبود می‌ یابند کرونا، تجارت "پاکستان و چین" را نشانه رفت آنچه روس‌ها برای مقابله با "شیوع کرونا" انجام دادند کرونا مرز پاکستان و افغانستان را هم بست طرح مقابله با شیوع کرونا به مدارس روسیه کشیده شد کرونا، تاجران پاکستانی را مجبور به تغییر مسیر صادرات کرد تبدیل واگن های قطار در هند به بیمارستان‌ برای درمان کرونا ابتکارهای هندی‌ها برای مقابله با کرونا

دولت پاکستان هفته‌گذشته برآورد کرد که شمار بیماران کرونایی در این کشور تا ۱۰ خردادماه به ۱۵۰ هزار نفر افزایش خواهد یافت.

/انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا پاکستان پاکستان ویروس کرونا پاکستان کرونا ویروس کووید ۱۹ پاکستان دولت پاکستان بیماران کرونایی کرونا پاکستان پزشکان و پرستاران کرونا در پاکستان تجهیزات حفاظتی ویروس کرونا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۱۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد

سعید معین در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به گرم شدن هوا، گندمکاران هشدارها را جدی بگیرند و مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند.

به گفته او، با وجود اثر شیوع آفت سن گندم در کاهش عملکرد تولید، کشاورزان هرچه سریعتر مبارزه علیه سن گندم قبل از تبدیل شدن به پوره انجام دهند.

معین با بیان اینکه سطح مبارزه علیه آفت سن گندم به یک میلیون و ۲۰۰ هزارتن رسیده است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که سطح مبارزه علیه سن مادر به ۲ میلیون و ۵۰۰ تا ۲ میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار برسد.

مدیرکل دفتر مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات ادامه داد: بنابر آمار سطح زیرکشت آبی و دیم گندم در کشور ۶ میلیون هکتار است که مبارزه با سن غلات در سطح  از بهمن ماه سال گذشته آغاز و کماکان ادامه دارد.

معین گفت: گرچه شرایط جوی و بارندگی سم پاشی و محلول پاشی را به تاخیر می اندازد، اما به کشاورزان توصیه می شود که تا 

 از آنجایی که در مواقع بارندگی امکان سمپاشی و محلول پاشی وجود ندارد و همواره منجر به تاخیر می‌شود، بنابراین به کشاورزان توصیه می شود که تا قبل از تبدیل آفت سن به پوره مبارزه را انجام دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • عکس| مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • مهمترین چالش استقلال در جدال تبریز (عکس)
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • مهمترین چالش امروز نظام ما با دشمن جنگ ترکیبی و ‏ادراکی است
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند