Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری حضرت علی(ع) گفت: مانند دوران هشت سالهء جنگ تحمیلی با تمام توان برای ریشه‌کنی کامل کورنا و سلامتی مردم عزیزمان مبارزه می‌کنیم. 

«روح‌الله اسدی» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز با بیان نقش اثرگذار کانون‌های مساجد در عبور از بحران‌ها، گفت: چنانچه در بلایای طبیعی و حوادثی چون سیل و زلزله بچه‌های مسجدی با تمام توان از اقصی نقاط کشور به کمک مردم مصیبت زده می‌شتابند؛ اکنون نیز در مقابله با کورنا شاهد مشارکت بالای گروه‌های جهادی به ویژه کانون‌های فرهنگی هنری مساجد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر مسئول کانون فرهنگی هنری حضرت علی(ع) روستای کنزه‌رود از توابع شهرستان خداآفرین در تکمیل سخنان خود با اشاره به جمعیت ۵۰۰ نفری روستا و مسافر پذیر بودن آن افزود: با شیوع ویروس کورنا در کشور و خطر ابتلاء اهالی با همکاری دهیاری تصمیم گرفتیم یک سری اقدامات پیشگیرانه در این راستا زیر نظر کارشناس مرکز بهداشت انجام دهیم که اولین اقدام آن توجیه سرپرستان خانوارها در رعایت نکات ضروری بهداشتی بود.

 

وی در بخش بعدی سخنان خود با تاکید به ضرورت رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده گفت: متاسفانه متوجه شدیم عده‌ای از اهالی مقیم مرکز در روزهای آخر سال از ترس ابتلاء به کورنا و سخت‌تر شدن شرایط زندگی در پایتخت، شبانه به کنزه‌رود مراجعت کرده‌ و موجب نگرانی دیگر ساکنین شده‌اند که با ابتکار بچه‌های کانون حضرت علی(ع) تصمیم گرفتیم تمامی مسائل مورد نیاز این چند خانواده اعم از خرید و تهیه اقلام ضروری زندگی را خودمان بر عهده بگیریم و ایشان ۲ هفته در ویلاهای خود قرنطینه شوند.

 

اسدی با اظهار تشکر از همکاری صمیمانه تمام اهالی کنزه‌رود در حل این مشکل اضافه کرد: برای اطمینان خاطر اهالی روستا و جلوگیری از خطر احتمالی شیوع کورنا به کمک ۷ نفر از فعالان کانون حضرت علی(ع) و با هزینهء کمک‌های مردمی، تمامی معابر و اماکن عمومی و نیز خودروهایی که از تهران آمده بودند با مواد استاندارد ضدعفونی و گندزدایی شد که تاکنون نیز این کار به صورت هفته‌ای یک‌بار انجام می‌شود.

 

او در پایان مصاحبه با ابراز خرسندی از اثرگذار بودن این اقدامات، گفت: همپای دیگر اقشار ملت در لبیک به فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی ویژه به معیشت اقشار آسیب پذیر؛ تصمیم داریم هزینه افطاری اهالی روستا و مراسمات مذهبی مسجد را طی چند روز آینده جمع‌آوری کرده و در قالب رزمایش کمک مومنانه با تهیهء بسته‌های معیشتی به دست خانواده‌های نیازمند برسانیم.

پایان پیام/697

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کورنا کورنا حضرت علی ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس

به گزارش خبرنگار مهر سردار مهدی حاجیان در مراسم افتتاحیه نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه که شامگاه سه شنبه برگزار شد، با ابراز خرسندی از ایجاد مدرسه طرح ترافیک کرمانشاه اظهار کرد: موضوع ترافیک یک موضوع اجتماعی است که اگر فرهنگ آن را رعایت نکنیم با مشکلاتی روبرو خواهیم شد.

وی ادامه داد: فرهنگ ترافیک جزو آن دسته از مسائلی است که اگر از همان سنین ابتدایی آموزش‌های لازم در خصوص آن ارائه شود فرد در بزرگسالی می‌آموزد که در هر شرایطی ملزم به رعایت قوانین و دستورالعمل‌های مربوط به حوزه رانندگی است.

سردار حاجیان با اشاره به فوت ۴۸۵ نفر در سوانح رانندگی سال گذشته در جاده‌های درون و برون شهری استان کرمانشاه، خاطرنشان کرد: در این حوادث همچنین بیش از ۵۱۰۰ نفر هم زخمی شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمانشاه یاداوری کرد: سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۵۰ فقره تصادف خسارتی نیز در راه‌های درون و برون شهری کرمانشاه به وقوع پیوست تا جدی تر از همیشه به فکر رفع نواقص و کاهش سوانح رانندگی باشیم.

وی با اشاره به نقش بسیار مهم مردم، دانش آموزان و خانواده‌های آنان برای کاهش سوانح رانندگی گفت: ایجاد مدرسه طرح ترافیکی و آموزش دانش آموزان قطعاً کمک خواهد کرد که در سال‌های آتی شاهد کاهش معنادار تصادفات و در عین حال افزایش فرهنگ ترافیکی در استان باشیم.

سردار حاجیان در پایان از همراهی اداره کل آموزش و پرورش و شهرداری برای کمک به پلیس در اجرای مدرسه طرح ترافیک قدردانی کرد و گفت: این اقدام حرکت جدیدی در سطح کشور محسوب می‌شود و قطعاً نتایج آن باعث جلوگیری از بسیاری آسیب‌ها از جمله کاهش سوانح رانندگی خواهد شد.

کد خبر 6099987

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • مصائب روستای سوخته؛ این‌بار ماشین آتش‌نشانی آب داشت، اما نیرو نه!
  • ابتکار شهرداری سمنان برای تقویت گردشگری جاده ابریشم ایران
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • ابتکار عمل گمرک و ارتقا وضعیت دولت در شاخص شفافیت
  • ماشین آتش‌نشانی آب داشت، اما نیرو نداشت؛ روایت بازماندگان روستای سوخته
  • آغاز به کار نخستین مدرسه ترافیک کشور در کرمانشاه با ابتکار پلیس
  • بهره مندی۵۰۰ نفر از اهالی روستای فیروزآباد شهرستان چهاربرج از خدمات درمان تخصصی جمعیت هلال احمر
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • فیلم| ابتکار جالب شهروندان اسپانیایی در جهت حمایت و همبستگی با فلسطین و مردم غزه