Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی از ارائه لایحه حمایت از مجمع شهرداران آسیایی به صحن علنی شورای شهر تهران خبر داد.

گشتاسب مظفری دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی(AMF) در گفت‌وگو با خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، گفت: مجمع شهرداران آسیایی یک سازمان غیر دولتی و غیر انتفاعی بین المللی در چارچوب سیاست خارجی کلان جمهوری اسلامی ایران مبنی بر استفاده از ظرفیت های نهاد های غیر دولتی و شهرداریها، تقویت دیپلماسی عمومی و نیز ارتقای روابط و همکاری ها با کشورها، پایتخت ها و کلان شهرهای آسیایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این مجمع در سال 2008 میلادی با ابتکار و پیشنهاد شهرداری تهران و حمایت بیش از 80 نفر از شهرداران و مقامات ارشد از شهرهای آسیایی و همزمان با اجلاس پارلمان های آسیایی (APA) در تهران پایه گذاری و دبیرخانه دایمی این سازمان بین المللی در تهران مستقر شده است.

مظفری ادامه داد: یکی از اهداف مورد پیگیری مجمع شهرداران آسیایی تقویت همگرایی آسیایی و توسعه ارتباطات و همکاری های فنی، تخصصی، اقتصادی و فرهنگی میان شهرها و مدیران شهری آسیایی است.

دبیر کل مجمع شهرداران آسیایی تصریح کرد: تاکنون 5 دوره اجلاس موفق شهرداران آسیایی را با محوریت مدیریت شهری و با حضور شهرداران و مقامات شهری از سراسر آسیا در شهرهای تهران، استانبول، بانکوک، هایکو و غازینتپ برگزار شده است.

وی با اشاره به این مطلب که در این سازمان 7 کمیته و شبکه همکاری تخصصی در حوزه های حمل و نقل عمومی و ترافیک، تاب آوری شهرها، زیست پذیری شهرها، شهرهای هوشمند، گردشگری شهری، موضوعات و مسائل زنان در شهرها و مدیریت شهری، پارلمان ها، شوراها و انجمن های شهری فعال است گفت: فرآیند تبادل اطلاعات، دانش و تجارب میان شهرهای آسیایی توسط این سازمان تسهیل شده و این همکاری ها به ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و نیز تحقق مدیریت شهری و حکمروایی مناسب در شهرهای عضو منجر می شود.

مظفری گفت: مجمع شهرداران آسیایی همزمان با پیش آمدن بحران و همه گیری جهانی ویروس کرونا، اقداماتی را در خصوص همکاری و اشتراک مساعی با سایر سازمان های بین الملی برای مقابله با بحران انجام داد که شرکت در نشست های مجازی تبادل دیدگاه ها و تجارب، به اشتراک گذاری تجربیات شهرهای آسیایی در چارچوب شبکه همکاری کلان شهرهای مهم جهان و برنامه اسکان بشر سازمان ملل متحد برای مقابله با این بحران و نیز جلب کمک های بهداشتی برای برخی از شهرهای ایرانی عضو این تشکل بخشی از این اقدامات بوده است.

وی تصریح کرد: شهرداری و شورای شهر تهران تاکنون میزبان شایسته ای برای این سازمان بوده و همراهی و حمایت خوبی نشان داده ولی در عین حال بر اساس عرف و رویه های متداول بین المللی، لازم است حضور، مشارکت و تاثیر گذاری تهران به عنوان میزبان مقر دائمی این سازمان بسیار قویتر و پر رنگ تر باشد.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی گفت: در همین راستا لایحه ای آماده شده و بناست به زودی به شورای اسلامی شهر تهران تقدیم شود که بر اساس آن به شهرداری اجازه داده خواهد شد که حمایت های سیاسی، قانونی و مالی لازم را برای تقویت بیشتر جایگاه و ارتقای برنامه های این سازمان، اعمال کند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهرداری تهران تهران سازمان ملل مجمع شهرداران آسیایی شهرهای آسیایی شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم حمایت شوراها از شهرداران/ نفوذ از بیرون سبب ایحاد اختلاف در شورا می‌شود

استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه نفوذ از بیرون باعت اختلاف در شورا می‌شود گفت: از شوراها انتظار داریم که علاوه بر نظارت بر فعالیت و برنامه‌های شهرداران، از آن‌ها حمایت کنند نه اینکه در کار شهرداران سنگ‌اندازی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی‌اکبر حسینی‌محراب امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش ملی شوراها ضمن تبریک روز شوراها اظهار کرد: شوراها سابقه دیرینه‌ای در کشورمان داشته و نشان‌دهنده حضور مردم در صحنه‌های مختلف است؛ بنابراین باید به نحو احسن و با کار صالح از شوراها پاسداری کرد، شوراها بهترین امین و طرف مشورت مدیران، بهترین اتاق فکر برای مسئولان بوده و می‌توانند یار بخش اجرایی باشند البته باید توانایی خود را برای راه‌اندازی مراکز اندیشه‌ورز نشان دهند.

وی افزود: شوراها باید نمادهای دینی و ارزشی ملی و قرآنی ما را در شهرها و روستاها متبلور کنند به گونه‌ای که وقتی وارد شهر یا روستایی شویم، نمادهایی از فرهنگ دینی و ملی ما نمایان و چهره‌های بزرگ عشایر و طوایف دیده شود، اگر نمادهای ارزشی استان را به خوبی نمادین نکنیم، فرهنگ اصیل استان توسط بیگانگان به مردم تشریح داده می‌شود. شوراها باید نیازهای جامعه به ویژه تردد افراد معلول را در سطح شهر و اماکن عمومی برقرار کنند.

استاندار خوزستان با تاکید بر احداث پارک بانوان در شهرهای استان، خاطرنشان کرد: این اقدام سبب می‌شود تا دختران و خواهران ما به راحتی تردد کرده و اوقات فراغت خود را طی کنند همچنین انتظار داریم که حتی یک نفر مرد در پارک‌های بانوان نباشد، در صورتی حرکت ما اثرگذار خواهد بود که به معنویت و فضل خدا توجه کنیم و ما باید مشکلات خود را با توسل به ائمه و انسجام و همبستگی برطرف کنیم‌.

حسنی محراب ادامه داد: از شوراها انتظار داریم علاوه بر نظارت بر فعالیت و برنامه‌های شهرداران، از آنها حمایت کنند نه اینکه در کار شهرداران سنگ اندازی کنند؟ شورایی نمونه بوده که کمترین تغییرات مدیریتی را داشته و یک کار اثرگذار انجام دهد.

وی تاکید کرد: اگر نیت اصلی شوراها خدمت به مردم باشد دیدگاه‌ها و سلیقه‌های مختلف، هیچ مشکلی در کار آنها ایجاد نمی‌کند؛ همه ما سرباز انقلاب بوده و باید کاری کنیم که تمام ابعاد دژ جمهوری اسلامی با هم رشد کنند، نباید اختلاف بین اعضای شوراها نمود پیدا کند که متأسفانه در برخی از شهرهای ما رنگ و بوی بدی پیدا کرده است.

استاندار خوزستان تصریح کرد: اعضای شورا متعلق به تمام مردم بوده و همه جمعیت آن منطقه را باید در نظر بگیرند نه اینکه متوجه یک حزب و جریان خاصی باشند همچنین قومیت گرایی و اختلاف را کنار گذاشته چرا که رمز بدبختی و عقب ماندگی است، نفوذ از بیرون باعث اختلاف در بین شوراها می‌شود لذا اتحاد و وحدت باید مورد توجه باشد و اعضای شورا اگر به یک جریان و باندی گرایش داشته باشند مقبولیت خود را در بین مردم را از دست می‌دهند.

حسینی محراب گفت: شوراها نباید در امور اجرایی مدیریت شهری دخالت کنند زیرا باعث تعلل در کارها شده و یک آسیب است؛ کار شوراها نظارت بر روند کاری شهرداران است و نباید دخالت بیشتری داشته باشند همچنین قانون گریزی و توجیه قانون یکی از آفت‌های شورا است.

وی با اشاره به فعالیت شورا در بحث جهاد تبیین افزود: در یک سال باقیمانده باید رضایت خدا را در نظر گرفته و یک کار ماندگار انجام دهیم تا در اذهان ماندگار شود و همچنین باید ورودی‌های شهر و روستا اصلاح و چهره شهر تغییر کند.

کد خبر 748788

دیگر خبرها

  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • پیگیری لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران
  • لزوم حمایت شوراها از شهرداران/ نفوذ از بیرون سبب ایحاد اختلاف در شورا می‌شود
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • شهرداران از مصائب شهری با استاندار سخن گفتند
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد
  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست
  • هوای هیچ شهری امروز آلوده نیست / شاخص کیفی ۲۲ شهر سالم و پاک ثبت شد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی