Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ۲۶ اسفند ماه به دلیل شیوع بیماری کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا مراکز تعویض پلاک را بخاطر تجمع زیاد مردم تعطیل اعلام کرد چراکه میانگین ۱۶ هزار مراجعه‌کننده در سراسر کشور داریم.

وی افزود: این تعداد رقم کمی نیست و ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کردند باید مراکز تعویض پلاک تعطیل شوند چراکه مراجعه و ازدحام این حجم از افراد در کنار هم می‌توانست خطرناک باشد و کشور را در وضعیت بدی از این بیماری قرار دهد، در نهایت یکسری پروتکل‌های بهداشتی را اواخر فروردین ماه به ما ابلاغ کردند و از ۶ اردیبهشت به ما اجازه دادند مراکز تعویض پلاک را بازگشایی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ادامه داد: با وجود اینکه مراکز تعویض پلاک ۴۰ روزه تعطیلی داشتند اما ۸/۳ درصد افزایش مراجعه‌کنندگان به مراکز را از ابتدای سال تا کنون داشتیم، البته این افزایش به دلیل مراجعه زیاد مردم است نه بخاطر اضافه شدن تعداد خودروها.

کد خبر 4917055 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: علی محمدی تعویض پلاک پلیس راهور ویروس کرونا ویروس کرونا وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران کمیته امداد امام خمینی روز معلم قوه قضاییه ماه مبارك رمضان سیدابراهیم رئیسی آموزش مکمل شیوع کرونا شهر تهران محسن حاجی میرزایی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی مراکز تعویض پلاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران

حجت الاسلام موسوی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با بیان اینکه ۲۲ مرکز مهر خانواده در استان درحال فعالیت هستند، گفت:مرکز مهر خانواده دراستان‌ها راه اندازی شد تا ملاقات والدین با فرزندان در محیط امن و آرام انجام شود و کودکان با احساس راحتی و امنیت بتوانند با آزادی بیشتری با والدین خود ارتباط برقرار کنند.

او افزود: ۴۲۲ فقره پرونده به این مرکز در سال گذشته وارد شد وتعداد ملاقات‌های انجام شده والدین با فرزندان در سال گذشته ۲ هزارو ۳۴۳ مورد بوده است.

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مازندران همچنین به فعالیت مراکز مشاوره خانواده قوه قضاییه در استان اشاره کرد و گفت: ارجاع پرونده‌ها به این مراکز راه مفیدی در کاهش ورودی پرونده‌های طلاق به دادگستری استان مازندران است و بی شک مراکز مشاوره خانواده می‌توانند در کنار نهاد‌های مردمی در کاهش آمار طلاق مفید و موثر باشند.

حجت الاسلام موسوی افزود: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴ هزارو ۴۱۴ فقره پرونده از محاکم دادگستری استان به مراکز مشاوره خانواده ارجاع شده است و تعداد ۱۲۳ هزارو ۴۵۹ فقره مورد بررسی قرارگرفت و از این تعداد ۲ هزار و ۸۹۵ فقره پرونده منجر به سازش شده است که شامل ۲۳ درصد از پرونده‌های طلاق بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • کاهش ۸ درصدی مراجعین نزاع در استان اردبیل
  • کاهش ۸ درصدی مراجعان درگیری به پزشکی قانونی اردبیل
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • مراجعه ۱۳ هزار اردبیلی با ادعای نزاع به مراکز پزشکی قانونی
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • هشدار به برگزار کنندگان لایوهای غیر اخلاقی در اینستاگرام | پلیس: ۱۷۶۵ پیج مجرمانه شناسایی شد
  • طرح عملیاتی پلیس برای برخورد با تولید کنندگان محتوای مبتذل
  • سامانه بارشی مجدد دوشنبه در اصفهان فعال می‌شود
  • ۵۸ درصد از مراجعه کنندگان به مرکز مشاوره شهرداری خمین زنان هستند