Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، حجت الاسلام ناصر رفیعی بعد از ظهر دوشنبه در جلسه تفسیر سوره انبیا که در حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، با بیان اینکه جهان اسلام مدیون تلاش‌ها، ایثار، فداکاری و زحمات حضرت خدیجه (س) است، افزود: به فضل خدا کارهای خوبی در سال‌های اخیر نسبت به این بانوی بزرگوار صورت گرفته اما هنوز کم است زیرا حضرت خدیجه (س) به دلیل ۲۵ سال همراهی و فداکاری و گذشت در زندگی با پیامبر (ص) به گردن همه ما حق دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: پدر حضرت خدیجه (س) از مردان و شخصیت‌های مشهور هستند و نامشان در تاریخ به عنوان شخصیتی بزرگ مطرح شده و چهار برادر و سه خواهر نیز داشتند که ثروت انبوهی به حضرت خدیجه (س) به ارث رسیده بود و خانه‌ای داشت که نزدیک به مسجد الحرام بود.

این استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه پیامبر (ص) پس از ازدواج با حضرت خدیجه (س) به خانه ایشان آمدند، افزود: متأسفانه جریان تند، غیر عقلانی و جاهلانه وهابیت که ضربه‌های بسیاری به تاریخ وارد ساختند این خانه را خراب کردند در حالی که این خانه وحی و مرکز ورود و آمدن ملائکه بود.

وی با بیان اینکه حضرت خدیجه (س) بیشترین زندگی را با پیامبر (ص) داشته است، تصریح کرد: در جامعه جاهلیت که از نظر اجتماعی منحط بودند حضرت خدیجه (س) به دنبال اعتقادات جاهلیت نرفتند و نور نبوت را در پیامبر (ص) دیدند.

حجت الاسلام رفیعی تصریح کرد: حضرت خدیجه (س) زیباترین زن زندگی زمان خود و کامل‌ترین از نظر عقل و خرد بود و تا ایشان در قید حیات بودند، پیامبر (ص) هیچ همسری اختیار نکرد و با مهر در کنار یکدیگر زندگی کردند.

وی ضمن انتقاد از آمار بالای طلاق در کشور افزود: متأسفانه معیارهای ازدواج در کشور مناسب نیست در حالی که چنانچه زن و مردم توانستند بر اساس معیارهای صحیح یکدیگر را انتخاب کنند هیچ‌گاه به بیماری و پیر شدن یکدیگر از هم سیر نمی‌شوند.

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی (ص) در خصوص ویژگی‌های حضرت خدیجه (س) تصریح کرد: اولین ویژگی حضرت خدیجه (س) سرعت و سبقت در کار خیر بود که در آیاتی از قرآن کریم نیز آمده که در کارهای مثبت سبقت بگیرید و حضرت خدیجه (س) نیز سبقت در اسلام داشت و یکی از مصادیق این آیات بود، دومین ویژگی ایشان پاکیزگی و طهارت است زیرا هیچ گاه گرفتار فرهنگ غلط جاهلی نشد.

وی ادامه داد: سومین ویژگی حضرت خدیجه (س) مهرورزی و مهربانی و چهارمین ویژگی مشاور اعظم پیامبر (ص) و پنجمین ویژگی ایشان صدیق امت بود.

حجت الاسلام رفیعی اضافه کرد: ویژگی ششم حضرت خدیجه (س) انتخاب آگاهانه، هفتم دفاع همه جانبه، هشتم ایثار و نهم عزم و اراده و حس هم نوعی و هم دردی و رسیدگی به فقرا و مستمندان بود.

منبع: الف

کلیدواژه: حجت الاسلام حضرت خدیجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، یکصد و نود و دومین جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور هشتم اردیبهشت ماه با حضور اعضای شورا در وزارت کشور برگزار شد.

در این جلسه به دنبال درخواست اتحادیه سازمان‌های حمل و نقل مسافری کشور در خصوص درخواست بازنگری در مشخصات خودروی برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی شهری و همچنین ضرورت تصویب مشخصات علائم ممیزه ناوگان حمل و نقل دانش‌آموزی با توجه به اصلاح آیین نامه اجرایی حمل و نقل دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه مورد زیر به تصویب رسید:

مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی

با توجه به تصویب ضوابط وسایل نقلیه برقی برای خدمت در ناوگان تاکسی شهری در جلسه یکصد و هشتاد و پنجم شورای عالی ترافیک شهرهای کشور، براساس توجیهات ارائه شده توسط اتحادیه مذکور با عنایت به نبود تجربه عملی قبلی از عملکرد خودروهای برقی و لزوم احتیاط در بهره برداری از آنها، اتحادیه حمل و نقل مسافری کشور با کمک پژوهشکده خودرو، سوخت و محیط زیست دانشگاه تهران ضمن بررسی مشخصات مصوب، پیشنهاد اصلاحی به شرح ذیل را که پس از طرح و بررسی بصورت ذیل مورد موافقت اعضای این شورای عالی قرار گرفت:

۱- خودروهای برقی معرفی شده باید شرایط اخذ شماره انتظامی برای خودروی شخصی را داشته باشند.

۲- خودروهای برقی معرفی شده باید سایر الزامات مربوط به خودروهای مناسب احتراقی موضوع مصوبات جلسات ۱۱۰ و ۱۸۱ و ۱۹۱ شورا را در خصوص ناوگان تاکسی شهری احراز نموده و در بحث ضوابط پیشران خودرو، مشخصات جدول ارائه شده ملاک عمل بوده و احراز انطباق شرایط خودرو با ضوابط مصوب از طریق دبیرخانه شورای عالی (با همکاری کمیته‌ فنی ذیربط و اتحادیه های ذیل سازمان شهرداری¬ها و دهیاری¬های کشور) صورت خواهد پذیرفت.

همچنین مقرر شد سقف تعداد ناوگان تاکسی برقی در هر شهر و تعداد پروانه صاده برای این نوع از ناوگان، متناسب با زیرساخت‌های ایجاد شده خصوصاً تعداد ایستگاه و رابط شارژ که از سوی شهرداری ذیربط به دبیرخانه شواری عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور اعلام می‌گردد، توسط این شورای عالی تعیین شود.

اعضای شورای عالی ترافیک بر ضرورت ارائه همه خدمات پشتیبانی این ناوگان توسط خودروسازان ذیربط خصوصاً باطری‌های بکار رفته، حداقل به مدت ۱۰سال از تاریخ واگذاری، تأکید کردند.

دیگر خبرها

  • نکاتی برای یافتن حلقه ازدواج مناسب از سایت زر
  • سیاست های دو گانه غربی در قبال مسئله اسرائیل غاصب و فلسطین
  • تعیین مشخصات خودرو برقی مناسب ناوگان تاکسیرانی
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • اوسمار: رفیعی مقصر ۴ گلی که از آلومینیوم خوردیم، نبود
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر
  • زن جوان خطاب به قاضی:اول یک روسری در ماشین همسرم پیدا کردم؛بعدا هم دیدم از مهد کودک یک دختر را بغل کرد و برد/ حالا هم طلاق می خواهم
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • ویژگی‌های «عملیات وعده صادق» چه بود؟