Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اندیشکده با بیان اینکه بیش از ۱۰ میلیون ورود به آمریکا از کشورهای کانون شیوع کرونا صورت گرفته جزئیات بیشتری از کم‌کاری دولت آمریکا در مبارزه با این بیماری ارائه کرده است.

به گزارش مشرق، با آنکه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شده برای مبارزه با شیوع کرونا زود دست به کار شده نتایج یک تحقیق حقیقت دیگری را نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطلاعاتی که «اندیشکده کاتو» از اداره «گمرگ و حفاظت مرزی» آمریکا به دست آورده نشان می‌دهد از روز ۷ آوریل نزدیک به ۱۰.۷ میلیون ورود به فرودگاه‌های آمریکا از مبدأ کشورهایی که کانون شیوع کرونا بوده‌اند صورت گرفته است. 

بیشتر بخوانید: فیلم/ هر ۴۴ ثانیه یک کرونایی در آمریکا می‌میرد

طبق گزارش اندیشکده کاتو دولت آمریکا برای اعلام محدودیت‌های جدید جهت مبارزه با ویروس کرونا ۱۸ روز صبر کرده است. 

این در حالی است که دونالد ترامپ بارها ادعا کرده به موقع برای جلوگیری از ورود افرادی که گمان می‌رود می‌توانند باعث شیوع ویروس کرونا شوند وارد عمل شده است. 

 ترامپ بامداد دوشنبه در حساب توئیتری خود نوشت: «[مأموران] اطلاعاتی فقط به من گزارش دادند که درست گفته‌ام و تا ماه ژانویه و درست قبل از این‌که [پروازهای] چین به آمریکا را ممنوع کنم، موضوع ویروس کرونا را پیش نکشیدند».

ترامپ در توئیت دیگری نوشت: «رسانه‌های جعلی باز هم مثل همیشه غلط متوجه شده‌اند و من با لغو زودهنگام پروازهای چین به کشورمان جان ده‌ها هزار نفر را نجات دادم».

شبکه «اِی‌بی‌سی» آمریکا چندی پیش گزارش داده بود نهادهای اطلاعاتی آمریکا از چند هفته‌ قبل از شیوع کرونا به ترامپ درباره آن هشدار داده بودند، اما او این هشدارها را نادیده گرفته است. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماهواره نور سال جهش تولید اخبار بورس ترامپ دونالد ترامپ مشرق چین آمریکا دولت آمریکا شیوع کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۴۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید

دریافت 5 MB

به گزارش همشهری آنلاین، پس از تخریب این سد تاکنون اجساد ۴۲ نفر پیدا شده است و در روزهای قبل نیز سیل در سایر مناطق ده‌ها قربانی برجا گذاشته بود و اکنون مقامات می‌گویند به طور تخمینی مجموع تلفات این حوادث از ۱۲۰ نفر بیشتر شده است.

بنابر گزارش شبکه الجزیره، یک سخنگوی دولت هشدار داد که بارندگی ها ظرفیت سدهای برق آبی را پر کرده است و یک سرریز گسترده مناطق پایین دست را تهدید می کند.

گروه‌های نجات در حال حفاری در میان گل‌ولای برای یافتن بازماندگان در چندین روستا از جمله کاموشیری و کیانوگو در شهرستان ناکورو هستند و بیم آن می‌رود که شمار جان‌باختگان بیشتر شود.

خبرگزاری رویترز به نقل از «استفان کی‌روی»، فرمانده پلیس محلی گزارش داد ۱۷ نفر از جان‌باختگانی که اجسادشان پیدا شده است کودک بودند.

در پی این حوادث و به دلیل پیش‌بینی هواشناسی دولت، بازگشایی مدارس در سراسر کنیا را به تعویق انداخته است.

بیش از ۱۳۰ هزار نفر بر اثر سیل آواره شده‌اند و بسیاری از مردم در مدارس پناه گرفته‌اند.

همچنین باران‌های شدید تانزانیا و بروندی را هم دربرگرفته است.

به گزارش بی‌بی‌سی، از ژانویه تاکنون حداقل ۱۵۵ نفر در تانزانیا بر اثر بارندگی شدید و در پی آن جاری شدن سیل جان باخته‌اند.

در بوروندی نیز نزدیک به ۱۰۰ هزار نفر آواره شده‌اند.

کد خبر 848413 منبع: ایسنا برچسب‌ها سيل خبر مهم کنیا حوادث جهان سد

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • افشای صحبت‌های محمد صلاح در درگیری با کلوپ
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • حضور ویرانگرِ آمریکا | افغانستان
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟