Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@23:29:20 GMT

چگونه فلسفه کگور را بخوانیم؟

تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۳۸۳۸۱

چگونه فلسفه کگور را بخوانیم؟

سورن کیرکگور، در سال ۱۸۱۳ در شهر کپنهاگ کشور دانمارک، متولد شد و در سال ۱۸۵۵ در همین شهر درگذشت. کگور، یکی از فیلسوفان معتقد مسیحی به شمار می‌آید که به خاطر فلسفه و نگاه ایمان گرایانه اش به دین، بارها از سوی کلیسا مورد هجوم قرار گرفت، وی در طول عمر ۴۲ ساله خود ۵۶ کتاب تألیف کرد که از این نظر یکی از پرکارترین فیلسوفان به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب کیرکگور، کتاب دیگری از مجموعه راهنمای سرگشتگان است که در هفت فصل به تشریح تفکر این فیلسوف می‌پردازد. فصل اول این کتاب، به زندگی و آثار کگور می‌پردازد و در فصل های بعدی به دیدگاه انتقادی کگور به فلسفه هگل، حقیقت مسیحیت، زیبایی شناسی، اخلاق، دین، مساله گناه و ناامیدی می‌پردازد.

در ادامه با طرح مساله ابراهیم (ع) و قربانی فرزند، مساله ایمان فراسوی عقل را تحلیل می‌کند و فصل آخر نیز به پارادوکس‌های مسیحیت اختصاص دارد و پاسخی به این سوال می‌دهد که چگونه می‌توان حقیقت را آموخت؟، فصل‌های این کتاب هر کدام به طور مستقل نیز می‌تواند درباره اثر خاصی از کگور مورد مطالعه و بررسی قرار بگیرد.

این کتاب به بیانی ساده تلاش می‌کند با توضیح مهم‌ترین مفاهیم در اندیشه کیرکگور، به درک بهتر این فیلسوف کمک کند و به بیانی ساده‌تر، نظریات او را شرح بدهد.

کتاب کیرکگور، نوشته کلر کارلایل، با ترجمه محمدهادی حاجی‌بیگلو در ۲۲۶ صفحه توسط نشر علمی و فرهنگی به چاپ رسیده است.

برچسب‌ها فلسفه اندیشه کتاب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فلسفه اندیشه کتاب فلسفه اندیشه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا و نامزد فعلی انتخابات ریاست جمهوری پیش رو طرحی را برای حل مسالمت آمیز اوکراین تدوین کرده است.

براساس گزارش دیلی تلگراف، رئیس جمهور سابق آمریکا تا زمان انتخابات طرح خود درباره اوکراین را علنی نخواهد کرد.

پیشتر ترامپ در پایان ماه آوریل در مصاحبه‌ای با تایم گفته بود که در صورت انتخاب شدن به اوکراین کمکی نخواهد کرد مگر اینکه اروپا وارد عمل شود. «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفته بود: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت‌های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه گذشته بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت‌های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این در حالی است که وادیم اسکپتسکی معاون رئیس کل اطلاعات وزارت دفاع اوکراین از سقوط قریب الوقوع شهر راهبردی این کشور به دست روس‌ها خبر داد.

وی افزود: سقوط شهر راهبردی جاسوف یار به دست نیروهای ارتش روسیه حتمی است.

این مقام اوکراینی با اشاره به تنگایی که نیروهای این کشور در ارتفاعات شهر چاسوف یار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند از سقوط این شهر مشابه شهر آودیواکا در آینده نزدیک خبر داد.

وی به اهمیت راهبردی این شهر برای نیروهای اوکراینی اشاره کرد و گفت: تسلط روس‌ها بر این شهر راه برای تسلط آنها بر شهرهای بزرگ در دونتسک هموار خواهد کرد.

این درحالی است که پیش از این الکساندر سیرسکی فرمانده ارتش اوکراین از اوضاع سخت نیروهای این کشور در خطوط نبرد خبر داده بود.

سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه هفته گذشته اعلام کرده بود که نیروهای روسی در حال حاضر ابتکار عمل را در جبهه‌ها در دست دارند.

طی روزهای گذشته روس‌ها بر بردیچی، بوگدانوفکا، نوومیخلوفکا، سیمینوفکا و پرفومایسکو مسلط شده‌اند.

کد خبر 6096075

دیگر خبرها

  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • مجتهدی فلسفه غرب را در بستر تاریخ غربی و ایران آموزش می‌داد
  • مطهری: فلسفه فوتبال ما تهاجمی است
  • هستی گهواره من/ اضطراب مرگ معنا بخش زندگی / گریز از مرگ با مد و دفن شدن در نقش اجتماعی
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • ۳ مساله تاثیر گذار بر تحولات منطقه
  • طرح ترامپ برای حل مساله اوکراین