Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@00:17:17 GMT

هفت هزار بسته کمک مومنانه در نکا توزیع می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۴۰۵۹

هفت هزار بسته کمک مومنانه در نکا توزیع می‌شود

عبدالجواد توحیدی مقدم  روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۷ هزار بسته کمک مومنانه در ماه مبارک رمضان با کمک خیران و نوع دوستان به دست قشر نیازمند در مناطق محروم نکا رسانده می شود.

وی  با اشاره به اینکه بیش از ۳۰۰ بسته کمک مومنانه به همت خیران و بسیجیان در ابتدای ماه رمضان در نکا توزیع شد؛ افزود: بسته‌ها شامل برنج، گوشت مرغ ، ماکارونی، روغن، رب گوجه فرنگی، حبوبات، مایع دستشویی و ظرفشویی و  در بین مددجویان نهادهای حمایتی و خانواده‌هایی توزیع می‌شود که در شرایط عادی هم با مشکل معیشتی روبرو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار نکا اضافه کرد: این کمک‌ها در راستای فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کمک مومنانه انجام می‌گیرد .

توحیدی مقدم با اعلام اینکه باید تلاش شود که این کمک ها با برنامه ریزی و شناسایی افراد نیازمند و با حفظ آبرو و شأن و منزلت در بین آنان توزیع شود؛ خاطرنشان کرد: نباید توقع ایجاد شود که کسی که نیازمند نیست و احتیاج ندارد هم از این سبد کالا بهره مند شود.

وی گفت: پایگاههای بسیج، کانون مساجد و کمیته امداد و بهزیستی بهترین مکان برای شناسایی افراد نیازمند است تا ضمن شناسایی درست افراد نیازمند، کمک ها به اهلش اهداء شود.

برچسب‌ها مازندران کمک های مردمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران کمک های مردمی مازندران کمک های مردمی کمک مومنانه کمک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۴۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران

دکتر حمزه آقاپور کاظمی مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: طی همکاری انجام گرفته اداره کل دامپزشکی مازندران و اکیپ نظارت بهداشتی اداره دامپزشکی شهرستان ساری با اطلاعات سپاه استان مازندران یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در استان مازندران شناسایی و کشف گردید.

او افزود: براساس این اقدام دو خودرو ایسوزو که اقدام به حمل تخم مرغ‌های غیر بهداشتی فاقد هویت بدون رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی کردند که در شهرستان ساری توقیف و جهت رسیدگی به پرونده و صدور دستور مراجع قضایی به صورت موقت در یکی از سردخانه‌های شهرستان ضبط گردید.

آقاپور کاظمی در خصوص این محموله‌ها، گفت: از این دو خودرو تعداد ۴۰۰ کارتن تخم مرغ معادل ۴۹۰۰ کیلو گرم به دلیل عدم نشانه گذاری و درج اطلاعات مربوط به محموله هچون تاریخ تولید و انقضا، حمل و نقل غیربهداشتی و بدون رعایت زنجیره سرد، جعل اسناد دولتی مانند گواهی حمل بهداشتی قرنطینه ای، نداشتن پروانه و کد رهگیری خودرو ضبط گردید.

او در پایان از شهروندان خواست از خریداری هرگونه تخم مرغ کثیف، شکسته، ترک خورده و یا نگهداری شده درخارج از یخچال جداً خودداری کنند و بلافاصله پس از خرید تخم مرغ آنرا به یخچال منتقل کنند.

آقاپور کاظمی با تاکید بر اینکه تخم مرغ‌ها باید دارای نشانه و تاریخ باشند، افزود: تخم مرغ بسته بندی شده را بابسته اصلی آن در یخچال نگهداری کنند و از شستشوی آن جهت نگهداری در یخچال اجتناب نمایند.

مدیر کل دامپزشکی مازندران گفت: این اداره کل از طریق سامانه ۱۵۱۲ آماده دریافت هرگونه شکایات و اعلام گزارشات مردمی است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • توزیع بسته های معیشتی بین نیازمندان شاهرود
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته معیشتی در «قرار دوازدهم» بقاع متبرکه گیلان
  • شناسایی یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در میان فقرا و نیازمندان کردستانی
  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • نانوایی متخلف در یزد شناسایی شد
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • توزیع ۳۱۳ بسته معیشتی در طرح «قرار دوازدهم» رودسر
  • ۲.۷ میلیون بنای فرسوده و ناکارآمد شناسایی شد