Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@16:33:22 GMT

کاهش ۴۳ درصدی جوجه‌ریزی در خوزستان

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۴۷۶۹

کاهش ۴۳ درصدی جوجه‌ریزی در خوزستان

به گزارش ایرنا مصطفی کنارکوهی روز دوشنبه در نشست ستاد تنظیم بازار خوزستان در سرسرای سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بیان کرد: میزان تولید مرغ در خوزستان نیاز مصرف این استان را تامین می‌کند اما با وجود این میزان کاهش جوجه‌ریزی در ماه‌های آینده با کمبود این کالا در بازار روبه رو خواهیم شد.

وی گفت: در فروردین امسال نیز میزان جوجهریزی در خوزستان نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۶ درصد کاهش یافته که این میزان کاهش تولید پس از ماه مبارک رمضان در بازار نمایان خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کنارکوهی ادامه داد: برای جلوگیری از ورود مرغ زنده و کشتار به خوزستان با ادارات دامپزشکی تمامی استان های نامه نگاری انجام دادیم تا از ارسال مرغ به خوزستان جلوگیری شود اما همچنان مرغ از استان های دیگر وارد شهرستان آبادان می شود.

وی با اشاره به اینکه این کار برای حمایت از مرغداران انجام می شود افزود: در این راه تمامی دستگاه ها باید حمایت کنند و دلیل ورود مرغ به شهرستان آبادان را باید از مسوولان این شهرستان جویا شد.

کنارکوهی بیان کرد: در پنج سال گذشته متوسط جوجه ریزی سالانه در خوزستان ۲۴ میلیون قطعه بود که ۶۰ درصد نیاز استان را تامین می کرد و پارسال این رقم به ۵۲ میلیون قطعه جوجه افزایش یافت که با توجه به افزایش جمعیت خوزستان این میزان می تواند نیاز استان را به طور کامل تامین کند.

مدیرتوسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز در این نشست بیان کرد: میزان مصرف مرغ خوزستان در شرایط عادی  ۳۰۰ تن در روز است که با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش برگزاری آیین‌ها و تعطیل شدن تالارها و رستوران‌ها این میزان مصرف بسیار کاهش یافته است.

عزت اله صادقی بیان کرد: این میزان کاهش مصرف در کاهش میزان جوجه ریزی نیز تاثیر گذار بوده است.

وی افزود: اتحادیه مرغداران نیز به دلیل کاهش مصرف مرغ و همچنین کاهش قیمت این کالا در خوزستان اعلام کردند در صورتی که شرایط به همین صورت ادامه یابد دیگر امکان تولید مرغ را ندارند.

تاخیر ۱۰ روزه در برداشت گندم امسال در خوزستان

مدیرتوسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز بیان کرد: امسال در فصل برداشت به دلیل خنک بودن هوا برداشت گندم در خوزستان با ۱۰ روز تاخیر آغاز شد.

حمید صادقی افزود: همچنین بارندگی در سال زراعی جاری نسبت به سال زراعی پیش از آن با ۴۵ روز تاخیر رخ داد و همین موضوع باعث شد که کشت گندم دیم با تاخیر در خوزستان آغاز شود. تمامی این اتفاقات بر زمان و میزان برداشت گندم در خوزستان نسبت به مدت مشابه سال زراعی پیش از آن تاثیر گذار بوده است.

وی با اشاره به فشاری که به بخش حمل کالا وارد می شود بیان کرد: حمل کالاهایی که به صورت همزمان برداشت می‌شوند مثل گندم و کلزا و چغندر قند و حمل کالا از بنادر فشار زیادی را به بخش حمل و نقل خوزستان وارد می کند که لازم است به این بخش برای جا به جایی کالا در بهترین شرایط توجه ویژه شود.

برداشت گندم در خوزستان از نیمه فروردین آغاز می شود و تا خرداد ماه ادامه دارد.

براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی خوزستان پیش بینی می‌شود میزان تولید گندم سال زراعی جاری در خوزستان ۱۵ درصد، چغندر قند ۴۵ درصد و کلزا ۱۰۰ درصد نسبت به سال پیش از آن افزایش داشته باشد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا بخش حمل و نقل تنظیم بازار رستوران ها سازمان صنعت معدن و تجارت استان قند سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی برداشت گندم جوجه ریزی سال زراعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۴۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رمضانپور اظهار کرد: واحدهای مرغداری این استان در فروردین ماه سال جاری چهاد میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی داشته‌اند.

وی افزود: این میزان جوجه ریزی در سال جاری نسبت به فرودین ماه سال گذشته که دو میلیون و ۶۷۸ هزار قطعه بوده رشد ۶۳ درصدی داشته است.

وی اظهار داشت: این میزان جوجه ریزی در ۱۹۰ واحد مرغداری نیمچه گوشتی فعال استان انجام شده که بیشترین پراکنش در شهرستانهای قزوین و تاکستان است.

وی اضافه کرد: ظرفیت واحدهای مرغداری استان ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه است.

رمضانپور پیش بینی کرد: ۸۵ هزارتن گوشت مرغ تا پایان امسال در واحدهای مرغداری این استان تولید شود.

کد خبر 6097717

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی بیش از ۴ میلیون قطعه‌ در واحد‌های پرورش مرغ استان قزوین
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • جوجه ریزی ۴ میلیون و ۳۸۰ هزار قطعه‌ای در استان قزوین
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • به زودی میزان خسارت سیل به مزارع گندم اعلام می‌شود
  • صدها هزار تن گندم خوزستان به سیلوها منتقل شد
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان
  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های خوزستان از دست رفت