Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز، تلویزیون دولتی چین امروز دوشنبه سخنان «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا مبنی بر اینکه شیوع ویروس کرونا از آزمایشگاهی در چین بوده را «دیوانه‌وار و مسئولیت‌گریزانه» خواند و آن را محکوم کرد.

مایک پامپئو روز یکشنبه بار دیگر مدعی شد که دلایل متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد منشأ ویروس کرونا، آزمایشگاهی در ووهان چین بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه ادعاهایش گفت که چین اجازه ورود کارشناسان سازمان بهداشت جهانی به آزمایشگاه ووهان را نداده است.

دولت ایالات متحده به ریاست «دونالد ترامپ» در تلاش است چین را مسئول شیوع این بیماری همه‌گیر جهانی معرفی کند. این در حالی است که این فرضیه از سوی سازمان جهانی بهداشت، جامعه علمی و حتی بخش‌هایی از دولت خود آمریکا رد شده است.

تلویزیون دولتی چین با استناد به سخنان مدیر کل سازمان جهانی بهداشت و متخصصان مسائل علمی که گفته‌اند کرونا منشأ طبیعی دارد گفت: «پامپئو شرور در حال سم‌پراکنی و انتشار دروغ است.»

در ادامه این تحلیل آمده است: «این سخنان غیرعقلانی و نادرست از سوی سیاستمداران آمریکایی برای افراد بیشتر و بیشتری آشکار می‌کند که شاهدی در تأیید این ادعا وجود ندارد.»

تلویزیون دولتی چین همچنین گفت: «گفتن اینکه این ویروس از آزمایشگاهی در ووهان به بیرون درز کرد دروغ محض است. سیاستمداران آمریکایی به این دلیل که تلاش‌های خودشان برای جلوگیری از این بیماری گرفتاری ایجاد کرده دنبال راهی برای مقصر کردن دیگران هستند.»

ادعا‌های مقام‌های آمریکایی در حالی مطرح شده که جامعه اطلاعاتی آمریکا هم روز پنجشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ویروس کرونا به صورت طبیعی ایجاد شده و شواهدی از دخالت بشر در ساخت آن وجود ندارد.

دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا روز پنجشنبه تأکید کرد: «کل جامعه اطلاعاتی مستمراً اقدام به ارائه حمایت‌های حیاتی از سیاست‌سازان آمریکایی و افراد دخیل در مبارزه با این ویروس کرده است.»

در ادامه این بیانیه آمده است: «جامعه اطلاعاتی همچنین با جامعه علمی از این بحاظ که ویروس کووید-۱۹ ساخته دست بشر نیست یا در آن تغییر ژنتیکی صورت نگرفته هم‌نظر است.»

جامعه اطلاعاتی آمریکا تصریح کرده ارزیابی اطلاعات را برای تعیین نحوه شیوع این بیماری را ادامه خواهد داد: «جامعه اطلاعاتی بررسی‌های موشکافانه خود را برای تعیین اینکه شیوع این بیماری از طریق تماس با حیوانات آلوده ایجاد شده یا اینکه حاصل تصادف در یک آزمایشگاه در ووهان بوده ادامه خواهد داد.»

ساعاتی قبل‌تر رسانه‌های آمریکا گزارش دادند مقامات ارشد دولت آمریکا آژانس‌های جاسوسی این کشور را برای یافتن ارتباطی میان ویروس کرونا و آزمایشگاه‌های شهر «ووهان» تحت فشار قرار داده‌اند.

به نوشته روزنامه «نیویورک تایمز»، تحلیل‌گران اطلاعاتی آمریکا نگران هستند که فشار دولت برای اثبات فرضیه مطرح شده از سوی «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا مبنی بر این‌که ویروس کرونا در آزمایشگاه‌های چین ساخته شده است، می‌تواند اقدامی خطرناک باشد.

این تحلیل‌گران می‌گویند چنین تلاشی می‌تواند ارزیابی‌های مربوط به خاستگاه این ویروس را به انحراف کشانده و از آن به‌عنوان سلاحی سیاسی جهت افزایش تنش با چین استفاده شود.

اغلب نهاد‌های اطلاعاتی آمریکا در این خصوص که شواهد قابل اتکایی برای منشاء آزمایشگاهی ویروس کرونا وجود داشته باشد تردید دارند. از سوی دیگر دانشمندانی که ماده ژنتیکی این ویروس را مورد مطالعه قرار داده‌اند می‌گویند به احتمال زیاد این بیماری خاستگاه حیوانی دارد.

انتهای پیام/

104 / 361 مایک پامپئو کرونا کووید 19 نزاع آمریکا و چین مبارزه با کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مایک پامپئو کرونا کووید 19 نزاع آمریکا و چین مبارزه با کرونا اطلاعاتی آمریکا جامعه اطلاعاتی ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۵۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • برگزاری نخستین کنگره شهدای جامعه اطلاعاتی هرمزگان در بندرعباس
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • ستاره پی‌اس‌جی: رونالدو من را دیوانه خودش کرد
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • منشأ گرد‌و‌غبار امروز خوزستان مشخص شد
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت