Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان با بیان اینکه مشکل کمبود شکر در بازار به مشکل بسته بندی آن برمی گردد، گفت: برای رفع این مشکل فروشگاه های بزرگ که از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارند، شکر را با رعایت کامل مسائل بهداشتی به صورت فله ای توزیع کنند تا این مشکل برطرف و در اسرع وقت ظرفیت بسته بندی شکر بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسن قاضی عسگر در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص جلسه عصر گذشته (دوشنبه) تنظیم بازار استان، اظهار کرد: پیش از ماه رمضان قرار شد توزیع برنج و شکر از طریق شبکه رهتاب انجام شود با این وجود در توزیع شکر با برخی مشکلات مواجه هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکل کمبود شکر در بازار به مشکل بسته بندی آن برمی گردد، گفت: قرار شد برای رفع این مشکل فروشگاه های بزرگ که از لحاظ بهداشتی مشکلی ندارند، شکر را با رعایت کامل مسائل بهداشتی به صورت فله ای توزیع کنند تا این مشکل برطرف و در اسرع وقت ظرفیت بسته بندی شکر بیشتر شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ابرازامیدواری کرد؛ در روزهای آینده مشکل توزیع شکر در اصفهان برطرف شود.

وی با اشاره به اینکه بهره گیری از شبکه رهتاب یکی مدرن ترین تکنولوژی های توزیع در ایران است، اظهار کرد: این شبکه را توانسته ایم با مشارکت بخش خصوصی، شهرک علمی تحقیقاتی و دانشگاه صنعتی اصفهان عملیاتی کنیم و امیدواریم مشکل توزیع کالاهای اساسی به این شکل حل شود.

قاضی عسگر در خصوص مشکلات مرغداران و ضرورت حمایت از تولیدکنندگان مرغ، گفت: با وجودی که هزینه تمام شده تولید مرغ افزایش یافته، اما مرغ با قیمت پایینی در بازار عرضه می شود، اما با تدابیر جلسه روز گذشته قرار شد مرغ با قیمت تنظیم بازار آن یعنی ۱۲ هزار و ۹۰۰ تومان توزیع شود، البته اکنون مرغ با زیر این قیمت فروخته می شود.

وی همچنین در خصوص افزایش قیمت لیموترش و کمبود آن در بازار، توضیح داد: متاسفانه وضعیت تنظیم بازار این محصول در اصفهان خوب نیست بنابراین قرار شد با ورود برخی مغازه های آبلیموگیری و تعزیرات مشکل کمبود و افزایش قیمت لیموترش برطرف شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان ادامه داد: در حال حاضر مغازه ای در اصفهان راه اندازی شده که قرار است لیموترش را با نرخ ۱۸ هزار تومان تحویل خریداران دهد و از سوی دیگر مسئولان امر قرار است به طور مستقیم با تولیدکنندگان و توزیع کنندگان لیمو در جهرم ارتباط برقرار کرده و به طور مستقیم این محصول را به اصفهان وارد کنند.

وی در خصوص تنظیم بازار برنج و افزایش قیمت برنج ایرانی در بازار، تاکید کرد: برنج ایرانی در حوزه تنظیم بازار نیست و عرضه و تقاضا بازار، قیمت آن را تعیین می کند و تنها برنج جی تی سی یا همان ۱۱۲۱ در حوزه تنظیم بازار است که دولت با ارز ۴۲۰۰ آن را وارد و توزیع می کند که قیمت یک کیسه آن باید کمتر از ۸۰ هزار تومان باشد.

قاضی عسگر تاکید کرد: اگر برنج وارداتی با قیمتی بالاتر از ۸۰ هزار تومان توزیع شود مردم باید موارد به سامانه ۱۲۴ سازمان صمت، یا ۱۳۵ تعزیرات و یا ۱۱۱ استانداری گزارش دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شکر ليموترش مرغ برنج ستاد تنظيم بازار تنظیم بازار هزار تومان قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند

مصطفی مطورزاده منتخب مردم خرمشهر در گفتگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز از خرمشهر با انتقاد از کمبود شدید امکانات اورژانسی در این شهرستان اظهار کرد: کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند و شهری مثل خرمشهر با این‌همه مراجعات زائر و میهمان در طول سال بمناسبت‌های مختلف، اربعین حسینی و راهیان نور تنها دو آمبولانس سالم دارد.

وی خاطرنشان کرد: گر چه تامین آمبولانس وظیفه وزارت بهداشت است اما دستگاه‌های مختلف و شرکت‌های فعال با حجم بالای تردد و نیروی انسانی همچون نفت‌وگاز اروندان و نیشکر نیز بایستی برای تامین آمبولانس به شهر کمک کنند.

مطورزاده تصریح کرد: طبق استاندارد بایستی بعد از تماس شهروند ۸ و نیم دقیقه بعد آمبولانس در محل حضور پیدا کند اما الان به دلیل کمبود آمبولانس مردم مدتها منتظر می‌مانند که غیر قابل قبول است.

وی از تماس کنفرانسی با معاون وزیر بهداشت و همچنین مدیرعامل اورژانس کشور برای رفع این مشکل خبر داد و گفت: خوشبختانه علاوه بر قول تامین چند دستگاه آمبولانس در آینده، مقرر شد فعلا برای رفع موقت این مشکل دو آمبولانس بصورت امانی به خرمشهر منتقل شود تا مشکل کمبود آمبولانس در اورژانس این شهر تا حدودی مرتفع شود.

خبرنگار: سیده صدیقه موسوی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228403 برچسب‌ها سازمان اورژانس کشور وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان