Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محمد اشرف غنی رییس جمهوری افغانستان دیروز از طریق ویدئو کنفرانس با گروه تماس کشورهای عضو جنبش عدم تعهد بر هماهنگی بیشتر برای مقابله با ویروس کرونا تأکید کردند. تاریخ انتشار: 09:21 - 16 ارديبهشت 1399 - کد خبر: ۶۱۸۱۴۰

خبرگزاری میزان - طبق اعلام دفتر مطبوعاتی ریاست جمهوری افغانستان، که این کنفرانس ویدئویی، ابتکار الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان برگزار و در آن شماری رهبران عضو این جنبش سخنرانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اف در این نشست از کشورهای عضو جنبش عدم تعهد خواست تا در هماهنگی، همبستگی و اتحاد با چالش های ناشی از ویروس کرونا مبارزه کنند و تلاش های خود را در این رابطه منسجم سازند.

وی همچنان از اقدام های دولت باکو در راستای مقابله با ویروس کرونا یاد آوری کرد و افزود که بینن کشورهای عضو جنبش عدم تعهد نسبت به هر زمان دیگر همبستگی و اتحاد بخاطر فایق آمدن با این چالش، محسوس است.

همچنین آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از ابتکار کشورهای عضو جنبش عدم تعهد بخاطر برگزاری این نشست قدردانی کرد و گفت: کوید ۱۹ زندگی میلیون ها انسان را در جهان آسیب رسانیده و برای مقابله با آن به تلاش های هماهنگ در سطح جهان نیاز است .

وی با یادآوری اینکه سازمان بهداشت جهانی با تمام کشورها بخاطر مقابله با ویروس کرونا کار می کند، از جهانیان خواست تا مشکلات اجتماعی و اقتصادی خود را مدیریت کنند.

رییس کمیسیون اتحادیه اروپا نیز در قالب ویدئو کنفرانس سخنرانی کرد و درباره بسیج و هماهنگ کردن تلاش های جهان در امر مبارزه با ویروس کرونا و همکاری این اتحادیه برای مقابله با آن گفت.

اشرف غنی رییس جمهوری افغانستان هم در این نشست گفت که پیامدهای منفی ویروس کرونا برای جهان به ویژه کشورهای جنبش عدم تعهد نیازمند پاسخ جمعی و قوی از طریق تلاش های مشترک، پذیرش سختی ها، ترویج روحیه هبستگی و راهبرد مبتنی بر همکاری در سطح منطقه ای و بین المللی است .

وی ادامه داد که برای محافظت از دستاوردهای جمعی جنبش عدم تعهد در راستای مبارزه با فقر، گرسنگی، محرومیت، نابرابری و بی‌ثباتی باید اراده قوی داشته باشیم.

رییس جمهوری افغانستان درباره مبارزه با این ویروس در کشورش گفت که مشورت ها ما را قادر می کند که آسیب پذیری های جامعه خود را تشخیص و انتظارات شهروندان خود را که از دولت‌ها دارند، بدانیم.

بیشتر بخوانید: نتیجه تست کرونای اشرف غنی و همسرش منفی اعلام شد شورای امنیت ملی افغانستان اعلام کرد: مرز افغانستان و ایران باز شد
۸۰ درصد مبتلایان به کرونا بهبود می‌ یابند کرونا مرز پاکستان و افغانستان را هم بست

غنی از کمک های جهانی و منطقه‌ای به افغانستان تقدیر کرد و ادامه داد: تمام توجه خود را بر تلاش‌ها برای مقابله با مرحله احتمالی گسترش و به تعقیب آن مراحل آرامش و بازگشت به وضعیت عادی، متمرکز کردیم .

رییس جمهوری افغانستان گفت که مردم کشورش آسیب زیادی از جنگ ۴۰ ساله نیابتی متحمل شده اند، می خواهند کشور شان به بستر همکاری های منطقه‌ای و بین المللی بدل شود.

انتهای پیام/

ایرنا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا اشرف غنی ویروس کرونا رییس جمهوری افغانستان رییس جمهوری افغانستان اشرف غنی افغانستان کشورهای عضو جنبش عدم تعهد رییس جمهوری افغانستان برای مقابله ویروس کرونا اشرف غنی تلاش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود

به گزارش خبرنگار مهر، پورنچای دانویواتانا، روز دوشنبه در آئین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با بیان اینکه خرسندم که توانستم به‌عنوان رئیس ACD در این کنفرانس شرکت کنم، اظهار داشت: از تمام کسانی که فرصتی را فراهم کردند که این جلسه برگزار شود، بسیار سپاسگزارم.

وی با اشاره به برگزاری نخستین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو ACD در سال ۲۰۲۱ در کشور ترکیه افزود: این مجمع توسط اتحادیه اتاق‌های بازرگانی در ترکیه با عنوانTOBBبرگزار شد که در پایان نیاز به گسترش چنین اجلاس‌هایی برای رسیدن به توافق مورد تأکید قرار گرفت.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا ادامه داد: برای‌آنکه بتوانیم گفتگوها را بین ۳۵ کشورACDو همچنین گفتگوهای میان منطقه‌ای را با یکدیگر ادامه دهیم، برگزاری چنین اجلاسی مؤثر است.

وی با تاکید بر اینکه ما از لحاظ ارتباطات برای ایجاد استانداردها و قوانین باید در موضوع سرمایه‌گذاری، اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا با یکدیگر تبادلات بیشتری داشته باشیم، گفت: در این مسیر موضوعات گوناگونی وجود دارد و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم است.

دبیرکل مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا با بیان اینکه احتمال دارد، جلسه بعدی اجلاس در کشور قطر برگزار شود، اظهار داشت: غیر از اینکه علاقه‌مند هستم که چنین جلساتی تداوم داشته باشد، همچنین می‌خواهیم که افراد دست‌اندرکار به مشکلاتی که در این موضوع وجود دارد به‌صورت عمیق فکر کنند تا بتوانیم با همکاری‌ها مشکلات را برطرف کنیم.

پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی آمادگی خود را به‌عنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب شوند در نهایت می‌توانیم به اجماع برسیم.

وی خاطرنشان کرد: باید بتوانیم همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین مجمع‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین نیاز است که نتایج توافقات به‌صورت گزارش به ACDارائه شود و از طریق بهبود شرایط مشکلات را برطرف کنیم تا در مسیر توسعه پیشرفت داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، اصفهان دهم تا دوازدهم اردیبهشت میزبان دومین اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD است.

از اعضای مجمع گفتگوی همکاری آسیا، نمایندگان کشورهای چین، عربستان، ترکیه، امارات، برونئی، پاکستان، قطر، تایلند، قرقیزستان، بنگلادش، فیلیپین، مالزی، تاجیکستان، افغانستان و فلسطین در این اجلاس دو روزه در اصفهان حضور یافتند.

مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سیریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092223

دیگر خبرها

  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • نتایج نشست مشترک جنبش فتح و حماس در چین چه شد؟
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • آمادگی مشترک پلیس راه، هلال احمر، اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اورژانس شهرستان تکاب برای مقابله با حوادث غیر مترقبه
  • موضوعات مشترک کشورهای عضو ACD پیگیری شود
  • خیزش دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی ظرفیت جهانی شدن دارد
  • خروج رهبران حماس از غزه در چارچوب توافق آتش‌بس صحت ندارد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟