Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح بسیج ملی مقابله با کرونا یکی از دستاوردهای بزرگ در این بحران بود. طبق گزارش های ستاد ملی مبارزه با کرونا در این طرح  بیش از 78 میلیون نفر از طریق درگاه salamat غربالگری شدند. 77100 نفر نیز توسط پزشکان و انجام آزمایشات مورد غربالگری قرار گرفتند.

همچنین  37300 نفر نیز شناسایی شدند که در تماس مستقیم با بیماران مبتلا به کووید 19 بودند که این افراد در خانه قرنطینه شدند و مورد مراقبت قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت جسمانی این افراد، با تماس تلفنی روزانه مورد بررسی قرار گرفته است.

طبق گزارش های ستاد ملی مبارزه با کرونا، بستری مبتلایان به کووید 19 در بخش مراقبت های ویژه بیمارستان ها در هفته آخر اسفندماه به اوج خود رسیده است. روند بستری‌های روزانه در بخشهای عادی نیز از روز اول اسفند ماه به شکل صعودی بوده و در تاریخ 24 اسفندماه به قله خود رسیده است و از این تاریخ به بعد، شاهد کاهش بستری بیماران در بیمارستانهای کشور بوده‌ایم. 

گزارش ستاد حکایت از آن دارد که یک میلیون و 550 هزار و 338 مرکز و مکان مورد بازدید قرار گرفته، پروتکل های بهداشتی را رعایت کردند که این رقم نزدیک به 82 درصدبوده است.

همچنین 210 هزار و 703 مکان نیز پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری را رعایت نکردند که مورد اخطار و اعمال قانون قرار گرفتند.

بر پایه گزارش ستاد، میزان رعایت فاصله گذاری اجتماعی در شمال کشور76 درصد، جنوب کشور 68 درصد، غرب کشور 87 درصد، شرق کشور 82 درصد، مرکز کشور 92 درصد بوده است. 62 درصد تهرانی ها هم فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کردند.

* فارس

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۳۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • ویژه برنامه‌های هفته معلم در شاهرود
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • فرونشست دومتری منطقه جنوب غرب کشور طی ۹ سال
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • استمرار روند کاهشی تورم و قیمت ارز نیازمند مراقبت جدی است
  • برگزاری برنامه های تبیینی اندیشه شهید مطهری در هفته معلم
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟